sofos7 έγραψε:Άν έχεις και 2η μηχανή στην άκρη λυμένη από ρεκτιφιέ τότε βάλε αυτήν ,πάρε ένα σετ φλάντζες αν δεν έχεις,τσέκαρε τα τσιμουχάκια βαλβίδων και απλά την δένεις και είσαι έτοιμος.
vitbull έγραψε:Καλημερα στην ομορφη παρεα μας!Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις !και γω ειμουν κατα 75 % στην λυση της ιδιας ρεκτηφιαρισμενης μηχανης με τα καινουργια πιστονια σουστες!Οποτε παμε για ενα καινουργιο σετ γενικης σε φλατζες καινουργιους ιμαντες καθαρισμο ραδιατερ καινουργιο θερμοστατη και τα παλια δικα μου περιφεριακα ! η ερωτηση μου ηταν για τον λογο οτι εδω στην κυπρο σχεδων ολοι πετανε την μηχανη τους και βαζουν αλλη για το παραμικρο !και γω ειχα αυτο το ερωτημα οτι καλητερα να φτιαξεις την δικη σου και να εισαι σιγουρος ξερωντας αναπασα στιγμη τι εκανες παρα να παρεις μια μεταχειρισμενη και να θες παλι ανηγματα ειναι ρισκο και πιστευω παρανω χρηματα!την ερωτηση την εκανα για να δω και τις δικες σας αποψεις μιας πιο εμπηροι σας ευχαριστω!υπαρχει καποιο θεμα πως μπορουμε να βελτιωσουμε λιγο την δυναμη της μιας και ρε παιδια παει με το ζορι 120(δεν παω παραπανω 100-110 απλα αναφερω το νουμερο) και ειδηκα στις ανηφορες εγκαταληπει ξερει κανεις καμια λυση?επεισεις μηπως ξερει καποιος φιλος καλο μαγαζι για θεσσαλονικη για να παρω τα ανταλακτικα και να συκρινω τιμες με εδω?
vitbull έγραψε:επεισεις μηπως ξερει καποιος φιλος καλο μαγαζι για θεσσαλονικη για να παρω τα ανταλακτικα και να συκρινω τιμες με εδω?
cabou έγραψε:vitbull έγραψε:Καλημερα στην ομορφη παρεα μας!Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις !και γω ειμουν κατα 75 % στην λυση της ιδιας ρεκτηφιαρισμενης μηχανης με τα καινουργια πιστονια σουστες!Οποτε παμε για ενα καινουργιο σετ γενικης σε φλατζες καινουργιους ιμαντες καθαρισμο ραδιατερ καινουργιο θερμοστατη και τα παλια δικα μου περιφεριακα ! η ερωτηση μου ηταν για τον λογο οτι εδω στην κυπρο σχεδων ολοι πετανε την μηχανη τους και βαζουν αλλη για το παραμικρο !και γω ειχα αυτο το ερωτημα οτι καλητερα να φτιαξεις την δικη σου και να εισαι σιγουρος ξερωντας αναπασα στιγμη τι εκανες παρα να παρεις μια μεταχειρισμενη και να θες παλι ανηγματα ειναι ρισκο και πιστευω παρανω χρηματα!την ερωτηση την εκανα για να δω και τις δικες σας αποψεις μιας πιο εμπηροι σας ευχαριστω!υπαρχει καποιο θεμα πως μπορουμε να βελτιωσουμε λιγο την δυναμη της μιας και ρε παιδια παει με το ζορι 120(δεν παω παραπανω 100-110 απλα αναφερω το νουμερο) και ειδηκα στις ανηφορες εγκαταληπει ξερει κανεις καμια λυση?επεισεις μηπως ξερει καποιος φιλος καλο μαγαζι για θεσσαλονικη για να παρω τα ανταλακτικα και να συκρινω τιμες με εδω?
φιλε καλησπερα και εγω 8βαλβιδο εχω και η ταχυτιτα μου ειναι αυτη που αναφερεις ομως η φιλοσοφια αυτου του αυτοκινητου δεν ειναι η ταχυτιτα αλλα ενα καθαρα 4χ4 οχημα για χρηση εκτος δρομου επομενως περα απο το να επισκευασεις την μηχανη μην πειραξεις τιποτε αλλο τις αρετες του θα στις δειξει με τον καιρο ασε που πανω απο τα 120 το αμαξι γινεται λιγο επικυνδινο
Tzivitzonis έγραψε:vitbull έγραψε:επεισεις μηπως ξερει καποιος φιλος καλο μαγαζι για θεσσαλονικη για να παρω τα ανταλακτικα και να συκρινω τιμες με εδω?
Για τι ανταλλακτικά θέλεις;;
Για μηχανικά κλπ Νο.1 είναι ο . Αν θες τσιμούχες κλπ πάρε τηλ στον . Αν θες φλάντζες ρώτα τον να σου πει το όνομα και το τηλ κάποιου που είναι απέναντί του (από εκεί είχα πάρει σετ φλαντζών και τσιμουχάκια βαλβίδων σε πάρα πολύ καλή τιμή, αλλά δεν έχω κρατήσει τα στοιχεία του...)
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες