Οι καλοκαιρινές οικογενειακες καμπιγκοδιακοπές μου, μου δώσανε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσω οτι το NGV + η μεγάλη μπαγκαζιέρα του Carrefour δεν ηταν αρκετά ή τελοσπάντων (για να το πω καλύτερα) ήταν οριακα για να χωρέσουν όλα τα τζιμπρέκια μας..
Σκεπτόμενος λοιπόν στον καθαρό αέρα αντιλήθφηκα οτι ενα αρκετα μεγάλο τμήμα του πορτ παγκαζ μένει ανεκμετάλλευτο κατα την φορτωση του.. Μιλάω για το κομμάτι πάνω απο τις πλάτες των πισω καθισμάτων που κυριως για λόγους ασφαλειας δεν του έβαζα το παραμικρό..
Αποφασισα λοιπόν να κάνω κάτι για να χωρίσω τον χώρο αποσκευών απο την καμπίνα ωστε αφενός να μπορώ να τον φορτώσω, κυριολεκτικά μεχρι πάνω και αφετέρου σε περίπτωση στραβής(χτυπα ξύλο) να μην βρεθω αγκαλιά με εργαλειοθήκες, πυροσβεστήρες, βαλιτσες αλλα και ευαίσθητα αντικείμενα..
Μετα τα πολλά και μετα απο μια καλή εκπτωση απο την Suzuki Νταλιάνης πηρα το πλεγματάκι της μαμακας(γιατι μανα ειναι μονο μια..)!!! Το κόστος οχι τοσο μικρό οσο φαντάζεσται(205€ για την ακρίβεια) αλλα η εφαρμογή, η ποιότητα, η ευκολία του βάλε βγάλε και η εμφάνιση νομίζω δικαιολογούν τα παραπάνω χρήματα σε σχεση με τα της ιδιοκατασκευής** που σκεφτόμουν να κάνω..
Ιδου λοιπόν το αποτέλεσμα:
**Αν κανείς θέλει να κάνει ιδιοκατασκευή ευχαρίστως να του δώσω περισσοτερες πληροφορίες και φωτογραφίες για τον τρόπο τοποθέτησης..
Έκανα αυτό το ποστ γιατι δεν βρήκα κουθενα κάποια αναφορα για το συγκεκριμένο αξεσουαρ.. μαλλον ειμαι ο πρώτος αγοραστής παγκοσμίως..