Κυριάκο, καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την ανταπόκρισή σου, οι συμβουλές όλων σας είναι χρήσιμες.
Κατά δεύτερο, θα ήθελα να παραθέσω κάποιες παρατηρήσεις προς σχολιασμό, παρόλο που φαίνεται το θέμα να κλείνει προς τα ημιαξόνια...
Ξεκινώντας, θα εστιάσω στην εσωτερική ασφάλεια που φαίνεται στην φωτό. Αυτή είναι τσακισμένη, πιθανόν ο σταυρός βγήκε πολύ έξω κατά το κρέμασμα και την τσάκισε - πέταξε, λόγω μεγάλης γωνίας?
Ακόμα, θα ήθελα να επαναλάβω πως η φούσκα δεν είναι κομμένη, την ελέγξαμε κατά την αλλαγή. Μήπως λοιπόν δεν βγήκε λόγω φθοράς? αλλά την πέταξε ο σταυρός?
Επίσης θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα ημιαξόνια. Είτε αυτά είναι σπανιόλικα, είτα ιαπωνέζικα δεν έχουν τις ίδιες διαστάσεις? Σε τι θα βοήθαγαν τα ιαπωνέζικα, πέρα από το ότι είναι πιο ανθεκτικά?
Τέλος, κάτι σχετικά με τις βάσεις μπροστινού διαφορικού. Συνήθως τοποθετούνται (απ' ότι διαβάζω) σε ψηλώματα μεγαλύτερα των 5cm. Τι θα γίνονταν αν τις βάζαμε στο δικό μου που είναι 3,8cm, σύμφωνα με τις περιγραφές του Εγγλέζου?
Μήπως θα βοηθάγαμε τα ημιαξόνια να δουλεύουν σε μικρότερες γωνίες, όπως προτείνει κι ο φίλος Στρατής? ή αντ' αυτού θα κάναμε ζημιά?
Παίδες λυπάμαι αν σας κούρασε το πρόβλημά μου, αλλά δεν είμαι κι ο πιο σχετικός, οπότε την κατανόησή σας...
Από την άλλη έχω την εντύπωση, πως είστε πιο ειδικευμένοι στα τεχνικά θέματα από τα περισσότερα συνεργεία...
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για τις γνώσεις σας!