σημερα ειδα ηλιο και σαν τα σαλιγκαρια βγηκα και εγω εξω...
ελυσα την κυλινδροκεφαλη του μοτερ για να γινει τσεκαρισμα και ειναι σε αψογη κατασταση...
χωρις κανενα ζεσταμα και βαλβιδες -εκκεντροφορος σε αψογη κατασταση...επειδη ηδη εχω μιλησει με καποιον (εκτος vitaraclub.gr)και ενδιαφερεται,αν καποιος το θελει-χρειαζεται απο εσας προτιμω να το παρει...οποτε μεχρι την τεταρτη θα ειναι διαθεσιμο...στην τιμη των
200 ευρωμετα θα το παρει ο φιλος που σας προειπα..
και τα υπολοιπα:
σασμαν χωρις βοηθητικο μαζι με ολοκαινουριο σετ αμπραγιαζ......................
τιμη 200ευρωκαταλυτης ελευθερος και ανοξειδωτο καζανακι........................................
τιμη 150ευρωδυναμο.......................................................................................
τιμη 50ευρωαντλια υδραυλικου.........................................................................
τιμη 50ευρωπλεξουδα-εγγεφαλος.......................................................................
τιμη 150 ευρωπολλαπλη εισαγωγης με τον παπα κ το afm............................................
τιμη 120 ευρω
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)