Γεια σας,
είμαι νέος στο φόρουμ και νέος ιδιοκτήτης ενός Vitara Jlx 1.6 8v Cabrio 1995.
To φόρουμ το αναζήτησα στο ιντερνετ και ο λόγος που γράφτηκα είναι η γνώση και η βοήθεια που μπορεί κάποιος ν αποκτήσει μέσα απο αρκετές σελίδες για ένα αυτοκίνητο.
Ομολογουμένως , η αγορά του Vitara έπειτα από ελάχιστο ψάξιμο ήτανε βιαστική. Και όποιος βιάζεται σκοντάφτει!
Η αγορά έγινε από έμπορο.
Είχα γνώση ότι αγοράζω αυτοκίνητο 20αετιας και την διάθεση να το πάω στο μηχανικό μου έπειτα της αγοράς ,να δώσω κάποια χρήματα για προληπτικό σέρβις και αναγκαίες αλλαγές μηχανικών μερών.Έτσι θα βάλω το αυτοκίνητο μου σε μία σειρά με σκοπό στο μέλλον να έχω ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο.
Αυτό που με στεναχώρησε πάρα πολύ ήτανε σαπίλες σε σημεία στους θόλους ,περιορισμένης έκτασης. 6 συνολικες τρύπες με μέγεθος δάκτυλου πάνω κάτω. Τα γύρω σημεία από τις τρύπες είναι απείραχτα και στιβαρά(αν το περιγράφω σωστά).
Είναι σημεία που φτοιάχνονται όπως μου είπανε ενώ ακουσα και το "άφησε το και όπως είναι ,δεν θα το κρατήσεις για μία ζωη.
Εγώ όμωςς τρώγομαι να το συμμαζέψω.
Ο κινητήρας του είναι καθαρός,τα μηχανικά του μέρη διαφορικά κτλ είναι σε καλή κατάσταση και δειχνει γενικά καλά διατηρημένο ως τώρα...κάπως έτσι τελοσπάντων.
Είναι φρεσκοβαμμένο και μέσα η κατάστασή του είναι καλή.Αυτό φάνηκε έπειτα από καθάρισμα σηκώνοντας μοκέτες κτλ.
Σε υστερόγραφο θα ήθελα να παραθέσω ερώτηση για γνωστό σας φαναρτζή ,τεχνίτη που να γνωρίζει τα vitara,για να του δείξω τα σημεία και να μου πει τιμή.
Το αυτοκίνητο θα κινείτε στην Λάρισα και στα βουνά τις Ευρυτανίας και σε όλες τις συνθήκες.
Σύντομη ερώτηση,οι πλαστικοί θόλοι είναι καλοί στην περίπτωσή μου για να γλιτώσω τυχον νερό στην καμπίνα? Καλύπτουν όλο τον θόλο?Τις βρίσκω με 40ε και τις 4!
Το αυτοκίνητο είναι στο συνημμένο και το παρατσούκλι αυτού "Βυζαρού"!