SIAL έγραψε:Επίσης να έχετε υπόψιν σας όλοι εσείς οι οικογενειάρχεςότι όταν σας λένε οι γυναίακες σας άδειασε μας την γονιά
και τράβα εκδρομή στο βουνό αυτήν την Κυριακή γιατί σε αρέσει , να ξεκολλάτε και να οργανώνεστε μεταξύ σας!!!
ε... βασικά Αλέξανδρε το "αν θες πήγαινε μόνος" δεν σημαίνει ακριβώς "αδειασε μας την γωνια"..

..σημαίνει η συζήτηση σταματάει ΕΔΩ. Διαπραγμάτευση(που ειναι κ στην μόδα) ΤΕΛΟΣ .
STRANTZALIS K. έγραψε:Εκεί που είσαι ήμουν κι εδώ που είμαστε θα έρθεις!!!!

Γενικά δεν ξέρεις τι παίζει κάτω απο κάθε στέγη

Απο την στιγμή λοιπόν που πέφτει μια πρόγνωση στο τραπέζι κ λακίζουν οι 3 απο τους 5 για μένα έχει δίκιο ο Αλέξανδρος να χτυπιέται γιατι αφενός οι προγνώσεις ειναι προγνώσεις... και αφετέρου γιατι πιθανόν δεν καταλάβατε καλά που και πότε θα πηγαίνατε κ τζάμπα τον ξεσηκώσατε.. Με τον Πάρη μπορούσε να πάει ετσι κ αλλιώς χωρίς ανακοίνωση, παρόλα αυτα εριξε ανοιχτή πρόταση κ μάλιστα αφήνοντας στην άκρη οτι εχει να κάνει με business..

Εγω φιλε προσωπικά σου ζητώ συγνώμη που δεν μπορώ να έρθω κ σ'ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου έδωσες να το κάνω!!!
εύχομαι κ εις άλλα με υγεία!!!
ΥΓ προσοχή δεν μαλώνω κανέναν, μη παρεξηγηθούμε κιολας (φαινεται κ στην αρχή της δημοσίευσης) απλά εφιστώ την προσοχή σας