fteriel έγραψε:Αντωνη καλα οσα λες, εχεις οδηγησει ποτε ομως στους δρομους της Αθηνας με βροχη?
Δεν νομίζω να έχουν κ πολυ διαφορα απο τους δρόμους της Θεσσαλονικης
fteriel έγραψε:Αθηνα,βροχη και οικογενεια πανω στα ΒF τετραετιας δεν πανε.(προσωπικη αποψη!) ισως αν το οχημα ζυγιζει πανω απο 1,5 τονο να κραταει περισσοτερο..
Επαναλαμβάνω οτι μιλάω για Θεσσαλονική, λάστιχο που αλλαχθηκε μετα απο το πρώτο γλύστριμα το οποίο προήλθε απο φρενάρισμα σε δρόμο μέσα στην πολύ στο
ξεκίνημα βροχής, αυτοκίνητο
Vitara 5d 1,6fteriel έγραψε:Απ'την αλλη, μπορει οταν βρεχει να πηγαινεις με τα bf με 20 χμ/ω, οποτε συμφωνω οτι εχουν καλο κρατημα..
Οταν εχεις αυτοκινητο σχεδιασμένο αρχές του '90 πισωκούνα με μωρα μέσα δεν νομίζω να πηγαίνεις κομματια όταν βρέχει.. πάντως κινουμε κανονικά, δεν ειμαι απο αυτους που τους προσπερνάς μέσα στην πολη.
fteriel έγραψε:και κατι τελευταιο για την πενταετια και τις γομες που λες Αντωνη, τα λαστιχα που φοραω τωρα, (βλεπε αβαταρ) ειναι dot05 και τα φοραω καθημερινα σε Αθηνα, επαρχια, ταξιδια, trial, με ή χωρις οικογενεια, σε στεγνο ή βρεμενο δρομο
Είδες λοιπον; Γι'αυτο ακριβώς λέω οτι αν δεν ειναι δική σας εμπειρία (οπως αυτη του Καλιακούδα που πιάνει και τις δυο περιπτωσεις) μη λέτε οτι "είπε ενα παιδι".. Σε ποιον θα πεις οτι λάστιχο του 2005 "δουλευει" ακόμη.. και οτι ειναι κ mudολάστιχο..