Η σημερινή Κυριακή για μένα θα ήταν απο τις ομορφότερες της ζωής μου εάν οι υποχρεώσεις με άφηναν να εκδράμω στον Γράμμο με τόσο φρέσκο χιόνι, όταν την στιγμή που ξύπνησα χιόνιζε μέσα στην Νάουσα και είχε κανά μέτρο φρέσκο στα 3-5 Πηγάδια.
Και όλα αυτά μέσα Μαρτίου!!!
Φαντάζομαι τι θα γινόταν εκεί πάνω.
Επίσης θα ήταν από τις σπάνιες λίγες ευκαιρίες που θα κινούμασταν σε κανά μισό μέτρο πούδρα χωρίς δυσκολία.
Και εξάλλου τι off-road είμαστε?
Αν ήμουν ο Αλέξανδρος θα πικραινόμουν πολύ αν χαλούσε η εκδρομή με την δικαιολογία ότι χάλασε ο καιρός .όταν όλο το καλοκαίρι ανυπομονούμε να έρθει ο χειμώνας.
Κάποτε χαρακτηρίζαμε τις εκδρομές σε ''αντρικές'' ή ''οικογενειακές'' αλλά λόγο κρίσης χάθηκε αυτό,για να μην περιορίζουμε κάποιους και να μαζεύουμε καμιά συμμετοχή παραπάνω.
Παρόλα αυτά Αλέξανδρε και Πάρη πιστεύω να πραγματοποιήσατε την εκδρομή και να το ευχαριστηθήκατε
Και δεν θέλω να μου κρατήσει κανείς κακία γιατί προσωπικά όταν υπάρχει έστω και το 1% στην πίσω πλευρά του μυαλού μου σαν πιθανότητα να μου τύχει κάτι, πάντα δηλώνω ότι θα προσπαθήσω να έρθω όπως είχα γράψει για την συγκεκριμένη εκδρομή.Όσες φορές έβαλα το όνομα μου σε λίστα συμμετοχής ,ποτέ δεν ακύρωσα.
Άντε βάλτε και καμιά φώτο να ζηλέψουμε λίγο

.......αυτός που θέλει να φτάσει στην κορυφή θα βρει τον τρόπο.....
.......οι υπόλοιποι θα βρουν μια δικαιολογία.......