Όπώς λέει και ο φίλος Κώστας παράπάνω , μην τρελένεσαι,προσπάθησε να το αφαιρέσεις ΠΡΩΤΑ με ξύστρα για κεράμικές εστίες η τζαμαρίες και όσο δεν βγεί με κάποιο διαλυτικό.
Θα σου πώ και το δικό μου παράδειγμα απο την αντίθετη πλευρά.
Κάποιες φορές έρχονται και παρκάρουν ακριβώς έξω απο την εξώπορτά μου όπου βάζω το αμάξι μέσα στο οικόπεδο μου, μάλλον επειδή στο συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος φαρδαίνει και είναι πιο σίγουρο το παρκάρισμα.Δεν θα με ενοχλούσε ποτέ εάν είχα ένα απο τα οχήματά μου έξω απο το οικόπεδο.Μία φορά όμως τα είχα όλα μέσα,ο τύπος που δεν τον ήξερα ,ουτε ήξερα σε πιό σπίτι είχε πάει επίσκεψη έβαλε την αμαξάρα του ΑΚΡΙΒΩΣ έξω απο την πόρτα μου και εξαφανίστηκε.
Ντρίν ....τηλέφωνο απο την δουλειά....έκτακτο περιστατικό...το πλωτό του λιμενικού πρέπει να βγεί άμεσα προς έρευνα και διάσωση(είμαι κυβερνήτης σε αυτό).
Πως να πήγαινα εγώ στην δουλειά μου τώρα...που κάθε λεπτό μετράει....???
Ο άνθρωπος ήταν τόσο αναίσθητος ή τόσο βλάκας που δεν είχε αφήσει χώρο όυτε για μοτοσυκλέτα να μπορεί να περάσει.
Αφου με ζώσανε τα φίδια (ο χρόνος συνεχίζει να μετράει αντίστροφα, με ότι συνέπειες για την δουλειά μου)και πάνω στην απελπισία μου....του έγραψα σε ένα χαρτί Α4 "ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΩ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΥ@@@ΝΕΙ" και του το έβαλα στο παρμπρίζ.
Τελειώνοντας αναγκάστικα με μοτοσυκλέτα δρόμου να κατέβω 6 σκαλοπάτια (απο άλλη δίοδο) με κίνδυνο να γκρεμοτσακιστώ , για να ανταποκριθώ στο περιστατικό έγκαιρα στο οποίο σώθηκαν 2 άνθρωποι που είχαν μείνει απο μηχανική βλάβη με το βαρκάκι τους στο πέλαγος με μπουρίνι.
Ελπίζω να μην κούρασα αλλά απλά έκανα τον δικηγόρο του διαβόλου με αυτό το παράδειγμα για να πάρει μία ιδέα ο φίλος μας.
Υ.Γ. δεν θα έκανα ποτέ ζημιά όμως στον άλλο.(όπως μου είπε κάποιος συνάδελφος:έπρεπε να του έσκαγες τα λάστιχα)