Το λοιπον........3 εβδομαδες πριν περιπου που ανακοινωθηκε η εκδρομη...λεω δεν γινεται να μην την χασω ελα ομως που οι γαμησιατικες προετοιμασιες ειχαν αλλη αποψη!!!
Με την βαλιτσα κ τα πραγματα να ειναι ετοιμα κ φορτωμενα στο αμαξι ξεκινησα την Παρασκευη για δουλεια,μεχρι κ μερικες ωρες πριν φυγω ηταν αβεβαιο τι θα κανω.....
Τελικα πηρα την αποφαση....Παρασκευη 18:00 φευγουμε!!!

Τηλεφωνο στον Μητσο κ βουρρρρ για λιβαδακι.....
Φτασαμε 21:30 στο δασικο χωριο εκει μας περιμενε η παρεα της Παρασκευης που ηδη ειχε φτασει... Αφου τακτοποιηθηκαμε στο σπιτακι (κ μου λεει ο πιτσιρικας οτι στο μπανιο δεν δουλευει το αεροθερμο

-πρωτο σοκ) καθησαμε στην σαλα για κουβεντα (μετα απο μιση ωρα κ με συνεχομενες παρατηρησεις ο πιτσιρικας μας εφερε δυο ποτηρια νερο να πιουμε-δευτερο σοκ

) ο χαβαλες κ τα πειραγματα εδιναν κ επερναν,ετσι η ωρα περασε κ πηγαμε για υπνο μιας κ ειμασταν πτωματα.
Σαββατο πρωινο ξυπνημα κ βουρ για πρωινο...σιγα σιγα αρχιζαν να καταφτανουν κ οι υπολοιποι της παρεας.....11:00 αναχωρηση για να παρουμε καφε στην λελουδα κ μετα ξεκινησαμε...για που??? ακομη κ τωρα δεν ξερω που πηγαμε τι καναμε τι πως κ γιατι....
Πρωτη διαδρομη κ στα 150μ αρχισαν τα κολληματα: Σακκας που πηγε να κανει τους ντιουκς κ το μπετωσε στην ταφρο - sniper επεσε να λασποφαγωμα, δεν καναμε ουτε 5 λεπτα διαδρομη κ βγηκαν οι ιμαντες κ οι εργατες....Ωραια λεω ξεκινησαμε.... Μετα απο τα ξεκολληματα....ξεκινησαμε...αλλα για που??? οπου βλεπαμε δασικους μεσα πολλοι απο αυτους εκρυβαν πεσμενα δεντρα αλλα αντιμετωπισημα αλλα οχι μην τα πολυλογω μετα απο περιπλανηση 8++ ωρων στους δασικους δρομους ηρθε η επιστροφη.
Καφεδακι στην λελουδα κ μετα για φαγητο στο λιβαδακι....κατεβαινοντας απο την λελουδα λεμε παμε να αφησουμε τα πραγματα στο σπιτακι κ μετα να κατσουμε, μπαινουμε στο σπιτακι....ΠΑΓΟΣ!!! wtf??? αφου ειχα αφησει τους θερμοπομπους...κοιταω κλειστους

τριτο σοκ...φορτωμενος τρελλα με τον επιστημονα που τις εκλεισε λεω ηρεμησε κ παμε για φαγητο... εκει πετυχαινω τον boss που ηδη ετρωγε με την οικογενεια του,τον ex kostas το ιδιο κ αυτος, τον Τεο κ red jim...καθομαστε εμεις οι 3 στο ιδιο τραπεζι κ φωναζουμε τον πιτσιρικα για παραγγελια ερχεται περνει παραγγελια απο τον τεο....κ μετα κ για ενα 15λεπτο ο τυπας κλασικα αγνωουσε τις προτροπες μου να του δωσω παραγγελια οπου μας λεει οι παραγγελιες θα δινονται κατα δωματιο κ αφου εκτελεστει η μια τοτε θα παρει αλλη!!!!

μαθαινουμε οτι δεν εχει κ τηγ. πατατες γιατι ετσι!!! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ

Σηκωνομαστε εγω κ ο red κ φευγουμε για λελουδα, οπου ηρθαν κ οι αλλοι μετα.......
Κυριακη πρωι πρωινο οπου ριχνω την προταση Μεγαλο Χωριο κ αναβαση καλιακουδας μεσα μου λενε!!!! φυγαμε
Εκει υπαρχει μια κυκλικη διαδρομη της καλιακουδας το πρωτο κομματι λασπη μερεντα κ το δευτερο λογικα λεμε θα εχει χιονι....Στην αναβαση χανω τον δρομο για την μερεντα....κ αποφασιζουμε να την παμε αναποδα....Φτανοντας στα λακωματα οπως τα λενε οι ντοπιοι κ στον δρομο προς Δολιανα στα 1350, ασπρη μερεντα απατητη... μπαινω πρωτος κ μετα απο 300-400μ αρχισαν οι δυσκολιες....Σακκας ακουει??? περνα να ανοιξεις δρομο...περναει κανει μια λουμπα ο δρομος δεν παιρνω φορα κολλαω...Σακκαααα ελα κολλησα....χαχαχαχα ιμαντες βγηκα... συνεχισε του λεω....στην μεθεπομενη στροφη βλεπω στο βαθος τον σακκα να σκαβει ... κολλησα!!! χαχαχα ερχομαι λεω να σε βγαλω....ιμαντες τον δενω..τραβαω...κολλαω κ εγω χαχαχαχα ακουγεται απο τα cb τωρα βγαλτε τα τσιπουρα!!! Πανικος
Αρχιζει να χιονιζει ..ερχεται ο sniper με ιμαντες...οχι λεει ο σακκας θελουμε εργατη εχουμε μπετωσει για τα καλα... Τεο...red πηγαινε!!!
Εντωμεταξυ οι πισω επεζαν κανονικα στα χιονια ....Αφου τελειωσε το παιχνιδι με τα χιονια κ τα τραβηγματα αποφασισαμε να παμε να βρουμε τον δρομο που εχασα...οπου τελικα δεν τον ειχα χασει απλα τον ειχε εξαφανησει ο χειμαρρος!!!! οποτε βουρρρρρρ για γαλακτομπουρεκο στον καρβελη στο Μ.χωριο..Μετα απο εκει η παρεα εσπασε μερικοι εφυγαν για αθηνα αλλοι για πατρα.. κ οι υπολοιποι λεμε για φαγητο...αστε ξερω μια ωραια ταβερνουλα στο χωριο νοστιμο... φυσικα μεσα απο offroad διαδρομη....Ξεκιναμε κ στον δρομο που πιανουμε χωμα πετυχαινουμε μπροστα μας δυο πουλαρακια οπου τα κακομοιρα τα καναμε ιπποδρομου μιας κ δεν εφευγαν απο μπροστα μας τουλαχιστον για 4χλμ!!! μετα απο 1h φτανουμε στην ταβερνα οπου εγινε της κακομοιρας... 18:30 κ ωρα για αναχωρηση οπου εγινε της π!@#$% το ΓΕΛΙΟ που ρηξαμε με τα cb δεν λεγεται....ακουστηκαν οι ατακες:μου κανεις ματακια?? εχει προγραμμα οπως τα χριστουγεννιατικα λαμπακια??? η προσπεραση του κτελ... η ασπρη σκονη του σταυρου...κ.α
Συνοψιζοντας:
Αισθανομαι πολυ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ οι χαρες που μου εχει δωσει... απιστευτες... η ΠΑΡΕΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ:
ειδα απο κοντα μετα απο καιροοοοοο τον Τζιβιτζονυ κ τον ΣΙΑΛΚΟΥΛΑ μπουχαχαχα
Γνωρισα τον εταιρο τρελλοπατρινο Νικολα
Τον boss που δεν μασαει πουθεναα
κ ολη την υπολοιπη τρελλοπαρεα που ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.......
Μελανο σημειο για εμενα οι περιπετειες του ξενωνα που ομως δεν μου χαλασαν το κεφι
αΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ........ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ Κ ΠΙΣΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ

- ΛΕΛΟΥΔΑ

- ΛΕΛΟΥΔΑ

- ΛΕΛΟΥΔΑ

- ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΕΤΩΜΑΤΑ

- ΣΑΚΚΑΣ-ΝΤΙΟΥΚΣ

- RED....RULES

- ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..