Με απερίγραπτη χαρά λοιπόν σας ανακοινώνω ό,τι, απο σήμερα είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός NGV 1.9 DDIS Euro5 χρώματος white pearl (Ζ7Τ) και φυσικά πλέον πεντάπορτο... Το αυτοκίνητο είναι μοντέλο 06/2012 με 45.900 χιλιόμετρα γνήσια και καρατσεκαρισμένα με όλα τα σέρβις στη Suzuki! Διαθέτει πολλά πολλά καλούδια σαν έξτρα(μόνο κάμερα οπισθοπορείας δεν έχω, απο πού να πάρω?) και η μέχρι τώρα συνύπαρξη μας είναι το λιγότερο άψογη... Το αυτοκίνητο είναι πολύ πιο σπιρτόζικο απο το προηγούμενο euro4 που είχα και έχει πολύ καλύτερη απόκριση στο γκάζι! Η τουρμπίνα και το κολάρο απο το φίλτρο του αέρα είναι σε άλλη θέση απο το προηγούμενο μοντέλο και οι ανακλήσεις που είχε το προηγούμενο πλέον έχουν αντικατασταθεί με όμορφες παρεμβάσεις στο χώρο του κινητήρα απο τη μαμά Suzuki.! Φωτογραφίες θα βάλω σύντομα μιάς και δεν πρόλαβα σήμερα να τραβήξω!
Με λίγα λόγια πιστεύω ότι έκανα μαζί με τη γυναίκα μου την καλύτερη δυνατή επιλογή αυτοκινήτου!!!
Αναμείνατε στις οθόνες για τισ φώτο!
Υγ. Παρακαλώ κάποιον διαχειριστή, θα ήθελα ένα αυτοκόλλητο του club(κατά προτίμηση λευκό αν υπάρχει) καθώς και μία κάρτα μέλους γιατί η προηγούμενη έμεινε απο λάθος στο προηγούμενο αυτοκίνητο! Ευχαριστώ!!!