
Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2015 όσοι πιστοί προσήλθατε για ένα διήμερο εξερεύνησης , βόλτας και καλής παρέας στα πέριξ του δασικού χωριού Λιβαδάκι κάτω από τον Τυμφρηστό!





Το κατάλυμα http://www.dasiko.gr/index.php?lang=el
Από το δασικό χωριό με ενημέρωσαν ότι οι τιμές με πρωινό για κάθε σπίτι έχουν ως εξής :
4 άτομα σε ένα σπίτι 80 ευρώ
3 άτομα σε ένα σπίτι 70 ευρώ
2 άτομα σε ένα σπίτι 60 ευρώ
Θα πρέπει να στείλουμε προκαταβολή το 30% του ποσού στους λογαριασμούς που αναγράφονται εδώ : http://www.dasiko.gr/index.php?option=c ... 48&lang=el και να ενημερώσουμε ο καθένας μας στο δασικό χωριό ότι είναι για την εκδρομή του vitaraclub!
Ο καιρός : http://www.dasiko.gr/index.php?option=c ... 55&lang=el
Όλοι μας θα πρέπει να ανεφοδιαστούμε σε καύσιμα οπωσδήποτε στην Λαμία (θα αναρτηθούν τα τυχών υγραεράδικα) ή λίγο πρίν από αυτήν , μιας και που στο δασικό χωριό και στα πέριξ δεν θα υπάρχουν πρατήρια καυσίμων



Ευχαριστούμε τον αγαπητό και εξυπηρετικότατο Βασίλη - διαχειριστή του δασικού χωριού για την προσφορά που μας έκανε!


1. SIAL + Σταύρος4χ4 +2?
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.