Εγώ πάντως δεν έχω απολυτος κανένα πρόβλημα να το πουλήσω.
Έβαλαν καλά καλά τον κοσμάκι να πάρει μεγάλα και καλά οικεγενειακά αυτοκίνητα με προνομιακούς όρους και επιδοτήσεις και τώρα νομίζουν ότι θα δουλεύουμε για τον κάθε υπουργό που δεν ξέρει να χειριστεί τα οικονομικά στην τσέπι του όχι στο υπουργείο
Να τα πουλήσει όλα ο κόσμος να μπουκώσει πάλι η αγορά να μειωθούν τα έσοδα από ασφάλιστρα/εισφορές και τέλη στα ταμεία του κράτους να πάνε να γ....
Εκείνοι έχουν τα μεγάλα αυτοκίνητα σε κυβισμό και στα α..... τους.Τα έξοδα τα πληρώνει ο φορολογούμενος.300 + είναι τα τζίπ,τα Mercentes,τα Lexus και τα AUDI για κάντε έναν πρόχειρο υπολογισμό το κόστος όλων αυτών?
Το ξέρουνε ότι ο περισσότερος κόσμος ακόμα τα χρωστάει και με τον υδρώτα του προσπαθει να φανεί κύριος και να τα ξοφλήσει?
Τέλος πάντων.Αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της.
Χθές ήταν που ήρθανε τα χαρτάκια για διρθώσεις στο Ε9 σε χιλιάδες πολίτες.Πέρυσι τον Μάρτιο ζήτησαν να γίνουν διορθωτικά Ε9 για να τακτοποιηθούν όλα στο ΚΕΠΥΟ.Το καλοκαίρι κάναμε τα χαρτιά για τα οικόπεδα και τα σπίτια του καθ'ενός για το Κτηματολόγιο και αναλυτικά όσο δεν έπερνε άν θυμάστε.Πλήρώσαμε πάλι κερατιάτικα σε λογιστές και στην κατάθεση τους.Και τώρα έρχονται και λένε ότι από το 2005-08 στα Ε9 υπάρχουν ατέλειες και παραλήψεις και τρέχα κύριε 70 και 80 χρονών στο internet αλλιώς σε λογιστή να στα πάρει πάλι να το φτιάξεις.
Δεν μπορούν να πάρουν αυτά για το ΕΤΑΚ και να τα διασταυρόσουν και να διωρθόσουν ότι δεν έχουν τα προηγούμενα Ε9?Αλλά σου λέει αυτό κόστίζει,θέλει κοσμάκι να δουλέψει και προσλήψεις δεν έχουμε κάνει και υπερωρίες.Δεν πάνε να γ.... ας πάνε να πληρώσουνε πάλι να μας τα φέρουν έτοιμα.Μια ζωή στην ταλαιπώρια με τα χαιβάνια που θέλουν να διοικήσουν κιόλας.
Όλοι τους διάλυσαν το κράτος,το αγροτικό τους κάνουνε για καμιά θεσούλα αύριο στις μεγάλες θέσεις ομίλων και τις υπηρεσίες της Ευρώπης.
Ρε θα το πουλήσω και να πάνε να πνιγούνε.
Αρκετά, νταβατζιλίκη στην περιουσία μου δεν γουστάρω
Έχεις ιδιώκτιτο πάρκινγκ,πλήρωσε.
Έχεις μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο,πλήρωσε.
Έχεις 2 οικοπεδάκια που σου άφησε ο προπάππους σου,πλήρωσε.
Έχεις σπίτι πάνω από 90 τετραγωνικά,πλήρωσε.
Γ..... και δούλεψες περισσότερο και έβγαλες περισσότερα φέτος,πλήρωσε.
ΜΑΖΙ ΙΔΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΠ...ΔΟΙ?ΤΑ ΕΚΛΕΨΑ?ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥΣ?
Α ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ !!!!!ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΤΥΠΟΙ.

Πάμε να πιούμε καμία μπύρα τώρα γιατί άναψα
Τα είπα και ψιλοξελάφρωσα
