από YanisDiver » Δευτ Νοέμ 24, 2014 10:33 pm
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας,
Παρακολουθώ αρκετά χρόνια το forum σας. Αν και αργοπορημένος, πήρα τώρα την απόφαση να σας συστηθώ. Απλά, τώρα ένιωσα την ανάγκη να έρθω πιο κοντά σας, με αυτόν τον τρόπο. Διάβαζα και ενημερωνόμουν από τις γραμμές σας και σχεδόν πάντα με βοηθούσατε να βρίσκω λύσεις σε αυτά που έψαχνα. Ήξερα πως σε αυτή την γωνιά θα κατέληγα για να πάρω τις τελικές μου αποφάσεις σχετικά με οποιαδήποτε ενέργεια πάνω στο Vitara 1.6 μου. Σας ευχαριστώ λοιπόν!
Ξεκίνησα με το 3θυρο Vitara μου πριν 13 χρόνια περίπου, όταν άρχισα να ψάχνω τις παραλίες για να καταδύσεις. Στην συνέχεια γύρναγα την Ελλάδα για ελεύθερο camping και καταδύσεις παράλληλα πάντα. Ύστερα ανέβαινα τα βουνά για εξερεύνηση σπηλαίων, τρέλα μεγάλη κι αυτή! Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι επαγγελματικά ως δύτης και η επαφή του Vitara μου με τους χωματόδρομους και τα βουνά είναι καθημερινή!
Έχω ξεπεράσει τα 300.000 χλμ όλα αυτά τα χρόνια και ο έρωτας με vitara μου παραμένει δυνατός! Αν και εξωτερικά έχει έλθει το γήρας, εσωτερικά (μηχανολογικά εννοώ) είναι ισχυρό σαν τον εγκέλαδο! Διαθέτει διαφορικά 8-41, ελατήρια MAD και αμορτισέρ KYB. Αποστάτες κορμού και τροχών 30mm. Ζάντες enkei και λάστιχα BF 215/75/15 ΑΤ. Μοτερικά, είναι όλα μαμά, αφού έγινε γενική προ μηνών. Δεν θα έλεγα όχι κάποια φορά και σε κανένα κιτάκι fourart!
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους νέους φίλους ασφαλή και γεμάτα περιπέτειες χωμάτινα χιλιόμετρα.
Με εκτίμηση για την φιλοξενία σας.
Γιάννης