Ακόμη μαζεύω τα κομάτια μου

από τις φετινές διακοπές

που όπως καταλάβατε είχαν και μηδενικό υψόμετρο με τις φίλες μου τις σουπιές

στο τέλος!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και φίλες που συμμετείχαν και εύχομαι του χρόνου να πάμε για ...
.. άλλες καταστάσεις , πολύ ποιό μάχημες και πρωτότυπες.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα και άλλα 2 μέλη του κλαμπ μας , τον Κώστα - Ex.Kostas (την ήρεμη δύναμη
) αλλά και τον Σταύρο - Stavros4x4 ( αυτός μόνο για Μεσοπέλαγα κάνει , παρέα με αρκούδες καταγόμενες από Βάλια Κάλντα!
) αλλά και που ξαναείδα τον τρελό πιλότο του αυτοκαταστροφικού

ελικοπτέρου

Φάνη , τον Θείο

, τον Αντώνη ΤΟΝ αρχηψήστη

, τον Τζίβι τον τρελό προ κρεμάλας

(πόσες και σήμερα??? πόσεςςς???) , τον Μπίλυ τον ορεσείβιο εκ Ολύμπου , τον Κώστα τον Αρτινό τον ρεβυθομάγειρα (που τα ρεβύθια τα έκανε σκάγια για αρκούδες!

) , τον Στέλιο τον παλαίουρα με τον υπερόπλο - ασθενοφόρο - εργαλείο διακοπών , τον Δήμο τον μάχημο τζιμινόβιο εκ Ημαθίας ορμόμενο , τον Χαριτζόνη - για λίγο ήρθα και έφυγα

, τον ινδιάνο που κοντεύει να γίνει καουμπόυς

και τις συνοδείες όλων!
Ιδιαίτερη μνεία προς την μασκότ μας τον Τόμπυ , που πραγματικά κατασπάραζε αρκούδες , αλεπούδες , λύκους , γάτες για βραδυνό και έτρωγε κόκαλα πολλαπλάσια του βάρους του για μπρέκφαστ!
Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα ήταν σούπερ ευμετάβλητο και με αρκετές στάσεις , χωρίς περπάτημα αλλά και χωρίς Βάλια Κάλντα που κάποιοι ήθελαν πολύ.Τα Άγραφα διαγράφηκαν από το χάρτη μιας και που χωρίς Μήτσο Τροβάτο δεν έπαιζε. Από χαλαρή βόλτα της αρχικής ανακοίνωσης χωρίς δυσκολία - την Τρίτη το απόγευμα - μας προέκυψαν μετά από έντονη βροχόπτωση και κατολίσθηση σε σημείο , διερευνητική και κομάτια μέτριας δυσκολίας! Χάσαμε την σκόνη από προσώπου γης και μόνο την πρώτη μέρα είχαμε λίγο από αυτήν. Επίσης Τρίτη βράδυ κοιμηθήκαμε στο καταφύγιο της Βωβούσας μιας και που στη Βάλια Κάλντα έριχνε καρέκλες! Το ίδιο συνέβει και στο Μέτσοβο , όπου στα 5Φ έριχνε και χαλάζι! Αν μου το έλεγε κανείς ότι στο δρόμο για Χαλίκι , Αύγουστο μήνα θα κάναμε ντριφτ πάνω στο πάγο θα του έλεγα ότι είναι τρελός! και όμως! το κάναμε και αυτό! Αν μάλιστα είχαμε μπει στο κομάτι χώμα που την μεθεπόμενη το κάναμε ανάποδα , τότε δεν ξέρω και γω αν θα έπρεπε να την ονομάσουμε Φθινοπωρινή διάσχιση!Εκτός των άλλων στο τελείωμα - στο όμορφη Κυψέλη Τζουμέρκων - επισκεφτήκαμε έστω και για λίγο το X - fESTIVAL Τζουμέρκων , εκεί στα ψηλά που είναι πάντα ωραία!
Για επίλογο , πέραν των θετικών γενικότερα εντυπώσεων από την όλη διάσχιση , θα αναφερθώ στην επόμενη όταν με το καλό γίνει , όποιος και αν την οργανώσει , θα ευχόμουν να είναι με σαφώς σφιχτότερο πρόγραμμα αλλά και με εντελώς νέα μέρη - λέγε με Μακεδονία Θράκη!
Και στην επόμενη με ακόμη περισσότερα νέα μέλη!!!