Ειμαι λιγο επιρρεπης σε εκτροπες αυτη την εποχη οποτε δαγκωνω τα χειλη μου και δεν μιλαω, εδωμεσα φυσικα, παρολαυτα με δαγκωμενα χειλη και την γλωσσα μεσα στο μυαλο θα ηθελα να απευθυνω ενα ερωτημα στους καλους φιλους της εξαιρετικης αυτη παρεας, εχει τεθει ενα ερωτημα στον Ελληνικο λαο επι δυο προτασεων για συμφωνια με τους εταιρους (αφηνω στην ακρη ποια ειναι η τελευταια και ποια η προηγουμενη), της ελληνικης κυβερνησης με 8δις και των θεσμων με 8,5 δις, ο λαος πρεπει να αποφασισει αν δεχεται την προταση των εταιρων με τους ορους που περιλαμβανει
Ρωτω λοιπον τους φιλους, διαβασε κανενας την προταση των εταιρων??
Αν ΝΑΙ την καταλαβε??
Αν την καταλαβε μπορει να μας την εξηγησει με απλα λογια??
Αν δεν την διαβασε τι θα παει να ψηφισει??
Θα βασιστει σε αυτα που γραφονται στο FB?? ακουγονται στα καναλια?? στα ραδιοφωνα?? σε αυτα που του σερβιρει ο καθε δημοσιογραφος??
Εγω που εχω σπουδασει και οικονομικα δεν καταφερα να την διαβασω ολοκληρη, επεσα σε αγνωστες εννοιες
Αλλα ας κανουμε την παραδοχη οτι μεσα στις επομενες ημερες καταφερνουμε ολοι να ενημρωθουμε αντικειμενικα για την προταση των Ευρωπαιων και παμε ετοιμοι στην καλπη, και ψηφιζουμε ΟΧΙ!
Αυτο σημαινει ΝΑΙ στην ελληνικη προταση?? στα 8δις φορους??
Και μετα??
Μπορει καποιος, και βλεπω πολλους να εχουν ηδη αποφασισει τι θα ψηφισουν, να μου λυσει τις αποριες μου??
Δεν τρολαρω, δεν το εκανα ποτε, απλες αποριες εχω, μπορει καποιος απο τους ηδη αποφασισμενους να μου τιις απαντησει??
Με επιχειρηματα παρακαλω, αλλιως μην κανει τον κοπο