από DimitrisGV » Τετ Δεκ 24, 2014 2:48 pm
Δεν ξέρω, αν καταρχήν είμαι στη σωστή ενότητα, ή θα έπρεπε να είναι στις αγγελίες. (Αν ειμαι λάθος, ζητώ συγγνώμη και παρακαλώ μετακινήστε το)
Λογικά από Ιανουάριο κάποια στιγμή θα φύγω στο εξωτερικό για μήνες, οπότε χρήση του αμαξιού δεν θα γίνεται. Ανάλογα με το πως θα παει η δουλειά, μπορεί να λειπω 10ημέρες ή 3 μήνες ή 2 χρόνια. Δεν ξέρω ακόμη.
Αν και μόλις ανανέωσα την ασφάλεια, πέρασα ΚΤΕΟ, και αύριο θα πληρώσω και τα τέλη κυκλοφορίας, έχω αρχίσει και σκέφτομαι μήπως είναι προτιμότερο να το πουλήσω. Βέβαια ακόμη δεν έχω αποφασίσει, αλλά το εξετάζω πολύ σοβαρά. Το να καταθέσω πινακίδες και να κάθεται, το προσπερνώ. Η θα το πουλήσω ή θα το κρατήσω κανονικά, έστω να το παίρνει η γυναίκα μου μια στο τόσο να το κυκλοφορεί, ή όταν θα είμαι εγώ εδώ, για να μην "πεθάνει απο ακινησία"
Αλλά, επειδή είμαι λίγο "στούρνος" στις αγγελίες και τα σχετικά, δεν ξέρω καν τι τιμή να το δώσω. Κοιτώντας τις αγγελίες, ότι θέλει ο καθένας πουλάει, από 5.0000 ως 17000.
Αρα έχω δύο ερωτήσεις.
1) Θα το κρατάγατε εσείς στη θέση μου ?
2) Αν το πουλάγατε, πόσο θα το δίνατε ?
Να τονίσω ότι το αμάξι είναι 11ος / 2010. Full extra, όπως λένε και στο χωριό μου. Δερματα, ηλιοροφές και τα σχετικά. Ειναι το 2400, με αυτόματο κιβώτιο, μαύρο και όλα τα υπόλοιπα, τα συνήθη καλούδια που όλοι ξέρετε.
Εχει MAD και GEO AT. Εχει γύρω στα 51000 αν θυμάμαι καλά, τα περισσότερα ξεκούραστα, με κάμποσο off road, χωρίς ποτέ προβλήματα. Το παραμικρό.
ΚenWood DNX9260BT, με επιπλέον ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης.
Δεν έχω τρακαρίσματα κτλπ. Μονο κάποιες λίγες γρατζουνίτσες απο κλαδιά κλπ, που με ένα κερωματάκι θα είναι σαν καινούριο. Γενικά σε άψογη κατάσταση.
Για πείτε καμμιά γνώμη.
NGV 2.4 auto, ΚenWood DNX9260BT.