haritak έγραψε:
1..Σαμαριά να υπολογίζεις δύο μέρες: Μία μέρα να περάσεις και μία ανάρρωση απο την κούραση!
2..Μπάλος και φαλάσερνα είναι MUST αλλά υπολόγιζε μία μέρα στο κάθενα.
3..Εκεί, αν καταφέρεις να πας έχε το νου σου γιατί ο δρόμος σε βγάζει στην μικρή παραλία που έχει μια ταβέρνα και κάτι δωμάτιο. Η ωραίες παραλίες είναι ένας κόλπος προς τα δυτικά και πας με τα πόδια.
4.. Απο νομό Ηρακλείου, θα έμενα Νότια. Βόρεια είναι πάρα πολύ τουριστικες. Δεν ξέρω βέβαια και σε τί φάση είσαι (πχ αν θες κόσμο).
5..Αυτά προς το παρόν! Βγάλε πρόγραμμα γιατί δύο εβδομάδες φτάνουν μόνο για ένα νομό![/edit]
1.Σαμαρια 1+1 χεχεχε.. θα εκμεταλευθω το γεγονος οτι στα Χανια θα μενω σε ξενοδοχειο, οποτε 10ωρες υπνο πριν κ δεκα μετα νομιζω θα με κανουν καλα (τωρα θα μου πεις 10+10 την εχασες και παλι την ημερα,χεχεχε)
2.Μπαλος Φαλασερνα μια μερα το καθενα ε?
3.Αν καταλαβα καλα σταματω στην μικρη παραλια και συνεχιζω με τα ποδια,σωστα?
4.Ηρακλειο νοτια λεω κ γω βορια πηγα,και γενικα θελω πιο χαλαρες καταστασεις.
5.Σημερα λεω να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα γιατι αλλιως πρεπει να μετακομισω οπως λεει και ο φιλος Victz
maiktr το ελαφονησι το ξερομε και θα το επισκευθουμε αλλα σκοπος μου ειναι να δω και τα αγνωστα ομορφα αυτου του πανεμορφου νησιου,και καθως λιγος ο χρονος πρεπει να προγραμματισθει καταλληλα.
Σας ευχαριστω πολυ ολους, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!