dpol έγραψε:γμ δεν δουλευει και το bbcode σε αυτο το ποστ να βαλω εικονιδια
Aς μην έφευγες απο την ομάδα, να μπορείς να βάζεις!!!!!!! :niania: :niania: :niania: :eek: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
dpol έγραψε:γμ δεν δουλευει και το bbcode σε αυτο το ποστ να βαλω εικονιδια
Aς μην έφευγες απο την ομάδα, να μπορείς να βάζεις!!!!!!! :niania: :niania: :niania: :eek: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
όσο για το ζήτημα android vs ios ευχαρίστως να συνεχίσουμε την κουβέντα σε κάποιο άλλο θέμα!
Αλλά μέχρι τότε
panoshm έγραψε:Προσωπικά για μένα, το Android δεν είναι τόσο σταθερό, γιατί μπορούν και επεμβαίνουν διάφοροι και εμείς πάμε σα χαϊβάνια και εγκαθιστούμε ότι "κάτσει" και τελικά να "πηδάμε" τους εαυτούς μας, αποτέλεσμα κάποιοι (σαν εμένα -χιχιχι!!) για να προστατευτούν, να επιλέγουν την μετάβαση σε iOS
Πάρε ξανά Android αλλά μη βάλεις προγράμματα.
Τελευταία επεξεργασία από ΜΩΡΑΙΤΗΣ και Δευτ Σεπ 22, 2014 9:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Τα bbc μου μέσα..................................
..... και ναι, βγήκε όχι μόνο για Samsung αλλά γία όλες τις Android συσκευές!!!! (φήμες λένε πως θα βγει και για iPhone )
Το κατεβάζετε από εδώ:
Δεν υπάρχει στο Google Play, πρέπει να κάνετε την εγκατάσταση βάζοντας το ίδιο αρχείο apk.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
Οδηγίες:
-Πατάτε το ‘Get the app now’. -Επιβεβαιώστε τη λήψη και επιλέξτε τον φάκελο που θα κατέβει στο κινητό σας το apk αρχείο (e.g. “Downloads”). -Ανοίξτε κάποιον file manager, και βρείτε το αρχείο HERE_beta_175.apk. -Αν δεν έχετε κάποιον file manager, κατεβάστε κάποιον από το Google Play e.g. ES file explorer, Astro file manager or File Expert. -Τρέξτε το HERE_beta_175.apk. και κάντε την εγκατάσταση. Τ-ο τηλέφωνο θα σας ζητήσει να επιτρέψετε την εγκάτασταση. Για να το κάνετε, πηγαίνεται στις Ρυθμίσεις (Settings), Ασφάλεια (Security) (μπορεί να βρίσκεται και στο Ρυθμίσεις-> Περισσότερες επιλογές). Τικάρετε το "Άγνωστες Πηγές (“Unknown sources”). Θα επιτραπεί έτσι να εγκαθίστανται εφαρμογές που δεν προέρχονται από το επίσημο Google Play στο τηλέφωνό σας. -Όταν τελειώσει η εγκατάσταση, τρέξτε την εφαρμογή.
Προσωπικές μου εντυπώσεις από το tablet Lenovo IdeaTab:
- Χρησιμοποιεί και το internet για να δει χάρτες, αλλά μπορεί να κατεβάσει και τον χάρτη στη συσκευή για να μην χρησιμοποιείτε δεδομένα Ενημερωτικά: Όλη η Ευρώπη:9+κάτι Giga / Η Ελλάδα 300ΜΒ Σου δίνει επιλογή ΟΛΑ τα δεδομένα να τα αποθηκεύσει σε εξωτερική κάρτα SD!
- Έχει 3 προφίλ πλοήγησης αυτοκίνητο, ΜΜΕ, πόδια
- Έχει επιλογή να δείχνει τον χάρτη και με υπόβαθρο του google earth, με ενδείξεις traffic (δουλεύει!!!), με ενδείξεις γραμμών ΜΜΕ (μετρό-ηλεκτρικό-προαστιακό με τους σταθμούς)
- Εκπληκτική απόδοση 3D των βουνών!!!
- Δείχνει τις μονοδρομήσεις
-Δείχνει τα κτίρια στο κέντρο Αθήνας (Θεσσαλονίκη δε πήγα να δω )
- Η αναζήτηση είναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ δηλαδή αρχίζεις και πληκτρολογείς και σου βγάζει ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα.
- Για οδούς με αρίθμηση να πληκτρολογείτε ΠΡΩΤΑ το νούμερο
- Στο αποτέλεσμα της ανάλυσης πορείας, βγάζει έως 3 διαφορετικές πορείες
panoshm έγραψε:H Here Maps πουλάει τα χαρτογραφικά δεδομένα και στην Garmin, δηλαδή μιλάμε για χαρτογράφηση εφάμιλλη με αυτή του CityNavigator Europe ίσως και μάλιστα 1-2 εκδόσεις πιο "μπροστά" καθώς η Garmin κάνει 6-9 μήνες για να περάσει τα νέα δεδομένα στους χάρτες της για τα Garmin....
Για να καταλάβω Πάνο.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κάνει και για τις off road διαδρομές μας ή μόνο για πλοηγό? Ρωτάω γιατί απο όλο το διάβασμα που έριξα πιο απά,κάτι έχω χάσει.
kaliakouda έγραψε:Τελικά γιατί να το κατεβάσω όταν έχω ήδη τους χάρτες της google ??? :think:
Γιατί: 1. είναι πιο καλή η χαρτογράφηση από την Google 2. κατεβάζεις τον χάρτη στη κάρτα σου και δεν χρησιμοποιείς δεδομένα 3. γιατί στην ουσία έχει τους δρόμους του Citynavigator (που τόσο σου αρέσει)
θες κι άλλα?
Τελευταία επεξεργασία από ΜΩΡΑΙΤΗΣ και Σάβ Οκτ 25, 2014 6:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:απενεργοποίηση ΒΒCode
Καλώς! Την κατέβασα αλλά δεν με τρέλλανε κιόλας, σύντομα θα ανεβάσω κάποια που χρησιμοποιώ τελευταία, θεωρώ ότι είναι καλύτερη αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι μας κάνει!
καλημερα σας.ως νεο μελος θα με ενδιεφερε συμμετοχη σε πιθανο προορισμο της ομαδας στην περιοχη μου(λαρισα/θεσσαλια),με το καλο να βρεθουμε, να γνωριστουμε και να πουμε για τα κοινα μας ενδιαφεροντα(φυση, εκκδρομες, μηχανοκινητος αθλητισμος..)