από costas66 » Δευτ Οκτ 20, 2014 10:55 pm
. Εσείς που στη ζωή σας τα υπολογίζετε όλα, το ζαμπόν, το τυρί και το ψωμί του τοστ σας τελειώνουν μαζί;;;
. Μειώθηκαν λέει οι ληστείες στα καταστήματα. Λογικό! Αφού τα μισά έχουν κλείσει...!!!
. Καταστροφή λέγεται το φτέρνισμα την ώρα που κατουράς...!!!
. Όταν πλησιάζουν οι πανελλήνιες θυμάμαι όταν έδινα εγώ που έχασα την ιατρική για 10.000 μόρια...!!!
. Πας να μπεις Facebook.... Βλέπεις ότι έγραψες: ςςς.φαψεβοοκ.ψομ..... βλέπεις το "ψομ", σκέφτεσαι "ψωμί"...... Πεινάς, παραγγέλνεις σουβλάκια...!!!
. Θα κάνω και εγώ εκπομπή μαγειρικής. Θα την ονομάσω "Κάτι καίγεται"...!!!
. Γράφει η άλλη στο προφίλ της "Εγώ τον αρσενικό το θέλω σούζα!!!" και της σχολιάζω "Να προτιμήσεις λυκόσκυλο, εκπαιδεύεται πιο εύκολα!"...!!!
. Κάναμε βιντεοκλήση και κάλυψα το πρόσωπό μου με μια πετσέτα. Μου λέει "ποιόs είσαι;" της απαντώ "Εγώ είμαι! Σε παίρνω με απόκρυψη"...!!!
. Και πεντάκιλη συσκευασία παγωτού να πάρεις, πάλι το καπάκι θα γλύψεις πρώτα...!!!
. Συνταγή Παρλιάρου : "Τι να κάνετε με το γλυκό που περισσεύει"... Μη χειρότερα! Σε ποιον περισσεύει γλυκό;;;
. Το να είσαι πολιτικός, είναι σαν να είσαι πόρνη. Δεν πρόκειται να πετύχεις αν δεν μπορείς να προσποιηθείς, πως συμπαθείς αυτόν που πηδάς...!!!
. Πέτυχα την πρώην μου με τον δικό της αγκαλιά, οπότε πάω κι εγώ δίπλα και της λέω "Ορίστε μια χαρά περνάς, τι μου στέλνεις μηνύματα κάθε βράδυ;" Και φεύγω...!!!
. Το μόνο πιάτο που δεν είναι στον νεροχύτη αυτή την στιγμή είναι το δορυφορικό στην ταράτσα...!!!
Everything is okay in the end, if it's not ok, then it's not the end.