Οποιος πει ΝΑΙ δέχεται μειωσεις σε συνταξεις, καταργηση κατοχυρωμενων δικαιωμάτων, ρήτρα μηδενικού ελλείματος με ότι συνεπαγεται αυτό, κλπ κλπ κλπ....Δηλαδή για τα επομενα 30 χρόνια δεν θα σηκώσει κανεις κεφάλι...Θα είμαστε η Αλβανία της Ε.Ε....
Οι έχοντες θα κανουν ανετα τα ταξιδάκια τους στην Ευρώπη, θα πίνουν σαμπάνιες 1000 ευρώ στη Μύκονο, θα βγαίνουν και θα μας παπαγαίζουν τη σταθερρότητα και την αναπτυξη με μίσθους 420 ευρω, οταν και όποτε πληρώνονται, τα αφεντικά θα ξεσαλώσουν γτ η ανεργία απο το 30% θα πάει στο 50 οποτε θα σου λέει παρε τόσα και αν δε θες φεύγα....Οι πλούσιοι θα γίνονυ πλουσιοτεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι....Ομως θα είμαστε στην Ε.Ε, θα έχουμε ευρώ, θα μπορείς με τα 420 ευρώ να πας ενα ΣΚ στο Παρίσι χωρις βίζα και συνάλλαγμα

Αν πούμε ΟΧΙ σβήνουν όλα και πάμε απο την αρχή....Ας μη το λενε αυτοί μεγαλοι ανθρωποι είμαστε....Παμε σε δραχμή με πληρωρισμό 1ευρω=1000 δραχμές....Ουσιαστικά αυτό που ισχύει και τώρα γιατι η τυροπιτα απο 100 δρχ πηγε 340δρχ.... Ο γύρος απο 250 δρχ εφτασε στις 900.... Η βενζίνη απο 250δρχ πηγε 500 φευγα...Τα όσπρια τ φρούτα τα λαχανικα κλπ κλπ...Η κατάσταση θα ειναι τραγικη για 2 μηνες με αλλοφρονες να τρεχουν απο ΑΤΜ (οπως ειδαμε) σε βενζινάδικο και S/M ....Κάποια στιγμή ομως θα σταθεροποιηθεί....Λογικα του χρόνου το καλοκαιρι με δραχμή θα γίνει της τρελής απο ευρωπαίους και αμερικανούς που θα έρθουν με το μισο μηνιάτικο τους και θα ζήσουν σα βασιλιάδες....
Οι επενδύσεις θα έρθουν -λογικά- απαλλαγμένες απο δυσβάσταχτους φόρους, χρήμα θα κόβεται, υποτιμημημενο βεβαια, αλλα η αγορά δε θα στραγγίξει...Η ανεργία θα πέσει και η χωρα θα βρει το δρόμο της....
Με το ευρώ προοπτική δεν υπάρχει....Οσο νωριτερα το πάρουμε απόφαση τοσο το καλυτερο....
Για να μη παρεξηγηθώ....Παρουσίασα το διδακτορικό μου πριν μια εβδομάδα....Εδω και 3 χρόνια παραλληλα με τις σπουδές ψάχνω για δουλεια και δεν υπάρχει τπτ...Συντηρούμαι με ιδιαιτερα και το χαρτζιλικι του πατέρα μου (και ντρέπομαι γιαυτο...)
Εστειλα 60 βιογραφικα σε ότι εταιρια υπήρχε στη βιομηχανικη περιοχή και όχι μονο ....Πήρα 3 αρνητικες απαντήσεις....οι αλλοι ουτε μπήκαν στον κόπο...
Ειχα μια ελπίδα μεχρι τις 10-15 Ιουλη μήπως και γίνει κατι και δε χρειαστεί να φύγω έξω....κακα τα ψέμματα κανείς δε θέλει να φύγει εξω....
Για μένα το δημοψήφισμα ήταν και η ταφόπλακα....Κατω απο αυτές τις συνθήκες finito....
Ισως είναι και για καλό...να το πάρω απόφαση να τελειώνουμε....
Αν μεινουμε στο ευρώ η κατάσταση αυτή δε θα αλλάξει...Ειμαι 30 χρονων, δυστηχώς στη γενιά μου έμελλε να κουβαλήσει το βάρος και τις αμαρτίες τις μεταπολίτευσης. Οποιος δεν εχει βίσμα δε βολεύεται και φεύγει....
Παρτε το χαμπάρι....Σπάστε το απόστημα....Καθαρίστε με τα παπαγαλακια των media και των 300 της βουλής...Προσπαθούνε να μας σωσουν αυτοί που παίρνουν 10.000 το μήνα...Ο Σαμαράς που είναι βουλευτής απο τα 25 του

Για να σωθούν τα παιδιά σας...