Αυτο λεω και εγω κινεζικα τα μεν κινεζικα τα δεν.
Τοτε γιατι να δωσω 150-200 ευρω εδω στην Ελλαδα και να μην δωσω 30-50 ευρω απο Ebay.
Δυστιχως δεν μας περισσευουνε τα χρηματα και πολλοι απο εμας ειμαστε πλεον ετσι μιας και ζουμε στην Ελλαδα.
Αν δεν αλλαξει κατι και στην αγορα λογικο ειναι να κοιταμε το Ebay.
Giannakis δεν ξερω τι ειναι αυτο που λες αλλα αμα θες κοιτα εδω να καταλαβεις τι λεω.
viewtopic.php?t=15653Εμενα μου ειχανε πει οτι μαλλον καηκε κατι απο τον εγκεφαλο, τωρα να δωσω 500-700 ευρω να το κανω ουτε καν.
Sofos δεν ειμαι σιγουρος αλλα γιατι νομιζω πως αυτα ειναι πλαστικα και οχι αλουμινα σωστα?
Εκτος αν ειναι μαυρα? Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο ρωταω, μιλαω για τα ballast ξεχασα να το πω.
Τα αλουμινια ξερω πως ειναι καλυτερα απο τα πλαστικα αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτα που μου εστειλες τι ειναι.
Δειχνει μαυρο πλαστικο και απο κατω αλουμινιο, μηπος ειναι περιτυλιγμα και καλα το πλαστικο και μεσα ειναι αλουμινιου?
Ποια η διαφορα 35W με 55W?
Λογικα τα 55W δεν ειναι καλυτερα?
Το λογικα το λεω γιατι ετσι μου εχουνε πει, για αυτο και πανω στο αρχικο μου θεμα εβαλα τα 55W που μου ειπανε.
Τα H4 αναγκαστικα δεν βγαινουνε High and Low μαζι? Μιας και η λαμπα ειναι τετοια?
Οσο το can-bus ουτε εγω νομιζω να εχουνε απλα ρωτησα για να σιγουρευτω μην κανω καμια πατατα.
Και οσο αφορα τα K διαλεξα 6.000Κ γιατι νομιζω πως ειναι τα πιο καλα και φωτεινα αν δεν κανω λαθος.