Δυστυχώς γυρίσαμε μετά από ένα 4ήμερο στη φύση.Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πως περάσαμε αυτές τις μέρες εκεί ψηλά που βρέθηκε αυτή η καταπληκτική παρέα του
VITARA CLUB .Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξανδρο για την διοργάνωση της 3ης καλοκαιρινής διάσχισης που ομολογουμένως ήταν φανταστική

,αλλά και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.Τέσσερις ημέρες γυρίσαμε ένα καταπληκτικό τοπίο πνιγμένο στο έλατο αλλά και στην οξιά αρκετά ψηλά που όμοιο του δεν έχω συναντήσει.Από λάσπη φάγαμε μπορώ να πω πάρα πολύ

.
Οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους και θα δείτε για τι ομορφιές μιλάω.
Θα σας προτείνω από αύριο το απογευματάκι και μετά που θα ανεβάζω τις φωτογραφίες γιατί υπάρχει πολύ υλικό να έχετε κοντά σας σταγονίτσες για τα μάτια,να καθίσετε αναπαυτικά παρέα με καφεδάκι ή ότι άλλο προτιμάται και να απολαύσετε τις φωτογραφίες.
Απόψε θα κάνω μια μικρή εξαίρεση και θα βάλω 2-3 από το γυρισμό με ένα αγαπητό φίλο που συνάντησα έξω από τον Άγιο Κωνσταντίνο καθώς επέστρεφα εντός των τειχών.
Με πλησίασε με την μηχανή και με χαιρετάει,τον χαιρετώ και εγώ και συνεχίζω την πορεία μου χωρίς να έχω καταλάβει ποιος είναι.Με ξαναπλησιάζει και κατεβάζω το παράθυρο να δω τι θέλει ο αναβάτης της μηχανής.Μου λέει λοιπόν καμιά φωτογραφία θα μας τραβήξεις. Ξαφνιάστηκα.Ο Αλέξανδρος είμαι μου φωνάζει.Έπαθα πλάκα.
Άντε θα βάλω και 2 από τη διάσχιση.

- Ο Αλέξανδρος (ALEXGV) με τον Ηλία τον βαφτισιμιό του καθώς επέστρεφαν από τις διακοπές τους.
Αυτά για την όρεξη.Εις αύριο τα υπόλοιπα.