Στην πρόσφατη κακοκαιρία βρέθηκα στα Τρίκαλα Κορινθίας όπου σε συνθήκες χιονόπτωσης στον κεντρικό δρόμο που ενώνει τα χωριά σε φρέσκο πατημένο χιόνι κινήθηκα πολύ άνετα με κλειδωμένο κεντρικό διαφορικό.
Βγαίνοντας από τον κεντρικό σε παράπλευρο δευτερεύοντα ανηφορικό δρόμο για να πάω -που αλλού- σε φημισμένη ταβέρνα της περιοχής, ανέβηκα μεν εύκολα, αλλά στην κατηφόρα ψιλοχάθηκε η μπάλα. Βρήκα πάγο και τσούλησα καμιά δεκαριά μέτρα, ευτυχώς μέσα στο δρόμο, και τελικά κατάφερα να το σταματήσω.
Στη συνέχεια και επειδή μου έμεναν ακόμη 100 μέτρα κατηφόρας με στροφές μέχρι τον κεντρικό είπα να βάλω τα κοντά για να το παλέψω. Δυστυχώς και ενώ ακολούθησα τα προβλεπόμενα (ίσιο τιμόνι, πατημένο συμπλέκτη, φρένο, νεκρό) το κοντά αρνήθηκαν πεισματικά να μπουν. Μετά από ένα λεπτό περίπου και ενώ αναβόσβηναν οι ενδείξεις 4L και ESP εμφανίστηκε μήνυμα να κάνω service στο σύστημα μετάδοσης (ή κάτι παρεμφερές). Το έσβησα το άναψα και ξαναδοκίμασα αλλά συνέβη το ίδιο, οπότε και το πήρα απόφαση και κατέβηκα με πρώτη χωρίς φρένο. Ο δρόμος ήταν στενός με τοίχους περιμετρικά και προφανώς είχα στο νου μου να το ρίξω σε τοίχο για να σταματήσω αν δεν μπορούσα να το κρατήσω.
Ακολούθησαν προφανώς δευτερόλεπτα τρόμου, με αποκορύφωμα το μάταιο και θορυβώδες φρενάρισμα που έκανα στα τελευταία μόλις δέκα μέτρα της κατηφόρας

Στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, δοκίμασα ξανά, πάλι χωρίς αποτέλεσμα.
Εννοείται ότι επιστρέφοντας στην Αθήνα, στο σπίτι μου μετά από δύο ημέρες που το ξαναπροσπάθησα μπήκαν με την πρώτη

Ερωτάται: τί μπορεί να έγινε;;;
Ευχαριστώ,
Βασίλης