Νικολόπουλος έγραψε:
-μετα θα ηθελα να σε ρωτησω εαν θυμασαι τους αποστατες του τιμονιου ποσους ποντους τους κανεις??Δεν το εχω πειραξει απο τοτε που το εκανα και εχω ενα μικρο τρεμουλο στο τιμονι και λεω μηπως ειναι απο εκει οποτε να το φτιαξω και αυτο
Αυτό είχα κάνει με το τιμόνι...
Σε τόρνο έφτιαξα κουλούρια για το τιμόνι γιατί το καλάμι της βίδας είναι 9mm και η βόλτα της κάτω 8mm

(ο γιαπωνέζος τελικά είναι για τα μπάζα)!
και το μήκος τους είναι 2 cm μεγαλύτερα.(και στα κουλούρια και στις βίδες).
Το τιμόνι φτιάξτο οπωσδήποτε γιατί σίγουρα ζορίζει στην βίδα του καρέ του τιμονιού (είναι στο τέρμα του) μην σου κάνει κανα ξεκούμπωμα,
είναι επικίνδυνο!!!
Νικολόπουλος έγραψε:και επισεις (ενα ενα τα θυμαμαι

) τι εκανες για την μπαρα θωλων???εγω εβαλα 2 αποστατες οπως εκανες στον προφυλακτηρα αλλα δεν μοθ πολυ αρεσει...δεν πιανει σε 3 σημεια οπως επιανε και δεν τοην βλεπω πολυ σοι!!!
Οι αποστάτες στην μπάρα θόλων δεν είναι σωστοί γιατί κάνουν μοχλό απο το ύψος, βγάλτους γιατί αν ζοριστή σε ανοιγμα κλείσιμο η ανάρτηση θα στραβώσουν! (το λιγότερο.)
Για να ποιάσει σωστά στην θέση της αλλά και να δουλευει η μπάρα θα πρέπει να ξυρίσεις τον θόλο (την λαμαρίνα) και να κατέβει η μπάρα και να ποιάσει στις τρύπες της χωρίς αποστάτες. ετσι δηλαδή...

- μπαρα θολων.jpg (64.87 KiB) 7699 προβολές
Το υλικό του Lift ήτανε μαλακό και δεν είχα ούτε έχω τριγμούς. Το ερταλόν που χρησιμοποίησες είναι 'ντουβάρι' σαν υλικό για αυτό και σου έφερνε τόσο θόρυβο μέσα.