παίζουν ρόλο τα κιλά του αναβάτη , το μέγεθος τις λεκάνης κλπ
οταν λέω πολυεργαλείο πχ αυτό που έχω https://www.google.gr/search?q=crank+br ... tool+(gold)&espv=2&biw=1259&bih=785&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=A75YVYLYA4OjyAPKt4GoBw&ved=0CB4QsAQ
η τρόμπα πρέπει να έχει λογικά κάποια βάση μαζί που συνήθως μπαίνει στη βάση τις παγουροθήκης (και απο πάνω η παγουροθήκη ). Υπάρχουν και καλές πλαστικές αλλα οταν λέμε να αγοράσουμε καλό είναι να τις αποφεύγουμε
εγώ πχ που πάω βασικά βουνό έχω μαζί την τρόμπα στη βάση τις , σε τσαντάκι σέλας σαμπρέλα πολυεργαλείο ενα κουτάκι με μπαλώματα, κόλλα,λιγο γυαλόχαρτο (για το μπάλωμα ) 2 Χ 2Ε αν με κλέψουν μην φύγουν χωρίς λεφτά

οταν βαριέμαι το πετάω οπως είναι μέσα στη τσάντα πλάτης . Η τσάντα πλάτης τώρα εχει μέσα σχεδόν μόνιμα ενα πολυεργαλείο (σουγια κλπ) γάζα , χατρόμάντιλα ,τσιρότα χανζαπλαστ και τώρα το καλοκαίρι θα μπεί και φενιστιλ .Επίσης παραδόξως πολύ καλή δουλειά κάνει και μια σερβιέτα , απορροφάει ειναι αποστειρωμενη και σε σακουλάκι
εαν εχεις βαθύ κόψιμο βοηθάει
ο Υμηττός δεν είναι καλή αρχή , είναι ολίγον δύσκολα και ζόρικα .Απο σακέτα μεριά είναι ηπιότερα απο πυροφυλάκιο έχει αρκετή κλίση .Το καλό είναι οτι έχεις κοντά πολυτεχν. πανεπ. άνετα κάνει κάποιος ποδήλατο εκει
για κράνος γάντια μακριά δεν μιλάω είναι απο αυτά π ου αγοράζουμε πριν πάρουμε ποδήλατο
είμαι σε φάση να κόψω αναβολή και να μπώ στρατό αλλα γενικά μιας και είσαι γείτονας οτι χρειαστείς (είτε απο τεχνικά είτε οτιδήποτε )εδώ είμαστε ,
οσο δεν το αφήσεις τόσο θα ανεβαίνεις επίπεδο ,απλά μην τα δώσεις όλα απο την αρχή και ξενερώσεις μετά