Δυστυχως αλλο ενα 2ημερο φοβερο που θα παρω τα !@#$*.
Οι λογοι πολλοι..μα ο σημαντικοτερος ειναι ο επαγγελματικος μιας κ εχω κατι στα σκαρια κ πρεπει να το τρεξω....
Η σκεψη μου κ το μυαλο μου θα ειναι μαζι σας...Σας ευχομαι ολοψυχα να περασετε ΤΕΛΕΙΑ
ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Δημητρη-DPOL που προσφερθηκε να μου δωσει μια σκηνη.
Φιλε Δημητρη σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΚΑΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
1. dpol - kfanis--------------------------------------------------------------------OK
2. panoshm - pete saraganidas--------------------------------------------------ok
3.nipa..............................................................................οκ
4.antonis1627 50/50
5.theo_ts - Redjim-------------------------------------------------------------- Οκ
6.κυριακος-βιβη...................................................................ok
7.TomSter ....(δεν χανονται αυτα, θα κανω το παν να ερθω)!!!!........οκ
8.kaliakouda-GEORGE B
9.takis l...........................................................................ok
10.gvgas----------------------------------------------------------------------------OK
11. sumi...............................................................................OK
12.vitaroulas - alex_galloper............................................ΟΚ μονοήμερη!
Αναπληρωματικές θέσεις
1.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ..και Ειρήνη............................................... OK
2.Sniper---------------------------------------------------------------------------OK
3. nidi..............................................................................50/50
4. SIAL +1 ............................................(συνοδηγού θέλοντως! )
5. Αντώνης..................................................................................50/50