Το πρώτο αυτό πόστ θα ανανεώνεται συχνά,με λεπτομέρειες. Να αναφέρω μόνο οτι όσοι δεν μπορούν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες , μπορούν οποιαδήποτε ημέρα, απο οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος να δώσουν αίμα και να αναφέρουν οτι θα είναι για την συγκεκριμένη τράπεζα αίματος

Νοσοκομείο Θριάσειο, στο τέλος της Αττικής οδού προς την Εθνική Αθηνών Κορίνθου απο ώρα 09.00 - 13.00. καλό θα είναι να έχετε φάει πρωινό κανονικά, να έχετε κοιμηθεί τουλάχιστον 6 ώρες το βράδυ, και φυσικά να είστε υγιείς και όχι ταλαιπωρημένοι απο κάποια ίωση. Εαν δε παίρνεται κάποιο φάρμακο θα πρέπει να το συζητήσετε με τον γιατρό που θα σας πάρει ιστορικό και πίεση.
Θα σας παρακαλούσα εδώ να δηλώσουμε μόνο τις συμμετοχές, έως τις 15 Ιουνίου, προκειμένου και εγώ με την σειρά μου να ενημερώσω έγκαιρα το Νοσοκομείο για επιπλέον άτομα στο προσωπικό .Επειδή τα δακτυλάκια μας όμως μας τρώνε θα ανοίξω άμεσα και ένα θέμα στα off topic για σχολιασμούς και άλλα προκειμένου το θέμα εδώ να μείνει καθαρό. Σας ευχαριστώ

Στη δήλωση συμμετοχής, σας παρακαλώ να δηλώσετε και την ημέρα που θα πάτε 20 ή 21 για να ενημερώσω έγκαιρα και το νοσοκομείο

Σας ευχαριστώ
ΚΥΡΙΟΙ σας παρακαλώ να δηλώσουμε και την μέρα προσέλευσης, Θα ήταν νομίζω καλύτερο εαν θα μπορούσαμε να πάμε την ίδια μέρα, μιας και δεν είμαστε πολλοί και θεωρώ οτι το Σάββατο είναι πιό εύκολο. Εαν θέλετε δηλώστε δίπλα στο όνομά σας και την ημέρα
1. ΜΩΡΑΙΤΗΣ