Ο ιδωτικος τομεας εκπεμπει SOS!!!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Ο ιδωτικος τομεας εκπεμπει SOS!!!

Δημοσίευσηαπό dpol » Παρ Μαρ 13, 2015 6:44 pm

Πολιτικα δεν μιλαμε εδωμεσα, περα από μερικες κουβεντες που είναι περισσοτερο για να πειραξουμε καποιοι ο ενας τον αλλον η πολιτικη απεχει από την παρεα μας και πολύ σωστα κανει, αλλωστε αυθορμητα το εφαρμοζουμε και στις συναντησεις μας.

Θα μου επιτρεψετε όμως να θιξω ένα θεμα που ναι μεν είναι πολιτικο εχει όμως ανυπολογιστες κοινωνικες διαστασεις πλεον και δυστυχως δεν ασχολειται κανενας!!!

Σε μια χωρα με με 1.3 εκ ανεργους οι οποιοι προερχονται ΜΟΝΟ από τον ιδιωτικο τομεα και αν μη τι άλλο αποδεικνύουν ότι ο τομεας αυτος της οικονομιας είναι στην εντατικη ασχολουνται ολοι πως θα διατηρησουν τα κεκτημενα στο δημοσιο!!

Δεν μιλω φυσικα για τους εργαζομενους σε αυτό, που είναι οι μονοι που δεν φταινε, ολοι μια δουλεια θελουμε αλλωστε και τιποτα παραπανω, τωρα αν τυχαινει να πληρωνομαστε καλα και να μην δουλευουμε εχοντας ασυλια ακομα καλυτερα, αλλα δεν νομιζω ότι ολοι οι ΔΥ μπηκαν με αυτό το σκεπτικο.

Σε πανω από 45 ημερες διακυβερνησης εχουμε ακουσει τα παντα, επαναπροσληψεις ΔΥ, εστω και οι απειροελαχιστοι που απολυθηκαν, αποκατασταση θιγμενων ΔΥ, αποεπενδυσεις με σκοπο να περιελθουν στο δημοσιο δραστηριοτητες που εγιναν ιδιωτικες, αυξησεις σε ΔΕΚΟ, διατηρηση προνομιων, επαναλειτουργια ΕΡΤ νεες προσληψεις δηλαδη, επαναφορα 13ης συνταξης, (πως θα πληρωνουν τις 12 δεν μας ειπαν) και αλλα τετοια που ξεχνω καθως εχω χαθει στις ανακοινωσεις των αρμοδιων υπουργων

Ενας όμως, ουτε ενας από αυτους δεν αναφερθηκε στον ιδιωτικο τομεα, κανενας!!!! Στο 1.3εκ ανεργων, στους ημιαπασχολουμενους, στους μικροεπαγγελματιες που εμειναν χωρις δουλεια, στις επιχειρησεις, στους εργοδοτες δηλαδη που εχουν στερεψει από μετρητο, που βρισκονται σε αδιεξοδο, που ετοιμαζονται για νεες απολυσεις.

Κανενας δεν ειπε μια κουβεντα για τον ιδιωτικο τομεα, τον αιμοδοτη της οικονομιας!!

Ας βαλουμε λιγο τα πραγματα κατω όμως , τα εσοδα του δημοσιου τομεα, και σαν τετοιο εννουμε την κεντρικη κυβερνηση με τα υπουργεια τους ΟΤΑ και καποιους οργανισμους γυρω γυρω προερχονται κατά 90% και πανω από την φορολογια των πολιτων, τους φορους εισοδηματος, τον ΦΠΑ, τα χαρτοσημα, τις εισφορες, και δραστηριοτητες όπως εκδοση κάθε λογης αδειων κλπ κλπ, το κρατος δεν εχει προϊον να πουλησει, δεν τιμολογει, δεν καρπωνεται υπεραξια αν εξαιρεσουμε το προϊον των ΔΕΚΟ που αυτό χαρακτηριζεται «κοινωνικο αγαθο» και σαν τετοιο είναι υποτιμολογημενο.

Αυτό το κρατος λοιπον πρεπει από τα εσοδα που εχει να καλυψει τα εξοδα του, δηλαδη μισθους, εξοδα λειτουργιας, εξοδα δημοσιων επενδυσεων είναι τα μεγαλυτερα, τι ειπαμε παραπανω όμως?? Τα εσοδα προερχονται από την φορολογια, βασικα τον ΦΠΑ, και τον φορο εισοδηματος, που είναι τωρα ο λακος της φαβας αγαπητοι??

Όταν το κρατος εισπρατει φορους από τον ΔΥ είναι σαν να βγαζει τα λεφτα από την μια τσεπη και να τα βαζει στην άλλη, το κρατος πληρωνει τον μισθο του, το κρατος εισπρατει τον φορο του, επιπλεον με το τεραστιο προβλημα φοροδιαφυγης που υπαρχει μεγαλο μερος του ΦΠΑ δεν επιστρεφει στο κρατος, αρα μεγαλο μερος από τα χρηματα που δινει δεν τα ξαναπερνει ποτε!!.

Ο μοναδικος λοιπον πραγματικος φοροδοτικος τομεας της οικονομιας είναι ο ιδιωτικος, ο λογος απλος, το χρημα που παραγετε εκει είναι προϊον υπεραξιας, εκει δηλαδη το χρημα (η επενδυση) γεναει νέο χρημα με το οποιο πληρωνονται φοροι !!!

Δεν επρεπε λοιπον το κρατος να επιθυμει και να επιδιωκει ο ιδιωτικος τομεας να είναι ευρωστος?? Δεν πρεπει να φροντιζει ώστε οι πελατες του (ειπαμε αυτοι πληρωνουν τους φορους) να εχουν παντα δουλεια ώστε να πληρωνουν φορους??

Πως αλλιως θα βγει η ασκηση ρε παιδια ?? Όταν το κρατος εχει στεγνωσει τις τραπεζες από το κουρεμα αρχικα και την μετεπειτα συνεχη και αναγκαστικη αγορα ομολογων (μονο ετσι δανειζεται πλεον), όταν διαρκως βλεπουμε δημοσιευματα και ανακοινωσεις για εκδιωξη των επενδυτων, όταν κάθε χρονο αλλαζει το φορολογικο συστημα, όταν ο κάθε συνδικαλιστης κομματοσκυλο εκβιαζει κάθε λιγο και λιγακι την κοινωνια και τους επιχειρηματίες πως περιμενουμε ρε παιδια να μπουν χρηματα στην οικονομια?? Ποιος χαζος επιχειρηματιας θα ριξει το χρημα του σε αυτό το περιβαλλον?? Πως θα βρει δουλεια ο ανεργος ρε παιδια αν δεν επενδυσουν οι επιχειρησεις να ανοιξουν νεες θεσεις εργασιας??

Αυτή την ασκηση ποιος θα την λυση, η εστω ποιος εχει την διαθεση να ασχοληθει.

Ο Ιδιωτικος τομεας εκπεμπει SOS αγαπητοι, πνεει τα λοισθια, χωρις δουλειες δεν υπαρχουν φοροι, χωρις φορους δεν υπαρχει κρατος και επερχεται η καταρρευση.
Υπαρχουν ανθρωποι χρονια ολοκληρα ανεργοι, πως θα βρουν δουλεια??
Υπαρχουν εργαζομενοι που παρακαλανε να τους κρατησουν εστω και για μισθο 300€
Υπαρχουν πολλες επιχειρησεις που δεν αντεχουν να κλεισουν γιατι δεν μπορουν να εξοφλησουν ουτε το ρευμα.
Υπαρχουν πολλες επιχειρησεις που καθυστερουν τους μισθους μηνες ολοκληρους .
Υπαρχουν επιχειρηματιες που τα εχουν δωσει ολα ελπιζοντας οτι θα αλλαξει κατι αλλα ματαια.
Υπαρχουν επαγγελματιες που φυτοζωουν και δεν μπορουν να πληρωσουν ουτε το ΤΕΒΕ τους.

Και η θολοκουλτουριαρα υπουργος ανακοινωνει ότι θα βρει δουλεια στους λαθρομεταναστες που εβγαλε από τα κεντρα κρατησης!!

Ελεος ρε παιδια!!

Πρεπει καποιος επιτελους να ασχοληθει με τον ιδιωτικο τομεα, καταρρεει!!!!

Και κλεινω.

Διαβασα τα βιογραφικα των νεων υπουργων, εκτος ελαχιστων κανενας τους δεν ειχε ποτε του πραγματικη δουλεια, ολοι είναι ειτε καθηγητες αμπελοφιλοσοφοι σε ελληνικα παν/μια (ξυστα τα μεζεα με γκασμα δηλαδη να παραφρασω και τον Ζουραρι) ειτε παιδια του κομματικου σωληνα.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!
Και περιμενουμε να καταλαβουν εμας που χυνουμε το αιμα μας κάθε μερα??
Υπαρχουν πρωτοκλασατοι υπουργοι αυτη τη στιγμη, με τρεις γραμμες βιογραφικο, αυτοι στον ιδιωτικο τομεα δεν προσλαμβανονται ουτε για φυλακες και θα κυβερνησουν την χωρα??

Συγχωρεστε με για το μακριναρι :(

ΥΓ
Αν στην παραπανω ασκηση βαλουμε τα ασφαλιστικα ταμεια που πλεον δεν μπορουν να πληρωσουν συνταξεις αν δεν τα χρηματοδοτησει το κρατος αντιλαμβανομαστε ολοι ποσο επιτακτικη αναγκη είναι να δημιουργηθουν νεες θεσεις εργασιας που θα συνεισφερουν και σε ασφαλιστικες εισφορες μεταξυ των αλλων.

Αν η ομαδα θεωρησει οτι δεν ταιριαζει η δημοσιευση μου στο υφος του φορουμ που δεν ταιριαζει δηλαδη αλλα ειχα την αναγκη να τα πω ας την διαγραψει παρακαλω, φυσικα και δεν θα με πειραξει :!:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Re: Ο ιδωτικος τομεας εκπεμπει SOS!!!

Δημοσίευσηαπό GEORGE PALTOGLOU » Παρ Μαρ 13, 2015 7:11 pm

Απλά φίλε Δημήτρη είπες τον πόνο μας με λίγα περισσότερα , αλλά αναγκαία λόγια. :handgestures-thumbup:
Ούτε μακρινάρι είναι ούτε κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς του ιδιωτικού ΑΝΕΡΓΟΥ τομέα . Το βιώνουμε καθημερινά και βλεπουμε ότι βουλιάζει καθημερινα :(
Πληρώνουμε καθημερινά φόρους σε ένα κουβά χωρίς πάτο !!

Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα και τώρα :evil: :evil: :evil:
ή αλλίως θα πρέπει να πουμε όλοι μαζι σε αυτούς που τα ξέρουν όλα ....... :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:
The Best Way To Predict The Future Is To Create It !!!
Άβαταρ μέλους
GEORGE PALTOGLOU

Λάστιχα: MAXXIS A/T 980
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Μαμά +3,5cm
Εργάτης: Όχι
Name: ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευσηαπό gv2000 » Παρ Μαρ 13, 2015 7:22 pm

Δημήτρη συμφωνώ με την ουσία του θέματος. Ο ιδιωτικός τομέας πνίγεται και όσο αδρανούν οι κυβερνώντες να κάνουν κάτι τόσο οι πολίτες θα πληρώνουν την νύφη (κουβάς-πάτος όπως θέλετε πείτε το). Το θέμα δεν είναι αν έχουν δουλέψει ή όχι (δεν με ενδιαφέρει και πολύ) αλλά αν έχουν ΤΣΙΠΑ...όταν κυκλοφορούν με θωρακισμένες λιμουζίνες και ΦΕΣΩΝΟΥΝ το κράτος με υπέρογκα ποσά χρεώνοντας ακόμα και λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας τότε δεν πα' να έχει κάνει και bartender ....
ΜΑΚΑΡΙ να αλλάξει κάτι για όλους μας αν και χλωμό το κόβω... προσπαθούμε με την πλάτη στο τοίχο να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας... :(
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it!
(2004-2017)
Άβαταρ μέλους
gv2000

Λάστιχα: 235/70/16
Suspension: custom
Name: Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Παρ Μαρ 13, 2015 7:23 pm

Δημήτρη γιατί δεν αναφέρεσαι σε όλα όσα τράβηξε ο ιδιωτικός τομέας τα προηγούμενα χρόνια?
Γιατί έπρεπε να κάνουμε και άλλο υπομονή για την επερχόμενη ανάπτυξη και δεν κάνουμε υπομονή παρά μόνο 45 ημέρες για να δούμε τι θα γίνει...?
Χωρίς να πολιτικολογώ... αυτό μόνο που θέλω να πω είναι πως περιμένοντας την ανάπτυξη της προηγούμενης διακυβέρνησης το μόνο που κατάφερα ήταν να γεμίσω χρέη και δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος όπως ξέρεις! ;-)
Ο ιδιωτικός τομέας εκπέμπει s.o.s τα τελευταία 4 χρόνια.... όχι τις τελευταίες 45 ημέρες! ;-)
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό SAVE ANIMAL » Παρ Μαρ 13, 2015 7:32 pm

Πολύ σωστα τα λες φιλε μου Δημητρη αλλα εδώ και αρκετο καιρο υπαρχει αυτό το τεραστιο προβλημα!!Ειμαι και γω παθων αυτης της κατάστασης εχοντας ζησει δυσκολες καταστασεις και ζω ακομα ποιο δυσκολες!!Είναι μεγαλη κουβεντα που εχει γινει ταμπου για πολλους για τους λογους που ολοι ξερουμε και βολευει αυτους που μας εφεραν σ αυτή την κατασταση! Ειχα ονειρα σαν ελ.επαγγελματιας αλλα μου τα πειραν μεσα σε λιγα χρονια και μου δωσαν χρεη που ψυχολογικα εχουν στιγματισει εμενα και την οικογενεια μου!!κουραγιο σε ολους που ζουν τέτοιες καταστασεις :(
SAVE ANIMAL

Λάστιχα: Malatesta compra
Διάσταση ελαστικών: 245/70/16
Suspension: Άγνωστη
cb: Όχι
Aka: Save animals
Name: Βασιλης

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Παρ Μαρ 13, 2015 7:43 pm

SAVE ANIMAL έγραψε:Πολύ σωστα τα λες φιλε μου Δημητρη αλλα εδώ και αρκετο καιρο υπαρχει αυτό το τεραστιο προβλημα!!Ειμαι και γω παθων αυτης της κατάστασης εχοντας ζησει δυσκολες καταστασεις και ζω ακομα ποιο δυσκολες!!Είναι μεγαλη κουβεντα που εχει γινει ταμπου για πολλους για τους λογους που ολοι ξερουμε και βολευει αυτους που μας εφεραν σ αυτή την κατασταση! Ειχα ονειρα σαν ελ.επαγγελματιας αλλα μου τα πειραν μεσα σε λιγα χρονια και μου δωσαν χρεη που ψυχολογικα εχουν στιγματισει εμενα και την οικογενεια μου!!κουραγιο σε ολους που ζουν τέτοιες καταστασεις :(

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! :(
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Παρ Μαρ 13, 2015 8:06 pm

Τάσο με κάλυψες!
vitaroulas

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό kostasRS » Παρ Μαρ 13, 2015 8:56 pm

Εσβησα εγραψα,,,εσβησα εγραψα πανω απο 3 φορες ,,αλλα επειδη μαλλον δεν θα σας αρεσουν αυτα που θα πω τα εσβυσα και τελος!!!!
-
-
Οποτε ακουστε αυτο ,,,,,,,,,,ολα θα πανε καλα,
η μαλλον λαθος
ολα πανε καλα !!!!!
Απλα εσεις δεν το εχετε καταλαβει βρε ...
-
-
-Κατα τα αλλα πως πατε ;;;
-Στο σπιτι ολα καλα ;;
-Παιδια σκυλια;;
-
Υγ1-dpol μπραβο που εβγαλες αυτο που σε ενολει :bravo:
-
-
Υγ2- Ρε δεν θα μεινει Ενας
και οποιος καταλαβε καταλαβε .
Οι υπολοιποι,οι Ειδησεολαγνοι ραντεβου στα δελτια των 8 !!
Τελευταία επεξεργασία από kostasRS και Παρ Μαρ 13, 2015 10:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
βαριεμαι
Άβαταρ μέλους
kostasRS

Λάστιχα: Michelin latitude cross
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: 3,5
Aka: Παντου & πουθενα
Name: kostas

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Παρ Μαρ 13, 2015 9:15 pm

SAVE ANIMAL έγραψε:Πολύ σωστα τα λες φιλε μου Δημητρη αλλα εδώ και αρκετο καιρο υπαρχει αυτό το τεραστιο προβλημα!!Ειμαι και γω παθων αυτης της κατάστασης εχοντας ζησει δυσκολες καταστασεις και ζω ακομα ποιο δυσκολες!!Είναι μεγαλη κουβεντα που εχει γινει ταμπου για πολλους για τους λογους που ολοι ξερουμε και βολευει αυτους που μας εφεραν σ αυτή την κατασταση! Ειχα ονειρα σαν ελ.επαγγελματιας αλλα μου τα πειραν μεσα σε λιγα χρονια και μου δωσαν χρεη που ψυχολογικα εχουν στιγματισει εμενα και την οικογενεια μου!!κουραγιο σε ολους που ζουν τέτοιες καταστασεις :(

να μην πω και εγω τα δικα μου γιατι θα αρχισω παλι τα χαπια για το ελκος μου και τις κακες σκεψεις...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
cb: Όχι
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό l200 » Παρ Μαρ 13, 2015 10:36 pm

μεγαλο θεμα ανοιξες φιλε που θα πρεπει να γυρισουμε πισω 40-50 χρονια για να το αναλυσουμε στην πραγματικη του βαση.ελ επαγγελματιας με πτωση τζιρου...ασε μην πω. απο το 2010
“Να λείπεις ― δεν είναι τίποτα να λείπεις.

Αν έχεις λείψει για ό,τι πρέπει,

θα ‘σαι για πάντα μέσα σ’ όλα εκείνα που γι’ αυτά έχεις λείψει,

θα ‘σαι για πάντα μέσα σ’ όλο τον κόσμο…”
Άβαταρ μέλους
l200
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: toyo 215.70.16
Suspension: ΟΜΕ

Δημοσίευσηαπό jimmyspatra » Παρ Μαρ 13, 2015 10:44 pm

:handgestures-thumbup:
Άβαταρ μέλους
jimmyspatra
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: michelin latitude cr
Suspension: Kayaba +OME 3.5
Name: jimmys

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ Μαρ 13, 2015 10:58 pm

Κ μην ξεχναμε αυτα που ερχονται ;-)
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό fteriel » Παρ Μαρ 13, 2015 11:09 pm

Σιμητης, ΓΑΠ, Μπενι, Σαμ μορ ας, και τα σκυλολογια τους, κανανε οτι μπορουσανε για να ξεφτιληστουμε πατοκορφα σαν εθνος...ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ............αααανετα!!και οπως ειπε ο φιλος ο Ηλιας, εχει και αλλη χαρντκοριλα.....
Άβαταρ μέλους
fteriel
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Maspire
Διάσταση ελαστικών: 31/10.5/15
Suspension: Raptor
Name: Λευτέρης

Δημοσίευσηαπό Σταύρος 4x4 » Σάβ Μαρ 14, 2015 1:04 am

Συμφωνώ και εγώ με όλα τα παραπάνω, 8)
Τι να πρώτο πεις για αυτήν την κατάσταση, :evil:
ο ιδιωτικός τομέας γονάτισε, όπως γονάτισε όλοι η χώρα, :evil: :evil:
Αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο. :evil: και δεν επέλεξαν να λύσουν τα προβλήματα, γιατί λύσει υπάρχει, αλλα επέλεξαν να μας κάνουν πειραματόζωα :tsoukalas: τα μ@@νοπανα γ@μ@ το σκατοκέφολο τους, στον αγύριστο :tsoukalas:
Όλα ξεκίνησαν που είπαμε ΝΑΙ σε δανικά λεφτά , χωρίς να γίνει αναδιάρθρωση του χρέους, αλλα οι προδότες τα υπέγραψαν και είπαν ναι σε όλα , έτσι το χρέος μεγάλωνε, τα προβλήματα μεγάλωναν και η κατάσταση δεν άλλαζε προς στο καλύτερο.
Μα γιατί δεν άλλαζε ? τόσες υποχωρήσεις έγιναν, τόσοι άνεργοι, έκλεισαν τοσα μαγαζιά, τόσες επιχειρήσεις έφυγαν, κατάργησαν επαγγέλματα, κατέστρεψαν όλα τα εργασιακά δικαιώματα, αυτοκτονίες :obscene-hanged: όλο το κράτος υπόδουλο κτλ,κτλ και όλα αυτά γιατί?
Αλλά όχι οι κερδοσκόποι τα θέλουν όλα, δεν βλέπουνε ανθρωπιστικά, ιδικά όταν έχουν τις κυβερνήσεις με το μέρος τους, τους πουλημένους, τους προδότες, που έχουν το θράσος να βγαίνουν και να μιλάνε, :tsoukalas: γιατί βρέθηκε κάποιος να τους πει ένα ΟΧΙ, στοπ στο πάρτι σας, κουφάλες εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλα αν πάνε καλά τα πράγματα, θα δούμε πρώτη φορά, την αντιπολίτευση να φεύγει με το ελικόπτερο :twisted: :tsoukalas:

Από τις συμφωνίες λοιπόν, που έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, :evil:
υπογράφοντας την καταδίκη του λαού μας και του κράτους, φτάνοντας την, σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε σήμερα. :snooty:
Προσωπικά για εμένα μόνο ενωμένοι μεταξύ μας, θα μας βγάλει από το αδιέξοδο, όλοι μαζί :happy-wavemulticolor:
εάν δούμε όλα αυτά που μας έκαναν, αλλα και αυτά που θέλουν να μας κάνουν, αν τελικά μας στριμώξουν και μας λυγίσουν, προσωπικά λέω και ΝΑΙ στην δραχμή, :!: :ugeek:

Βρισκόμαστε σε πόλεμο φίλοι μου, εδώ και πολύ καιρό, αυτό φαίνεται και από την δήθεν αλληλεγγύη που δείχνουν οι φίλοι μας οι Γερμανοί και οι εταίροι μας. :tsoukalas: όχι άλλη βοήθεια σας ευχαριστούμε, μην μας βοηθάτε άλλο :tsoukalas:
όλα πλέων είναι ξεκάθαρα και φαίνονται, πως όλα είναι σκόπιμα και έχουν ονοματεπωνυμο και θα πρέπει να μπουν όλοι αυτοί μέσα για εσχάτη προδοσία :romance-ballandchain: :romance-ballandchain: και αλλα πολλά.

:doh: πολύ τσουκαλά έβαλα :mrgreen:
GRAND VITARA 2.0 - (2005) (Power Winch PW 12000PS SR)
...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...

''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''

ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΦΙΛΟΦΡΟΝΕΙ ΠΑΣΙΝ
Άβαταρ μέλους
Σταύρος 4x4
Moderator
Moderator

Τοποθεσία: Χαϊδάρι - Ασπρονέρι Διδυμότειχου - Ζευγολατιό Μεσσηνίας
Λάστιχα: Malatesta Kobra - GRABBER
Διάσταση ελαστικών: 235/70/16
Suspension: Bilstein - DOBINSONS
Aka: Μεσοέλατος και Μεσοπέλαγος
Name: Σταύρος

Δημοσίευσηαπό GEORGE PALTOGLOU » Σάβ Μαρ 14, 2015 1:08 am

kfanis έγραψε:Ο ιδιωτικός τομέας ποτέ δεν είχε τη δύναμη της φωνής που έχει ο δημόσιος τομέας......
Τι και αν γίνει μια πορεία των εμπορουπαλλήλων στο κέντρο;;;
Τι και αν αποφασίσουν να απεργήσουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι;;
Ποιός θα τολμήσει να απεργήσει όταν την άλλη μέρα το αφεντικό θα έχει φέρει κάποιον άλλο στη θέση σου και σου πεί να περάσεις απο το λογιστήριο;;;
Στο Δημόσιο αν απεργήσουν οι γιατροί, οι νοσοκόμοι, οι υπάλληλοι ενός υπουργείου, η κίνησή τους θα ακουστεί δυνατά γιατί κάτι θα σταματήσει να λειτουργεί!!
Να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας παιδιά....
Ο ιδιωτικός υπάλληλος θα είναι πάντα καταδικασμένος να αποδέχεται στωικά τα θέλω και τα πρέπει του εργοδότη είτε είναι δίκαια είτε άδικα χωρίς να έχει κάποιο ουσιαστικό όπλο αντίδρασης στα χέρια του..
Μόνο αν κάποια κυβέρνηση σκύψει πάνω απο αυτό τον τομέα και πάρει αποφάσεις για την προστασία του μπορεί να γίνει κάτι...
Αλλά και πάλι....με τόση διαπλοκή και συμφέροντα, βλέπετε εσείς κάποιο τρόπο να γίνει κάτι;;;

Πες τα ρε Φάνη :clap: Και πια κυβέρνηση θα κάνει αυτό ??? Καμία :naughty:
Ο δημόσιος ήταν είναι και θα είναι ανέγγιχτος :twisted: :twisted: Χωρίς παρεξήγηση για τους δημοσίους του club :snooty:
Αλλά μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους.
The Best Way To Predict The Future Is To Create It !!!
Άβαταρ μέλους
GEORGE PALTOGLOU

Λάστιχα: MAXXIS A/T 980
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Μαμά +3,5cm

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες