Αγαπητοι!!!! Δυστυχως απο αλλου το περιμενα και απο αλλου ηρθε, η ρευστη κατασταση που επικρατουσε στην δουλεια και εκανες τις φετεινες διακοπες μου αμφιβολες εδωσε την θεση της σε μια ξαφνικη ασθενεια που με κρατησε δυο εβδομαδες σπιτι και δεν μου επιτρεπει να σας ακολουθησω σε συνθηκες διασχισης
Οσο χαρουμενος ειμαι που το ξεπερασα σχετικα ελαφρια χωρις νοσηλειες κλπ αλλο τοσο στεναχωρημενος ειμαι που δεν θα ειμαι μαζι σας, το ονειρο της χρονιας πηγε περιπατο, θα το ζησω μεσα απο τις αφηγησεις και τις φωτογραφιες σας
Εχει ενημερωθει σχετικα ο Αλεξανδρος αλλα και καποιοι αλλοι φιλοι απο την εκδρομικη ομαδα.
Στο χωριο θα ειμαι μετα της 13/8 οποτε και θα χαρω να δω οποιον τον βγαλει ο δρομος προς τα εκει

.
Θα περασετε τελεια, οι εγγυησεις γιαυτο ειναι πολλες, ο αρχηγος, τα μερη που θα επισκευθειτε, ο παλιοαδμιν με το αστειρευτο χιουμορ του, ο Κωστας με το τηγανι του και ολοι οι συμμετεχοντες μαζι με το υπεροχο κλιμα της παρεας του vitaraclub.gr.
ΥΓ.
ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟ ΔΙΑΣΧΙΣΗΣΣε παρακαλω να φροντιζεις την παρεα
- Το πρωι μην τους ξυπνας πολυ νωρις και μην τους αγχωνεις εχοντας μαζεψει την σκηνη σου αξημερωτα ενω οι ιδιοι ακομα βγαζουν την τσιμπλα απο το ματι.
- Να τους δινεις αρκετο χρονο για προετοιμασια Fredo.
- Κατα την διαρκεια της ημερας να κανεις αρκετες στασεις για μεζε-τσιπουρο κλπ.
- Να φροντιζεις ωστε ολοι να περνουν το μπανιο τους με αφρολουτρα νωρις το απογευμα πριν νυκτωσει και κρυωσει.
Θα μου λειψετε πολυ
1.SIAL............................................................................................OK!
2.harijohn.......................................................................................OK!
3.bill12
4. Tzivitzonis + Νικόλας (Gollumοπλήρωμα)

............................. Ο-tsei!

5. Σταύρος 4χ4....................,.,.....................,.,..................................ΟΚ

6.vitara-gas .....................................................................................95%(αν δε κατσει στραβη με τη δουλεια).
Όσοι έρθουν λιγότερες μέρες ας το γράψουν εδώ ,όπως και τις ημέρες εκ νέου:
1.SAM
2.Antonioz
3.Ivan.........................................................................................ΠΣΚ 8,9,10 Αυγούστου
4.fteriel.......................................................................................7 Αυγουστου
5.TomSter
6.dims (2 άτομα).............................................................................4,5 Αυγούστου
7. VasilisK.....................................................................................από 5 ίσως και 6 Αυγούστου
8. ex.kostas (+kelly).................................................................................3,4,5,6 Αυγούστου (Και βλέπουμε)

9. kfanis (+ κόρες!!!)-----------------------------------------------------------------------6 στην Ασβεσταριά, 7, 8, 9, 10 αναχώρηση για Άρτα!!
10. steltan...................................................................................4,5,6??? και ο θεος βοηθος

11.theo_ts (+Sofia)..........................................................................6,7,8,9,10

12.antonis1627+Ελένη........................................................................6-10/8