2DIN κινεζικο με απ ολα !!

Αξεσουάρ που αφορούν NGV

Δημοσίευσηαπό aggelosmz » Κυρ Φεβ 15, 2009 2:12 pm

Υπάρχουν ειδικοί αντάπτορες για κάθε αυτοκίνητο. Κοίτα στο link που εδωσα παραπάνω καθώς και στο www.kalogeropoulos.gr
NGV 04/2008 1.9 DDiS 5D
-ESP/TCS
-ΑΕΡΟΤΟΜΗ
-XENON LIGHTS + ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΦΩΤΩΝ
-ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
-CRUISE CONTROL
-PARKTRONIK
-PULLBAR INOX + ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ INOX
-ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ SUZUKI
-ΛΑΣΤΙΧΙΕΝΟΙ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ SUZUKI
-ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
aggelosmz
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό elpa02 » Κυρ Φεβ 15, 2009 3:09 pm

Τους ξερω αλλα ειναι για kenwood και κανα 2 αλλα επωνυμα. Εγω ψαχνομαι για αλλο.

Εχω την εντυπωση ομως πως η συνδεση γινεται με ενα καρφι 3πολικο για τα χειριστηρια.
Κανεις που να το χει δει Live με τα καλωδια χυμα??
elpa02
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Latitude Cross
Suspension: Mama
cb: Ναι
Name: Ηλίας

Δημοσίευσηαπό giannisagrinio » Δευτ Μαρ 02, 2009 6:51 pm

Dimis έγραψε:Ρες απατεώνες... :wink: :wink: :wink: (πλακίτσα κάνουμε εεε.....)

Αφού δεν έχετε προσωπική εμπειρία γιατί πετάγεστε σαν ...... αφήστε και κανέναν που ξέρει να πει την γνώμη του.....

Λοιπόν θα πω μερικά πραγματάκια....

1) Αξιοπιστία=> Οτι πληρώσεις παίρνεις (εδώ αυτό σημαίνει ότι με 400 ευρουλάκια -μαζί με τα έξοδα αποστολής- παίρνεις τα ΠΑΝΤΑ αλλά μαζί και το ρίσκο.... Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο γιατί έχεις εγγύηση για ένα χρόνο αλλά προυποθέτει ότι έχεις την όρεξη και την διάθεση ότι εφόσον σου χαλάσει να το στέιλεις πίσω (κινα) και να στο στέιλει καινουργιο....

Εγώ το έχω κοντά ένα χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως.....

2) Οθόνη=> Όσον αφορά την ανάλυση αυτή κυκλοφορεί σε 1440x234 για τηλεόραση και DVD/VCD/CD/MP3/MPEG4 (DIVX)/WMA (που σημαινει αναλογία 16/9), ενώ για την χρήση του GPS η δικια μου είναι 320χ240* σαν τα φορητα PNA (αυτην την ανάλυση γραφικών έιχε δει και ο Αλεξανδρός και δεν του άρεσε) όταν βάλεις όμως να δεις ενα DVD απλά εκλπηκτικό (απλά δεν το πολυχρησιμοποιώ για αυτήν τη δουλειά) για ευνόητους λόγους....
Το μόνο μελανό σημείο έιναι ότι δεν είναι τόσο φωτεινή η οθόνη όσο στα επώνυμα συστήματα...

(*) Υπάρχουν και πολυσυστήματα που στην χρήση του GPS δεν ρίχνουν την ανάλυση και παραμένουν στα 1440χ234 άλλά πρέπει να παιδευτείς στο ψάξιμο για να βρεις αυτή την αναλυση στα διαφορα προγράμματα πλοηγησης (οχι ότι δεν κυκλοφορούν αλλά θέλει χρόνο)

3)Ηχος=> Απλά πολύ καλύτερος από το μαμά συστημα που είχα πάνω που ήταν Clarion (αν και 6 CD δεν κάλυπτε τις GPS ανάγκες μου... :wink: ) και κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερος και απο το πολυσύστημα της Kenwood που φέρνει επιπλέον η Ελληνική αντιπροσωπεία.... πάντα η σύγκριση με τα μαμά ηχεία
(Επίσης το σύστημα που έχω αποδίδει 6χ60watt και έχει την δυνατότητα επιπλέον επιλογής για Dolby digital audio (SPDIF) output 5.1)

4) Γραφικά=> Τα γραφικά για χρήση του ραδιο, CD, DVD GPS είναι μέτρια ή αν είσαι δύσκολος κάτω του μετρίου ΑΛΛΑ να ξέρεις ότι κάθε 2 με 3 μήνες βγαίνουν κινέζικα συστήματα πολύ καλύτερα γραφικά... εχω δει να κυκλοφορουν καποια πολύ καλά....

5) Δέκτης GPS=> Είναι ενσωματωμένος (να το προσέξεις αυτό υπάρχουν και κάποιοι εκτός που συνδέονται όχι και τόσο καλοί) με κεραιούλα μακρια που λέει να την βγάλεις στο ταμπλό και δυνατότητα 20 δορυφόρων (αλλά έχει τόσο καλή ευαισθησία που την έχω κάτω απο το ταπλώ και πιάνει τέλεια - συγκριτικά καλύτερα από 2 pda που είχα και έχω (mio a701 και HTC Tytyn II)

6) Λειτουργικό=> Τωρα πια Windows 5.0 CE (κάποια παλαια είχαν Win. 4)
και μόνο για το συσκεκριμένο λειτουργικό αξίζει να το βάλεις πάνω :!: :!: :!: :!:
Απλά θα παραθέσω μερικά από τα προγράμματα που έχω...
Destinator PN, 7, 8(beta), igo 6, igo 8, Miomap, miomap 2008, McGuider, R66, TomTom, Navigon with Reality View, Garmin Mobile XT, Papago, Ozi, pathaway...)
(Ειμαι τρελένεστε είμαι απλά συλλέκτης....φυσικά και δεν τα χρησιμοποιώ όλα, απλά μου αρέσει να έχω πάνω)

7) Θύρες Σύνδεσης=> μια SD για το GPS, 2ρη SD για music and video, USB για music/video, Θύρα για video-audio input για λήψη από εξωτερική πηγή, Θύρα για κάμερα οπισθοπορείας (με τη κάμερα μαζί - πολύ καλή), επίσης κυκλοφορούν και αλλα για σύνδεση με ipod αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί όταν συνδέονται το ipod video που έχει δεν δείχνει εικόνα ενώ όταν στο εξωτερικό video-audio input έχω και εικόνα και ήχο και από το πολυσύστημα και δυνατότητα ρύθμισης του ίδιου του ipod)

8)Δέκτες Ράδιο/ΤV=> Του ράδιο τέλειως, της τηλεορασης μέτριως αλλά δεν είχε καλή κεραία μαζί, έτσι παρήγγειλα άλλη με καλύτερη ενύσχιση και τώρα έχω καλύτερη εικόνα (βέβαια και πάλι δεν πολυχρησιμοποιώ)

(**) Για τα γραφικό περιβάλλον έχουν βγει προγραμματάκια που είναι κουκλιά και σου δέιχνουν και την ταχύτητα - μέσω GPS) π.χ.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

(***) Οταν μπει καποιος στο κόπο να παραγγείλει πολυ σημαντικό να είναι DUAL ZONE για να μπορεί να ακουει μουσική και να βλέπει πλοήγηση συγχρόνως..... :wink: :wink: :wink:

Υ.Γ. Ελπίζω να σε κάλυψα, όποιος έχει απορία ρωτάει.....
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ, ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤ/ΝΙΑ.VHF YAESU(SV1 JMI)
Άβαταρ μέλους
giannisagrinio
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Aka: ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ
Name: giannis

Δημοσίευσηαπό elpa02 » Δευτ Μαρ 30, 2009 9:16 pm

Ρε παιδια μη τυχον εχει κανεις εγκαταστησει κινεζικο multimedia και να εχει συνδεσει και τα χειριστηρια στο Grand Vitara??

Παιδευομαι να το συνδεσω αλλα δε μου βγαινει.
Το μηχανημα εχει τρια καλωδια

Μαυρο -GND
Κοκκινο - 3,3V
Ασπρο -AD

Το τιμονι εχει 3 καλώδια

Μπλε - Προφανως γειωση
Κοκκινο
Κοκκινο με μαυρη ριγα και ασημι βουλες

Καπου παρεμβαλεται και καποια αντιστασουλα
Καμμια ιδεα κανεις????????????????????????
elpa02
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό elpa02 » Πέμ Απρ 02, 2009 11:50 am

Μια βδομαδα ενα που βαλα το κινεζο στο GV και εμφνιστηκε στο γνωστο Site αυτο:

http://www.esg1.co.uk/e8165-7-2-din-gps ... rrency=EUR

Εχω την εντυπωση οτι ειναι για SX4 αλλα μπορεί να ταιριαζει και στο GV
elpa02
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό Dimis » Παρ Απρ 03, 2009 3:05 pm

Από τα σημεία που έχει στα πλάγια για να δένει με την κονσόλα θα έλεγα πως ναι, πρέπει να κάνει και για το δικό μας.... (με κάθε επιφύλαξη)

αλλά θα γίνω ακόμα μια φορά κουραστικός και θα πω, πως δεν αναγραφει πουθενά πως είναι dual zone !!! οπότε δεν θα το αγόραζα...

Επίσης πολύ αμφιβάλω αν η οθόνη είναι 7 ιντσών... μάλλον για 6,5 μου κάνει.... γιατί η 7αρα καταλαμβάνει όλο το πλαισιο 2din χωρίς πλήκτρα στα πλάγια που έχει αυτό το σύστημα...
Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές

ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
Dimis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Yokohama G012
Suspension: Rocky Road
Name: Δημοσθένης

Δημοσίευσηαπό logo » Σάβ Απρ 11, 2009 1:44 am

πολλά διάβασα για τα κινέζικα άλλα σωστά αλλά λάθος (κατά την γνώμη πάντα) πρώτον από ήχο σε σχέση με το φτηνότερο pioneer χώμα για τα υπόλοιπα εξαρτάτε έναν δουλεύουν με windows και τι επεξεργαστή έχουν το καλύτερο για κινεζικό είναι να ψαχτείτε από Γερμανία είναι κάτι τύποι εκεί που τα φέρνουν από κινά και στα κάνουν όπως θες και στα ονομαζουν και οπως θες (δούλευα στη zelitron κατασκευή car pc και μετατροπες σε κίνεζικα) η καλύτερη λύση για κάποιον που θέλει κάτι ουαου είναι ένα λαπτοπ χωρίς οθωνη βγάζουμε το σκληρό βάζουμε sd και μια 7'' οθόνη αφής που μπαίνει στα δυο din ακριβώς . . . το μόνο σίγουρο είναι ότι οθόνη θα βρείτε Γερμανία ή κίνα φτηνή και καλή και όλα τα αλλα με usb . . .
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΠΑΝΤΟΥ . . .
Άβαταρ μέλους
logo
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: CONTINENTAL A/T

Δημοσίευσηαπό elpa02 » Κυρ Απρ 26, 2009 11:37 am

τελικα δουλεψαν ολα.

Τα πραματα εχουν ως εξης: Στη φισα του αυτοκινήτου (ασπρη) το #19 και το #20 (τα 2 τελευταια οποως κοιτας την φισα κατω δεξια) ειναι τα χειριστηρια. Το ενα ειναι ροζ-μαυρο και το αλλο μωβ.

βαζοντας ενα πολυμετρο σε αυτα τα 2 και πατωντας τα κουμπια του τιμονιού διαβαζεις διαφορες τιμες αντιστασης. Για την ιστορια :
mute = 57.3R
Mode=421R
V+ = 132R
V- = 241 R
S+ = 750R
S- =1.569K
no button = 5.17K

Δε κοβουμε δε ραβουμε απλα απο την φισα ανταπτορα που κουμπωνουμε παορνουμε τα 2 αυτα καλωδια και τα συνδεουμε με τα 3 του κινεζου ως εξης:

Το ροζ με την μαυρη ριγα απευθειας στο μαυρο
Το κοκκινο του μεσω μιας αντιστασης 680R στο ασπρο και μετα μεσω μιασ αντιστασης 220R με 330R.

Λογω του οτι απο πολύμετρο σε πολύμετρο μπορεί να υπάρχουν διαφορες οι απαιτουμενες αντιστασεις μπορεί να ειναι λιγο διαφορετικές.

ΚΑλο ειναι οι αντιστασεις να ειναι βαττικες
elpa02
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό elpa02 » Πέμ Μάιος 21, 2009 3:20 pm

Μετα μεγαλης μου λυπης διαπιστωσα οτι τελικα βγηκε και για Grand VItara 2DIN multimedia και τσαμπα παιδευτηκα για να βαλω αυτο που εβαλα.

2 μηνες μονο.... :( :( :(

Οσοι ομως σκεφτεστε να βαλετε κατι βουρ :D :D :D
elpa02
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό KOGAR » Κυρ Ιουν 14, 2009 10:40 pm

elpa02 έγραψε:
Μετα μεγαλης μου λυπης διαπιστωσα οτι τελικα βγηκε και για Grand VItara 2DIN multimedia και τσαμπα παιδευτηκα για να βαλω αυτο που εβαλα.

2 μηνες μονο....

Οσοι ομως σκεφτεστε να βαλετε κατι βουρ

Επειδη ειμαι ετοιμος να βαλω 2DIN multimedia και μαλλον κινεζικο συστημα θελω να σε ρωτησω το εξης?Με τα χειριστιρια του τιμονιου τι εκανες βρηκες κανενα ανταπτορα?Και αυτο που βγηκε για Grand Vitara ειναι κινεζικο?ευχαριστω.
KOGAR
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό elpa02 » Δευτ Ιουν 15, 2009 10:04 am

για τα χειριστηρια δεν χρειάζεται ανταπτορας. Τα χειριστήρια είναι δυο καλώδια στην μεγαλη ασπρη φισα το #19 και το #20. Το ενα ειναι μωβ και το αλλο ροζ (αν θυμαμαι καλα) . Τα κινέζικα βγαζουν 3 καλώδια. κοιτα 1-2 ποστ πισω που εχω γραψει πως τα συνδεσα.

Αλλα στην περίπτωση του του κινεζικού που ειναι για Vitara (σε μενα δεν ειναι για Vitara και αναγκάστηκα να το προσαρμώσω) δεν χρειαζεται καμμια φισα. Τα χει ετοιμα απλα κουμπώνεις και παιζει-.

Το συγκεκριμένο κινέζικο OEM δεν το χω δει αλλα θεωρω οτι αυτο θα συμβαινει οπως ισχυει και για τα υπόλοιπα-οχι φισες οχι αλλα εξτρα.

πιστευω να βοήθησα
elpa02
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό Geo. » Πέμ Οκτ 08, 2009 9:00 pm

Μια και το θέμα είναι για 2DIN ξέρετε πόσο δίνει η Suzuki το πλαίσιο 2DIN για οθόνη? Μιλάω γι'αυτό...
Εικόνα

Το βρήκα 20? σύνολο μαζί με τα μεταφορικά, παίζει να είναι πιο φτηνό από την αντιπροσωπία? Χλωμό, ε? :P
Geo.
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Yokohama G012 A/T-S
Διάσταση ελαστικών: 17
Suspension: Εργοστασιακή
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι

Δημοσίευσηαπό elpa02 » Πέμ Οκτ 08, 2009 9:33 pm

Ποια αντιπρωσοπεία???

Από οσο γνωρίζω φερνει τετοια μια εταιρία στη Καλιθεα που μου διαφευγει αυτη τη στιγμή το όνομα

20ευρω ειναι απλα τζαμπα. Αν στα στελνει ο τυπος Ελλαδα παρτο οπωσδηποτε.

και δωσε ενα λινκ να παρω ενα καβατζα
elpa02
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό Geo. » Παρ Οκτ 09, 2009 1:09 am

Geo.
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Yokohama G012 A/T-S
Διάσταση ελαστικών: 17
Suspension: Εργοστασιακή
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι

Δημοσίευσηαπό panosxx » Παρ Οκτ 09, 2009 3:42 am

εγώ πάντως την πήρα από εδώ την βάση όπως και το iso καλώδιο...
τα παιδιά είναι απίστευτα εξυπηρετικά σε ότι και αν ζήτησα και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

http://www.car-audio-shop.gr/index.php? ... ductID=966
Άβαταρ μέλους
panosxx
4x4 Regular member
4x4 Regular member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αξεσουάρ/Εξοπλισμός

arahova Δευτ Μάιος 19, 2025 10:07 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Μάιος 19, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
gi@nn@kis Κυρ Μάιος 18, 2025 9:02 pm Ήταν καταπληκτικα
antonis1627 Κυρ Μάιος 18, 2025 8:36 pm Καλησπέρα σε όλους.Γυρίσαμε με γεμάτες μπαταρίες η τοποθεσία των φετινών μας γενεθλίων απλά καταπληκτική.
gi@nn@kis Κυρ Μάιος 18, 2025 7:28 pm Τι ωραία που περάσαμε!!! Μπράβο μας !!!!
antonis1627 Κυρ Μάιος 18, 2025 6:23 am Καλημέρα σας.Καλό δρόμο στους εκδρομείς για τα 17α γενέθλια του VitaraClub.Με το καλό να βρεθούμε.
arahova Σάβ Μάιος 17, 2025 10:36 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 17, 2025 7:23 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
arahova Παρ Μάιος 16, 2025 9:10 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Παρ Μάιος 16, 2025 6:55 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Μάιος 15, 2025 10:16 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Μάιος 15, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Μάιος 14, 2025 10:03 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Μάιος 14, 2025 9:03 am Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο
antonis1627 Τετ Μάιος 14, 2025 9:00 am Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε
antonis1627 Τετ Μάιος 14, 2025 6:29 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Μάιος 13, 2025 9:35 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Μάιος 13, 2025 6:37 am Καλημέρα σας.
arahova Δευτ Μάιος 12, 2025 10:37 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Μάιος 12, 2025 7:04 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Μάιος 12, 2025 6:25 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Μάιος 11, 2025 12:19 pm Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Κυρ Μάιος 11, 2025 7:18 am Ας μην ξεχάσουμε σήμερα την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην και ας της ευχηθούμε.
arahova Σάβ Μάιος 10, 2025 10:19 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
gi@nn@kis Σάβ Μάιος 10, 2025 8:57 am καλημερα!!!
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες