Οφείλω να τοποθετηθώ γιατί κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στην θέση τους,εδώ και καιρό πήρα τηλ τον Άκη για το σετ ολόκληρο και κλείσαμε να τα πάρω 350 ευρώ, μου ζήτησε την διεύθυνση μου να μου τα στείλει με κούριερ αντικαταβολή, τα πράγματα όχι μόνο δεν μου τα έστειλε, αφού πιστεύω ότι τα έδωσε αλλού,αλλά έκλεισε και το τηλ του,αναγκάστηκα να του στείλω πμ και μετά από μέρες μου απάντησε ότι έφυγε με το καράβι και ότι δεν πρόλαβε να μου τα στείλει,με διαβεβαίωσε όμως ότι θα μου τα στείλει η γυναίκα του,έκτοτε βλέπω ότι ήρθε αφού έγραψε ότι πουλάει το αμάξι του στο φόρουμ, αλλά για το σετ σε μένα τσιμουδιά,
Ειλικρινά λυπάμαι που ο φίλος Άκης αφού έκλεισε τα πράγματα με μένα,έψαχνε και άλλον αγοραστή,στο βωμό λίγων ευρώ πιο πανω εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Αξιοπρέπεια τους,Αυτά είχα να γράψω για να τα διαβάσουν και οι υπόλοιποι φίλοι που εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τα πράγματα εάν υπάρχουν ακόμα, και φυσικά δεν πέρνουν απάντηση ακόμα
ΥΣ σε ευχαριστώ πολύ φίλε Άκη για την διάθεση του χρόνου σου, να συναλλαγής ψεύτικα μαζί μου

ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΛΕΩ.