Απευθυνομαι σε εσας φιλοι του vitaraclub.gr γιατι ξερω οτι μονο εσεις μπορειτε να κατανοησετε το δραμα που περνω τον τελευταιο καιρο

η ψυχολογια μου βρισκεται στο ναδιρ, εχει επηρεασει την καθημερινοτητα μου και εχει μετατρεψει την ζωη μου σε πολυ δυσκολη ασκηση, τα εντονα στερητικα συμπτωματα εχουν πλεον λαβει απειλητικες διαστασεις για την σωμματικη μου ακαιρεοτητα αλλα και τον ανθρωπων που με περιβαλλουν, πολλες ημερες το πρωι οταν ξυπνω βγαινω γονατιστος απο το δωματιο αφου πρωτα εχω ανοιξει το φερμουαρ της ξυλινης πορτας

για την πρωινη μου αναγκη κατεβαινω στον κηπο και τον καφε μου τον ψηνω στο γκαζακι στο μπαλκονι, στην συνεχεια η ημερα μου ειναι μια κολαση, το οικογενειακο και εργασιακο μου περιβαλλον αδυνατουν να καταλαβουν οσα προσπαθω να τους πω, δεν μπορουν να με παρακολουθησουν στην διαρκεια της καθημερινης μου διαδρομης

δεν προσεχουν τις διασταυρωσεις, μερικοι μενουν πισω, εχθες εχασα δυο νταλικες στην εθνικη

δεν σταματανε να μιλανε στον ασυρματο και χανουν τις οδηγιες μου, τους παρακαλω να κανουμε μια σταση για τσιπουρο αλλα εχουν μαζι τους μονο Fredo και Tablets

, το αποκορυφωμα ηταν εχθες που ο εργοδοτης μου εκανε παρατηρηση γιατι ειχα κολλησει με το τρακτερ σε ενα νεροφαγωμα κοντα στην εταιρια (επεμενε οτι εσκαβα το παρτερι) και του ζητησα να μου δεσει τον ιμαντα

ντρεπομαι και μονο να σας πω ποσα μου εσουρε
Για τους παραπανω λογους αγαπητοι φιλοι θελω την βοηθεια σας, εχοντας προσπαθησει αρκετα να βρω τι θα μπορουσε να με βγαλει απο την δυσκολη αυτη κατασταση νομιζω οτι η θεραπεια ειναι να ανεβασουμε τα ...............
επιπεδα βουνου-φυσης-καλης παρεας γυρω απο την φωτια-πρωτη αργο μπλοκε
Προγραμματιζουμε λοιπον με τον πολυαγαπημενο μου Φανη το ΣΚ 29-30 Νοεμβρη για να εχει κρυωσει καλα ο καιρος δυο μερες στο βουνο με σκηνες, η περιοχη δεν εχει αποφασιστει ακομα αλλα νομιζω οτι θα επιλεξουμε μεταξυ Βορειας Ευβοιας η Γραμμενης Οξυας και περιξ, στο μυαλο και το Μαιναλο που εχει καταπλητικες διαδρομες και ενα απο τα πιο ομορφα ελατοδαση της Ελλαδας κατα την γνωμη μου
Διευρευνητικη δεν θα γινει για λογους κοστους εκτος και εαν μαζευτουμε τρεις σε ενα αυτοκινητο και μοιραστουμε τα εξοδα
Λεπτομεριες στην πορεια, δεσμευτε την ημερομηνια στο ημερολογιο σας και θα ειμαστε σε επαφη απο εδω

Ξεκινω λιστα για να δω ενδιαφερον, θα βαλουμε ενα τυπικο οριο 12 αυτοκινητα και αναπληρωματικες θεσεις αλλα αναλογα με την διαδρομη και τον καιρο θα επανεξετασουμε για παραπανω συμμετοχες αν υπαρχει ενδιαφερον.1. dpol - kfanis
2.
3.
4.
5.
6.