Διημερο με σκηνες Καντηλι - Τελεθριο 29-30/11

Οργανώστε μια εκδρομή, συγκεντρώστε μέλη του forum και ξεκινήστε!

Re: Διημερο με σκηνες Καντηλι - Τελεθριο 29-30/11

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Δευτ Νοέμ 24, 2014 8:07 pm

ψηλεα για την κυριακη δεν το γνωριζω...αλλα μπορω οτι ωρα θες να σε παω στην ασφαλτο και να σου πω πως θα πας στον αγιοκαμπο να παρεις το καραβι για γλυφα...
επισης μπορεις να μεινεις αν δεν σε πιεζει ο χρονος στο τροχοσπιτο την κυριακη και φευγεις δευτερα πρωι με το πρωτο
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
cb: Όχι
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό nidi » Δευτ Νοέμ 24, 2014 8:45 pm

κυριακος αθανασιου έγραψε:..απο την κατασκηνωση η ασφαλτος ειναι αλλα 6 χλμ βουνο με αρκετη δυσκολια...

Όπερ σημαίνει ότι το να προσεγγίσουμε την κατασκήνωση, θα είναι αν όχι ακατόρθωτο, πάρα πολύ δύσκολο και μάλλον οι ιμάντες θα πάρουν φωτιά. Πισωκίνητη κλούβα με ασφάλτινα λάστιχα μες τη λασπαριά.. παναγία μου!! Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.. :roll: :roll:

Εύχομαι να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε και να ξεδώσετε με την ψυχή σας στην πανέμορφη Βόρεια Εύβοια ;-)

1. dpol - kfanis--------------------------------------------------------------------ΟΚ......................................................mud
2. panoshm - pete saraganidas--------------------------ΟΚ-από Αρκίτσα Σάββατο με το καράβι στις 9:00.....................all terrain
3.nipa..............................................................................ΟΚ.......................................................mud
4.theo_ts - Redjim-------------------------------------------------------------- ΟΚ....(Από Παρασκευή)................................mud
5.κυριακος-βιβη...................................................................ΟΚ (απο παρασκευη) :twisted:.........................mud
6.TomSter ....(δεν χανονται αυτα, θα κανω το παν να ερθω)!!!!........ΟΚ......................................................all terrain
7.kaliakouda-GEORGE B..........................................................???......................................................???
8.takis l...........................................................................ΟΚ.......................................................mud
9.gvgas----------------------------------------------------------------------------ΟΚ ( Από Παρασκευή )...............................all terrain
10. sumi.............................................................................ΟΚ....................................................all terrain
11.vitaroulas - alex_galloper............................................ΟΚ μονοήμερη!..............................................mud
12.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ..και Ειρήνη............................................... ΟΚ.............................................all terrain

Αναπληρωματικές θέσεις

1. Sniper--------------------------------------------------------------........-------------ΟΚ.............................................mud
2. SIAL +1 ............................................(συνοδηγού θέλοντως! ).......???..............................................all terrain
3. Αντώνης..................................................................................50/50
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Λάστιχα: Goodyear EfficientGrip P2
Διάσταση ελαστικών: 195/70 R15
Suspension: Factory
Εργάτης: Όχι
Aka: the pin project
Name: Nikos

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Δευτ Νοέμ 24, 2014 8:48 pm

δυστυχως νικο δεν φτανεις με τιποτα....
αλλα αν θελετε ελατε και μενετε στο πιο κοντινο χωριο και στις βολτες μπαινετε λαθρεπιβατες... ;-)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Δευτ Νοέμ 24, 2014 8:56 pm

κυριακος αθανασιου έγραψε:για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις θελω να πω στον δαμιανουλα οτι απο την κατασκηνωση η ασφαλτος ειναι αλλα 6 χλμ βουνο με αρκετη δυσκολια...
για να μην υπαρχει θεμα και για εσενα αλλα και για εμενα που θα γυριζω μετα μονος μου θα πρεπει να φυγεις λιγο πριν νυχτωσει.. ;-)
αλλιως μετα θα κοιμηθεις στο βουνο θες δεν θες..

κανένα πρόβλημα φίλε θα φύγουμε όποια ώρα μας ορίσεις για να μην έχει πρόβλημα κανένας μας :!:
ή και πριν την κατασκήνωση αν είμαστε κάπου κοντά σε άσφαλτο σας αποχαιρετούμε εκεί, το κοιτάμε on the spot :p
vitaroulas
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
cb: Ναι
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Δευτ Νοέμ 24, 2014 9:09 pm

να μην σας διωξουμε νηστικους και αποτιστους...χαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Νοέμ 25, 2014 12:21 am

1. dpol - kfanis--------------------------------------------------------------------ΟΚ......................................................mud
2. panoshm - pete saraganidas--------------------------ΟΚ-από Αρκίτσα Σάββατο με το καράβι στις 9:00.....................all terrain
3.nipa..............................................................................ΟΚ.......................................................mud
4.theo_ts - Redjim-------------------------------------------------------------- ΟΚ....(Από Παρασκευή)................................mud
5.κυριακος-βιβη...................................................................ΟΚ (απο παρασκευη) :twisted:.........................mud
6.TomSter ....(δεν χανονται αυτα, θα κανω το παν να ερθω)!!!!........ΟΚ......................................................all terrain
7.takis l...........................................................................ΟΚ.......................................................mud
8.gvgas----------------------------------------------------------------------------ΟΚ ( Από Παρασκευή )...............................all terrain
9. sumi.............................................................................ΟΚ....................................................all terrain
10.vitaroulas - alex_galloper............................................ΟΚ μονοήμερη!..............................................mud
11.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ..και Ειρήνη............................................... ΟΚ.............................................all terrain
12. Sniper--------------------------------------------------------------........-------------ΟΚ.............................................mud

Αναπληρωματικές θέσεις

1. SIAL +1 ............................................(συνοδηγού θέλοντως! ).......???..............................................all terrain
2. Αντώνης..................................................................................50/50

Ακυρώνουμε λόγω ανωτέρας βίας
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Τρί Νοέμ 25, 2014 8:45 am

7.takis l...........................................................................ΟΚ.......................................................mud
8.gvgas----------------------------------------------------------------------------ΟΚ ( Από Παρασκευή )...............................all terrain
9. sumi.............................................................................ΟΚ....................................................all terrain
10.vitaroulas - alex_galloper............................................ΟΚ μονοήμερη!..............................................mud
11.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ..και Ειρήνη............................................... ΟΚ.............................................all terrain
12. Sniper--------------------------------------------------------------........-------------ΟΚ.............................................mud
13.SIAL +1 ............................................(συνοδηγού θέλοντως! ).......οκ..............................................all terrain

Αναπληρωματικές θέσεις
1. Αντώνης..................................................................................50/50(αν θελεις αντωνης γραψε οκ να ανεβεις και εσυ στην κανονικη λιστα...)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό DENNISLA » Τρί Νοέμ 25, 2014 3:27 pm

μια εβδομαδα ποιο μετα να γινοταν ο καιρος ειναι μπομπα
ΑΡΓΑ ΒΑΔΙΖΩ ΖΩΗ ΚΕΡΔΙΖΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
DENNISLA

Λάστιχα: Kobra + Geo A/T
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16-225/65/17
Suspension: MAD+KYB+3,5cm
Aka: Troooolllllllll
Name: DENNIS

Δημοσίευσηαπό Σταύρος 4x4 » Τρί Νοέμ 25, 2014 3:32 pm

_.jpg

06 (1004 x 584).jpg

Κάπως έτσι μας βλέπω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :whistle:
GRAND VITARA 2.0 - (2005) (Power Winch PW 12000PS SR)
...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...

''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''

ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΦΙΛΟΦΡΟΝΕΙ ΠΑΣΙΝ
Άβαταρ μέλους
Σταύρος 4x4
Moderator
Moderator

Τοποθεσία: Χαϊδάρι - Ασπρονέρι Διδυμότειχου - Ζευγολατιό Μεσσηνίας
Λάστιχα: Malatesta Kobra - GRABBER
Διάσταση ελαστικών: 235/70/16
Suspension: Bilstein - DOBINSONS
Εργάτης: Ναι
Aka: Μεσοέλατος και Μεσοπέλαγος
Name: Σταύρος

Δημοσίευσηαπό Σταύρος 4x4 » Τρί Νοέμ 25, 2014 5:40 pm

kfanis έγραψε:Aς είναι καλά ο άνθρωπός σου και απο βόλτες, θα τα βρούμε... ;-)

:text-+1:
GRAND VITARA 2.0 - (2005) (Power Winch PW 12000PS SR)
...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...

''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''

ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΦΙΛΟΦΡΟΝΕΙ ΠΑΣΙΝ
Άβαταρ μέλους
Σταύρος 4x4
Moderator
Moderator

Τοποθεσία: Χαϊδάρι - Ασπρονέρι Διδυμότειχου - Ζευγολατιό Μεσσηνίας
Λάστιχα: Malatesta Kobra - GRABBER
Διάσταση ελαστικών: 235/70/16
Suspension: Bilstein - DOBINSONS
Εργάτης: Ναι
Aka: Μεσοέλατος και Μεσοπέλαγος
Name: Σταύρος

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Τρί Νοέμ 25, 2014 5:55 pm

το να ριξει 5 ποντους χιονι δεν πιστευω οτι θα εκανε καλυτερη την εκδρομη μας...αλλα πολυ δυσκολοτερη...
ηδη το κρυο ειναι τσουχτερο εδω και η λασπη ειδικα για τα all terrain ελαστικα περισσοτερο απο αρκετη..
οσο γιατο terrain της βορειας ευβοιας ...δεν φευγει κανει παραπονεμενος ;-)
απο εχτες πχ βρεχει ποτιστικα ασταματητα...οποτε το terrain μπορει να εχει ηδη αλλαξει προς το δυσκολοτερο... :D
εσεις φερτε μαζι το κεφι της καλης παρεας και ολα τα υπολοιπα θα ειναι εδω...
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Τρί Νοέμ 25, 2014 7:15 pm

:happy-bouncymulticolor:
vitaroulas

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Νοέμ 25, 2014 9:58 pm

κυριακος αθανασιου έγραψε:εσεις φερτε μαζι το κεφι της καλης παρεας και ολα τα υπολοιπα θα ειναι εδω...
Και ιμάντες και φτυάρια και σκαπάνες και καμιά μπετονιέρα αν το θάψουμε να το εγκιβωτίσουμε για να το βρουν οι επόμενες γενιές :mrgreen: :lol: :lol: :dance:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Τρί Νοέμ 25, 2014 10:45 pm

χαχαχαχαχα....
πανο αμα η εκδρομη ηταν μαρτιο θα σου ελεγα οτι σιγουρα θα τα αφηναμε εκει...
τωρα ειναι χαλαρα....ισα ισα για να διασκεδασουμε ;-)
αλλα τα απαραιτητα που αναφερεις....πρεπει να τα εχει καθε αμαξι που παει στο βουνο...
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό Antonioz » Τρί Νοέμ 25, 2014 11:10 pm

κυριακος αθανασιου έγραψε:αλλα τα απαραιτητα που αναφερεις....πρεπει να τα εχει καθε αμαξι που παει στο βουνο...

+1000
..γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα συναντήσεις.Εκτος κ αν εχεις κανει την προηγουμενη διερευνητικη!!
SY2CJI
Πάρτε τα "γαϊδούρια" σας και άιντε στα βουνά!!
Άβαταρ μέλους
Antonioz

Λάστιχα: General Grabber AT3
Διάσταση ελαστικών: 225/75-16
Suspension: MP
Name: Αντώνιος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Eκδρομές μελών

makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες