Το ολο σκηνικο ειχε αρχισει νωριτερα...μπλα μπλα μπλα θελω την βεσπα...μπλα μπλα .....

συλλεκτικο κομματι αλλα.....ηταν στο Αίγιο!!!!
Ετσι 28/8 ξυπναω φορτωμενος

σηκω λεω παμε να την παρουμε!!!,κατεβαινω μπαλα....αλλα Καλιακουδα 170-180!!!

πατωμα λεμε σε λιγοτερο απο 2 ωρες στο Αίγιο...γινετε το deal με τον τυπο την αγοραζω κασετο κ λεω αντε να την παμε σε μεταφορικη.....αλλα επειδη η καλη μερα απο το πρωι φαινεται...μεταφορικες...ειχαν κλεσει κ δρομολογιο ειχαν απο τριτη τεταρτη!!!! Τι λες??? τοσες μερες χωρις την βεσπα???

- Καλα λεω οκ θα την φερω εχω οδικος κ εσυ απο πισω...οκ? ΟΚ!!!...
Σημειωση το βεσπινι ειναι 50cc!!!!
Παλια εθνικη οδος Πατρων - Κορινθου..

παμε να το γεμισουμε με βενζινη κ φευγουμε....στον δρομο οδηγουσα ΑΡΧΟΝΤΑΣ το ngv μου ...με την πουριά αναμενη και...και.... ακουω θορυβο απο μπροστα δεξια!!!!

WTF??? HOLLY SHIT...κ αλλα τετοια...Κατεβαινω βενζιναδικο κ βλεπω λαδια-βαλβολινες στον θολο του συνοδηγου κ απο κατω ακρομπαρα..ψαλιδια....αμαν τα πηρα στην Μασχαλη!!!

- download2.jpg (98.01 KiB) 8221 προβολές

- download1.jpg (83.09 KiB) 8221 προβολές

- download.jpg (125.47 KiB) 8221 προβολές
περνω οδικη μου λενε σε παω Πατρα αυθημερον το αμαξι δεν παει πανω!! τι λες ρε φιλε λεω?? ναι ναι απο εβδομαδα πανω
κ εχω μεινει στην Ακρατα με το βεσπινι-κυρα-κ σκυλο!!!! Πως γυρναμε τωρα??? χωνω κουμπαρο να κατεβει!!! κ εγω το κοβω οδικως για Σαρωνιδα!!

- download3.jpg (74.87 KiB) 8221 προβολές

- download4.jpg (80.41 KiB) 8221 προβολές
Συνολικος χρονος ταξιδιου 6παρα ωρες!!! με μεση ταχυτητα 65χλμ κ με 4 στασεις!!!!

275χλμ με 15euro!!!!!
Μετα απο αυτον τον μικρο προλογο !! το αμαξι πηγε συνεργειο την δευτερα το οδηγουν αμεσωσ μολις το κατεβαζει η νταλικα..κανενας θορυβος!!! το ανοιγουν ακρομπαρα-διαφορικα κ βλεπουν οτι λειπουν 300γρ βαλβολινες απο το ακρομπαρο συμπληρωνουν ολα καλα..αλλαζουν κ τις βαλβολινες απο το μπροστα διαφορικο(οι οποιες ειχαν παρει νερο!!! μιας κ δεν ειχα βαλει σωληνακι ποιο ψηλο για να μην κανει αναρροφηση-το εβαλα κ αυτο)
Ολα καλα!!! κ ολοι απορουν πως εγινε αυτο...ολα κουμπωναν καλα..off road σκληρο δεν ειχα παει.....
ΑΚΟΥΩ τις αποψεις σας............