AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Τώρα με τα κρύα που άνοιγα το καλοριφέρ άκουγα ένα τσικι τσικι τσικι τσικι ικανό να με κάνει να θέλω να καρφώσω το αμάξι σε κολόνα για να σταματήσει!
Με τα πολλά το ξήλωσα σήμερα και το έφτιαξα
Ξεκινώντας μια φανταστική μέρα με τον μικρό μου ήρωα...
Ξεχαρβαλώνουμε και το ντουλαπάκι!! Προσοχή πριν αρχίσετε να σπάτε πράγματα και να κατεβάζετε την βίβλο ανάποδα, μέσα στο ντουλαπάκι έχει μια βίδα. Ξεβιδώστε την και μετά το ντουλάπι φεύγει πολύ εύκολα απλά τραβώντας λίγο. Κάπου εκεί βγάλτε και το πλαστικό μαλακό πράγμα που μεταφέρει τον αέρα. Ξέχασα φώτο ρε γμτ... Είναι πίσω από το ντουλαπάκι ανάμεσα στο καλοριφέρ και την κεντρική κονσόλα.
Θα σας πρότεινα να πετάξετε και το ηχείο από την μέση γιατί σας δίνει καλύτερο χέρι! Απορώ ποιος μ@@@ σκέφτηκε να βάλει εκεί τις βίδες. Ποοοοοοοο μόλις θυμήθηκα ότι ξέχασα να ξαναβάλω τα βύσματα στο ηχείο!!
Μετά, βγάζουμε 2 φύσες. Η μια είναι φύσα με φύσα και η άλλη είναι μια φύσα η οποία πάει και κουμπώνει πάνω στο πλαστικό case. Επίσης στα δεξιά έχει ένα συρματάκι μέσα σε ένα πλαστικό άσπρο καλώδιο. Αν δεν το βρείτε βγάλτε τις φύσες και θα καταλάβετε μετά τί εννοούσα Ξεβιδώστε και τις βίδες!
Το ακουμπάμε στο πεζοδρόμιο Συνήθως εδώ είναι η ώρα που ψάχνεις στο ιντερνετ να δεις πόσο έχει καινούριο σε περίπτωση που το κάνεις να είναι για πέταμα. Πλέον δεν έχω τέτοιο θέμα οπότε δεν κοιτάω καν. Άμα χαλάσει απλά δεν θα έχω καλοριφέρ μετά. Ευτυχώς πήρα ένα καλό μπουφάν το χειμώνα.
Εντωμεταξύ δεν μου δούλευε και το μπιμπλίκι στο ταμπλό που αλλάζει το από που να έρχεται ο αέρας. Απ' έξω ή από μέσα. Οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να προσπαθήσω να μην το χαλάσω περισσότερο. Ουσιαστικά μια βίδα είναι που έλειπε. Βρήκα μια βίδα και την στούμπωσα εκεί πέρα.
Αυτό το μπιμπλίκι συνδέεται με το συρματόσχοινο που σας ανέφερα πριν με το άσπρο καλώδιο! Τελικά το έφτιαξα προσωρινά. Πολύ προσωρινά. Με το που έβαλα πάνω το καλοριφέρ και το σύνδεσα, πήγα να γυρίσω το μαραφέτι και ξανάφυγε η βίδα. Ωραίο είναι και έτσι!!!
ΑΑΑ Είχα και έκπληξη. Μια που ήμουν εκεί τριγύρω, είπα να ξεβιδώσω και το πλαστικό. Βγάζω τα καπάκια και βγάζω και το πλαστικό κάλυμμα. Και τσουπ! Να το λαμπάκι!! "ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΙΟ ΦΩΣ" σκέφτομαι. Βγάζω το λαμπάκι και είχε ένα πράσινο (συγνώμη για την έκφραση αλλά το ξέρω ως καπότα). Την βγάζω την πετάω μακρυά για να μην την ξαναβρώ και το βάζω μέσα. Το φως που κάνει είναι καταπληκτικό. Το είδα τώρα το βράδυ. Είναι ένα απαλό πορτοκαλί!! Αύριο ίσως ξηλώσω και το ταμπλό με το στροφόμετρο κτλ.
Αφού τελείωσα και με αυτό έκανα ένα τσιγαράκι και επέστρεψα στο καλοριφέρ με μεγάλη χαρά που θα χάλαγα κάτι Προχωράμε λέμεεεε!!! Το ανοίγουμε να δούμε και πως είναι ένα καλοριφέρ αυτοκινήτου.
Στα αριστερά το case και στα δεξιά ο διάολος που κάνει τσίκι τσίκι τσίκι τσίκιτσίκι τσίκι τσίκι τσίκι τσίκι τσίκι τσίκι τσίκι τσίκι τσίκι τσίκι όλη την ΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Αφού τα ψηλοκαθάρισα και τα 2, δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένος και ήθελα να φτάσω πιο βαθιά. Το περιεργάστικα λίγο και τελικά χρειάστηκε να λύσω μόνο 2 βίδες που όπως το είχα σκεφτεί θα μου έκαναν αυτό που ήθελα. Και εγίνηκε το θαύμα. Δεν το έσπασα!!
Τραβώντας λίγο τον "ρότορα??" και σπρώχνοντας από τις κάτω τρύπες με ένα κατσαβίδι μένει μόνος του και το ένα κομμάτι γίνεται 2!!! Και έχει και άλλα φύλλα!! Καθαρίστε τα όλα!! Μετά τα κάνουμε όλα ανάποδα και τα κουμπώνουμε και το βάζουμε μπρος χωρίς ήχους χειρότερους ακόμα και από του Tsubaka στο star wars.
Τώρα κάτι άλλο παίδες πολύ σημαντικό. Οπως θα έχετε βγάλει αυτό το σωλήνα που σας λέω στην αρχή κάντε και κάτι άλλο. Είμαστε σε αυτό το σημείο.
Έχει ένα πλαστικό το οποίο ανάλογα με το "κρυο-ζεστο" στα σιδεράκια στην κονσόλα, αυτό πάει πάνω κάτω. Από εκεί έχετε μια μικρή πρόσβαση στο ψυγείο του καλοριφέρ!! Μια που το αναφέραμε πρέπει να σκεφτούμε κάτι να το αλλάζουμε πιο εύκολα! Θα το σκεφτούμε την άλλη βδομάδα που πρέπει να το αλλάξω.
Εμένα εκεί είχε ααααπειρα φύλλα. Πέρα από αυτά στην φώτο, φανταστείτε έβγαλα άλλα μισά σε τρίμματα από φύλλα μαζί με τρίχες και παραφλού.
Λοιπόν προσέχτε το γιατί εγώ χάνω παραφλού από το ψυγείο του καλοριφέρ αλλά τα φύλλα και όλα εκεί μέσα δεν το άφηναν να στάξει στα πατάκια για να το δω και να το πάρω πρέφα!
Αυτά!! Φιλάκια πολλά και αν το κάνετε και εσείς και τα κάνετε μπάχαλο δεν φταίω εγώ