Ξεκινώντας απλά... Σήμερα ήταν μια τέλεια μέρα!!
Fteriel ευχαριστούμε πολύ για την πρόταση του αγώνα που προσωπικά μέχρι τότε δεν ήξερα!!
Με τον Πανο Χμ αποφασίσαμε πως θα είχε πιο πολύ πλάκα να αποκοπούμε κάπως από το υπόλοιπο team για να μην είμαστε σε στυλ εκδρομικό! Θέλαμε να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε με το roadbook, άσχετα και αν είχαμε το gps. Που πραγματικά το χρησιμοποιούσαμε μόνο για να μηδενίζουμε τα χιλιόμετρα. Απόδειξη 2 σημεία. Το ένα κάπου στην αρχή του αγώνα που τα παιδιά κατα λάθος πήγαν ευθεία ενώ το book έλεγε αριστερά. Εκεί τους "περάσαμε" για πολύ. Μετά ήταν η δική μας στιγμή να χαθούμε καθώς το road book έλεγε μετά το χωματόδρομο δεξιά (που πήγαμε εμείς και χαθήκαμε), ενώ τα παιδιά λογικά με gps πήγαν αριστερά και μας περάσανε πάλι.
Μετά βρεθήκαμε στην παραλία (δεν θυμάμαι το όνομα) που μας περίμεναν εκεί τα παιδιά (φώτο από πάνω του Teo). Όταν φτάσαμε τα παιδιά έφυγαν και εμείς ρουφήξαμε ένα τσιγάρο, ένα τοστάκι και φύγαμε και εμείς.
Με τα πολλά κάπως ξαναπεράσαμε μπροστά μέχρι το τέλος που μερικοί μερικοί μας πέρασαν στο δρόμοοοο!!!
Στην αρχή του αγώνα δείξαμε και την καλή καρδιά του club σηκώνοντας από τον γκρεμό ένα Quad παρέα με κάτι endurάδες.
Καλά... Μην πω ότι μας πήραν τηλέφωνο από την επιτροπή και μας είπαν πως ο δρόμος έχει κλείσει από νεροφαγώματα, αλλά μαντέψτε τί έγινε... Πήγαμε και τα περάσαμε

Νομίζουν ότι εδώ είμαστε τίποτα τυχαίοι επειδή δεν κυκλοφορούμε με αμάξι 100.000 με 8.000cc μοτέρ και 42 λάστιχα

Το SUZUKI VITARA 1600cc 8V αλλά και τα υπόλοιπα Suzukakia της παρέας, πέρασαν αέρα από παντού!! Στενέματα, ανηφοριές, αναχώματα, λάσπες και τα πάντα!!!!!
Λοιπόν επειδή το ποστ γίνεται σεντόνι, να ευχαριστήσω το κάθε πλήρωμα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ που δεν έκαναν κιχ και μας έβγαλαν τα γούστα!!
Είστε φανταστικοί ρε γαμώτο!! Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την όλη φάση χωρίς όλους εσάς!
Από φωτογραφίες εγώ έχω μόνο μετά τον αγώνα γιατί πριν οδηγούσα και έβγαζε φωτογραφίες ο Panoshmmmmmmmmmmmmmmm.
Ο ΠάνοςΧμου κύριοι ο οποίος είναι εξαιρετικός συνοδηγός παρόλο που τον ταλαιπώρησα με τον χαλασμένο καθαριστήρα και με ζάλιζε δεν βλέπω και δεν βλέπω. Πανούλη μου σε ευχαριστώ πολύ για την πολύ σωστή καθοδήγηση!!
Εγώ έχω μόνο 2-3 που είναι το αμάξι. Όλες τις άλλες τις έχει ο Πάνος

Σίγουρα από τον ενθουσιασμό μου να σας δείξω πόσο χάρηκα για αυτό που καταφέραμε σήμερα σαν κλαμπ, έχω ξεχάσει να γράψω πράγματα τα οποία θα μου έρχονται σιγά σιγά...

Εσείς να ξέρετε ότι είστε δύναμη!!