Antonioz έγραψε:Γιαννη δεν μπορω να καταλάβω τι διαφορές εχουν οι κουβέντες μας και ουτε καμια προθεση κοροϊδίας ειχα(αν εννοεις κατι τετοιο) Σε καθε περίπτωση το vitaraki σου ειναι τουμπανο γι'άυτο σου πρότεινα(φιλικά ξαναλέω) να το χαρείς πριν αναγκαστείς να το πουλησεις(μακρυά απο μας) και το χαρεί κανένας άλλος..
Προς θεου Αντωνη δεν σκεφτηκα κατι τετοιο,απλα η σκεψη μου παντα σε οτι κανω ειναι πως πχ,αν ειναι να παω βολτα στο βουνο,να την κανω οργανομενος,ουτε θα μου αρεσει να σπασω το αμαξι,ουτε να σπασω τα νευρα μου η των φιλων που θα ειμαστε παρεα επειδη δεν θα μπορω να περασω απο καπου,η επειδη δεν θα εχω σκεφτει να οργανοθω ετσι οπως θα πρεπει,και απλα και μονο για να κανω το κεφι με οσες συνεπειες απλα θα υπαρχουν,λογω οικονομικων δεν θα ηθελα ουτε να πιεστω να φτιαξω ενα οχημα,και οπως και το εκανα αναιμακτα και χωρις κανενα ζορι,λογο δουλειας που δεν εχω μπορεσει αυτα τα τρια χρονια περιπου να ερθω σε πανω απο 5 καφεδες,αν και ο καφες στην βαρυμποπη ειναι μολις 5 χλμ απο το σπιτι μου μιας και η δουλεια μου μου δινει τα ρεπο δευτερες η πεμπτες.......και τα σκ ειμαι στην δουλεια !!!! στα λεω εντελως φιλικα μιας και επειδη εχω παρα πολυ ορεξη για πολλα,δυστηχως δεν εχω τον χρονο,οποτε οταν κατσει να το χαρω ετσι οπως θα το ηθελα .