Βρισκονται ενας ψαρας και ενας κυνηγος και εκατσαν να πουνε τις εμπειριες τους ο ενας στον αλλον..
-Ψαρας: Ρε φιλε, προχτες παω στο Πειραια για ψαρεμα, ριχνω το καλαμι και ξαφνικα ''τσιμπαει'', αρχιζω να το μαζευω και αυτο με τιποτε δε μαζευει, λυγιζει παει περα δωθε, και για να μηστα πολυλογω - μετα απο κανα μισαωρο καταφερνω και το μαζευω και τι βλεπω? - ενα Κέφαλο, 200 κιλα..παθανε πλακα οι πειραιωτες...
-Κυνηγος:
Ωραιος ρε φιλε ! Ακου τι επαθα τη προηγουμενη βδομαδα..
Παω που λεςτις προαλλες για κυνηγι μπας και πιασω κανα ελαφι αυτη τη φορα, εχω καμουφλαριστει, εχω οπλισει και περιμενω στους θαμνους...
Ξαφνικα! βλεπω ενα τερραστιο αγριογουρουνο! στοχευω...και πριν προλαβω να πυροβολησω - αυτο εξαφανιζεται σε κατι θαμνους..Ε, δεν εκατσα και πολυ, ριχνω 2 τυφλες στους θαμνους, ξανα οπλιζω και ξαναριχνω αλλες 2 και παω να τσεκαρω..
Και τι βλεπω?
-Τι??? (του λεει ο ψαρας?)
-Βλεπω ενα ζευγαρι ανθρωπων αιμοφυρτους, με τον αντρα να εχει πεθανει και τη γυναικα να χαρωπαλευει..Ε, με πιανει ενας πανικος, οπλιζω ξανα το δικανο, αμολαω αλλες2 στη γυναικα για να μην υπαρχουν μαρτυρες, παω στο αμαξι, φερνο φτυαρια και ιστοριες και αρχιζω να σκαβω λακο, να τους κρυψω!
**(Εντρομος ο ψαρας παρακολουθει με αγωνια)
-Την ωρα που σκαβω λοιπον, περναει μια καλογρια!!!
--''τι λες τωρα'' λεει ο ψαρας!!! και πως βρεθηκε εκει η καλογρια??
- Ε τι να σου πω, ειχε ενα μοναστηρι λιγο πιο περα, και περναγε αυτη την κακια στιγμη..
--και τι εκανες???
-Ε τι να εκανα ρε φιλε (του λεει)??!! πως να αφησω μαρτυρες πισω μου?? Οπλιζω ξανα και ΜΠΑΜ, καθαριζω και τι καλογρια !
*(τρελενεται ο ψαρας!)
-Αρχιζω ξανα το σκαψιμο, αυτη τη φορα για πιο μεγαλο λακο, για να χωρεσει και η καλογρια... και την ωρα που σκαβω και εχω διπλα τα 3 πτωματα - τσακ - περνανε 2 τυποι 25-28 χρονων..
--ΨΑΡΑΣ: τι?? πως?? και τι κανανε εκει??
-Τι να σου πω ρε φιλε, ειχε και μια περιοχη camping εκει, και ειχανε ψιλοχαθει μαλλον αυτοι..
--πω πωωωω, και τι εκανες???
- Ε τι να εκανα ρε φιλε, αφου σου λεω δε μπορουσα να αφησω μαρτυρες...οπλιζω το εργαλειο..ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ τους κανονιζω και αυτους...
--(τα παιζει ο ψαρας!)
-Ξεκιναω παλι το σκαψιμο..εχω διπλα μου 5 πτωματα...και ΤΣΑΚ !! σκανε και 2 δυο ανηλικα παιδια του ζευγαριου που καθαρισα στην αρχη...
--(τον κοβει ο ψαρας και του λεει: Μη μου πεις οτι τα σκοτωσες και αυτα?????????
-Κυνηγος: ''Εαν δε κοψεις κανεναν ποντο απο το τον Κέφαλο που επιασες στου Πειραια, θα τα καθαρισω και τα παιδια !