Μιας κ επιτέλους κατάφερα να πάω "ανετος" στο χωριο για Χριστούγεννα ειπα να ξεδιπλώσω το ενα και κύριο κομμάτι της σκηνης,για να δω τι αγόρασα

και κυρίως να κάνω ενα εξονυχιστικό μέτρημα και φωτογράφηση της, ώστε να αποφασίσω πως θα κινηθώ απο δω κ περα με το προτζεκτακι ¨τροχοσκηνη¨!!! Βλέπετε τέλη ανοιξης αρχες καλοκαιριου πρέπει να ειναι έτοιμη!!
Απ'οτι κατάλαβα λοιπόν με βάση όσα βρήκα το μόνο που λείπει απο αυτα που έδινε ο κατασκευαστής ειναι τα μαξιλάρια των καναπέδων!!!

Πάμε λοιπόν!!!

- εισοδος
Το κενο που φαίνεται μπροστά ειναι η πόρτα, πέραν του πανιου που ειναι ριγμένο επάνω θα τοποθετηθεί σιτα με μαγνητάκια(σαν αυτη της τιβι)

- πίσω μέρος
"πισω" μέρος με μεγάλο παράθυρο,το οποίο θέλει λιγο ξεθαμπωμα (αν ξερει κανεις πως γινετε ας μου πει) και απο πάνω η απαραίητη σιτα. Ειχα στον νου μου να κανω ενα δυο νέα παράθυρα γιατι απο τις φωτο μου φαινοταν πολύ "χειμωνιάτικη" αλλα μιας και ειναι αρκετα φωτεινη μέσα λέω να την αφησω προς το παρόν οπως ειναι.. Ο μουσαμάς ειναι σε πολύ καλη κατάσταση οπότε απλά θα αφαιρεθει, θα πλυθεί και θα ξανατοποθετηθει!!

- κεντρικος διαδρομος
Φαινονται τα δυο καναπεδακια, με τους αποθηκευτικους χωρους απο κάτω. και τα κρεβάτια δεξια-αριστερα!!

- κρεβάτι
Το ενα απο τα δυο κρεβάτια 120cmχ200cm με κανονικό(!) στρώμα.. ήδη πήρα κουνουπιέρες απο τον κινέζο που πιάνουν ολο το κρεβατι (σαν ενα δωμάτιο) για εξτρα προστασια απο αυτα τα φιλικα εντομακια!!

- Κουζινα
Όπως ειπα η πορτα ειναι κ η κουζινα η οποία μπορει να αφαιρείθει(οπως στην φωτο)

- τραπεζι
το τραπέζι εχει διαστάσεις 120χ60, και μπορει να μπεί κ στον διαδρομο (μέσα στην σκηνη) ανάμεσα στα καναπεδάκια!!!

Αυτα απο το μέτωτο!!! συνεχιζουμε!!