ΕΛΑΤΗΡΙΑ MAD ΣΕ NGV

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Μάιος 26, 2009 10:58 pm

KWSTAS έγραψε:ψήνομαι να βάλω και εγώ στο gv ελατήρια mad... πως θα πείσω τον πατέρα μου όμως????...(το θέμα ότι έχω ακόμα 8 ολόκληρους μήνες για να βγάλω δίπλωμα )... λέτε να ξεκινήσω από τώρα το πρήξιμο????? :lol: :lol: θέλωωωω ψήλωμααααα

Κατ' αρχην να αποκαλυψω πως μπορει ναι μεν το προφιλ να λεει nikos, ο οποιος ειναι και ο κατοχος του αυτοκινητου , τις απαντησεις ομως και οτι εχω κανει σαν μελος τις δινω εγω οπου ειμαι ο γιος του και ειμαι 16 χρονων αρα βλεπεις φιλε πως υπαρχουν και χειροτερα. Εσυ σε οκτω μηνες ενω εγω σε δυο χρονια... :cry: :cry: Προς το παρων βεβαια το χαιρομαι απο την θεση του συνοδηγου!!! :wink:
Ex-member

Δημοσίευσηαπό setteras » Τρί Μάιος 26, 2009 11:04 pm

nikos x-treme GV έγραψε:
Κατ' αρχην να αποκαλυψω πως μπορει ναι μεν το προφιλ να λεει nikos, ο οποιος ειναι και ο κατοχος του αυτοκινητου , τις απαντησεις ομως και οτι εχω κανει σαν μελος τις δινω εγω οπου ειμαι ο γιος του και ειμαι 16 χρονων αρα βλεπεις φιλε πως υπαρχουν και χειροτερα. Εσυ σε οκτω μηνες ενω εγω σε δυο χρονια... :cry: :cry: Προς το παρων βεβαια το χαιρομαι απο την θεση του συνοδηγου!!! :wink:

Ωραιος ο γιος!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
NGV 2005
RR lift kit
LPG Lovatto
ΜΙΧΑΛΗΣ
Άβαταρ μέλους
setteras
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Τοποθεσία: Ελασσονα-Λαρισα και αν δεν μπορειτε να με βρειτε θα ειμαι καπου στον Ολυμπο!!!
Λάστιχα: Goog year Wrangler
Suspension: RR lift Kit
cb: Ναι
Name: Μιχαλης

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Μάιος 26, 2009 11:06 pm

setteras έγραψε:
nikos x-treme GV έγραψε:

Ωραιος ο γιος!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Τhanks!!! :wink: Και επισης το ονομα μου ειναι Δημητρης
Ex-member

Δημοσίευσηαπό dpol » Τρί Μάιος 26, 2009 11:36 pm

[quote="nikos x-treme GV]
Κατ' αρχην να αποκαλυψω πως μπορει ναι μεν το προφιλ να λεει nikos, ο οποιος ειναι και ο κατοχος του αυτοκινητου , τις απαντησεις ομως και οτι εχω κανει σαν μελος τις δινω εγω οπου ειμαι ο γιος του και ειμαι 16 χρονων αρα βλεπεις φιλε πως υπαρχουν και χειροτερα. Εσυ σε οκτω μηνες ενω εγω σε δυο χρονια... :cry: :cry: Προς το παρων βεβαια το χαιρομαι απο την θεση του συνοδηγου!!! :wink:[/quote]

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Αγαπητέ φίλε Δημήτρη υιέ του Νίκου, αρχικά να σε συγχαρώ για την ωριμότητά σου και το θάρρος σου αν και μπερδεμένος σχετικά με το ποιές δημοσιεύσεις είναι ποιού :roll:

Πιστεύω ότι θα πρέπει να ανοίξεις ξεχωριστό λογαριασμό στο forum για να γνωρίζουμε και εμείς με ποιόν μιλάμε :wink:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Μάιος 26, 2009 11:42 pm

Μιλατε μονο μαζι μου(υιο) απλα στο προφιλ εχω το ονομα του πατερα μου μιας και ειναι ο κατοχος του εργαλειου. Ολες οι δημοσιευσεις εχουν γινει απο εμενα. Δεν απανταει μια ο ενας μια ο αλλος, μονο εγω
Ex-member

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Μάιος 27, 2009 12:47 am

nikos x-treme GV έγραψε:Μιλατε μονο μαζι μου(υιο) απλα στο προφιλ εχω το ονομα του πατερα μου μιας και ειναι ο κατοχος του εργαλειου. Ολες οι δημοσιευσεις εχουν γινει απο εμενα. Δεν απανταει μια ο ενας μια ο αλλος, μονο εγω

Άψογος ο Δημήτρης :wink: Αλλά στο καλωσόρισμα πρέπει να έχει γράψει ο μπαμπάς Νίκος ε?Μιλάει σε πρώτο πρόσωπο και μάλλον και στα ποστ πρίν την σκάντζα με το vitara του cherokee ε? :wink:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τετ Μάιος 27, 2009 12:53 am

Επισκέπτης έγραψε:
nikos x-treme GV έγραψε:Μιλατε μονο μαζι μου(υιο) απλα στο προφιλ εχω το ονομα του πατερα μου μιας και ειναι ο κατοχος του εργαλειου. Ολες οι δημοσιευσεις εχουν γινει απο εμενα. Δεν απανταει μια ο ενας μια ο αλλος, μονο εγω

Άψογος ο Δημήτρης :wink: Αλλά στο καλωσόρισμα πρέπει να έχει γράψει ο μπαμπάς Νίκος ε?Μιλάει σε πρώτο πρόσωπο και μάλλον και στα ποστ πρίν την σκάντζα με το vitara του cherokee ε? :wink:

Οχι. Απο την αρχη μονο εγω γραφω απλα το θεωρω τελειως δικο μου και γι' αυτο το πρωτο προσωπο!!! :wink:
Ex-member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Μάιος 27, 2009 9:19 am

nikos x-treme GV έγραψε:Οχι. Απο την αρχη μονο εγω γραφω απλα το θεωρω τελειως δικο μου και γι' αυτο το πρωτο προσωπο!!! :wink:

Σωστός και πολύ romantic να θεωρείς κάτι τόσο δικό σου και ας μην το έχεις οδηγήσει ακόμα αλλά:
dpol έγραψε:Πιστεύω ότι θα πρέπει να ανοίξεις ξεχωριστό λογαριασμό στο forum για να γνωρίζουμε και εμείς με ποιόν μιλάμε :wink:
+1000 και προτείνω αφού όλες οι δημοσιεύσεις έχουν γίνει από τον υιό, να αλλάξουν το nickname οι admins σε κάτι σαν: Dim x-treme GV Super16 Όχι τίποτε άλλο αλλά για να διαφυλάξουμε και την υστεροφημία του μπαμπά!!! :lol:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τετ Μάιος 27, 2009 9:44 am

panoshm έγραψε:
nikos x-treme GV έγραψε:Οχι. Απο την αρχη μονο εγω γραφω απλα το θεωρω τελειως δικο μου και γι' αυτο το πρωτο προσωπο!!! :wink:

Σωστός και πολύ romantic να θεωρείς κάτι τόσο δικό σου και ας μην το έχεις οδηγήσει ακόμα αλλά:
dpol έγραψε:Πιστεύω ότι θα πρέπει να ανοίξεις ξεχωριστό λογαριασμό στο forum για να γνωρίζουμε και εμείς με ποιόν μιλάμε :wink:
+1000 και προτείνω αφού όλες οι δημοσιεύσεις έχουν γίνει από τον υιό, να αλλάξουν το nickname οι admins σε κάτι σαν: Dim x-treme GV Super16 Όχι τίποτε άλλο αλλά για να διαφυλάξουμε και την υστεροφημία του μπαμπά!!! :lol:

Πολυ καλη ιδεα για το nickname. Θα το σκεφτω και θα τους το πω αν ειναι να το αλλαξουν!!! :wink:
Ex-member

Συνοψίζοντας...

Δημοσίευσηαπό haritak » Δευτ Ιουν 01, 2009 3:02 pm

Παιδιά, επειδή πρόκειται και εγώ να τα παραγγείλω και να τα βάλω, συνοψίζω εδώ αυτά που διάβασα μέχρι τώρα για να δούμε αν υπάρχει κάτι νέο ή αν έχουν αλλάξει οι εντυπώσεις σας.

Καταρχήν, απο τα τηλέφωνα που πήρα, MAD ελλατήρια για το νέο Grand Vitara είναι μόνο ενός τύπου (με τον κωδικό HV-393071). Δεν υπάρχει άλλο.

Προσφέρουν μία ανύψωση 4 εκ περίπου πίσω και 1.5 μπροστά.
Εχουν μέγεθος παραπλήσιο των εργοστασιακών.
(1 εκ. μεγαλύτερα μπροστά, 0.5 εκ μικρότερα πίσω.)

Επίσης, κατα γενική ομολογία καλυτερη απόδοση και εντός και εκτός.
(Γι'αυτο και θα τα βάλω και εγώ).

Τώρα για την τοποθέτηση:
    * Συνεργάζονται άψογα με τα εργοστασιακά αμορτισερ
    * Δεν υπάρχει πρόβλημα με σωληνάκια φρένων που φτάνουν στα όρια τους όταν εκτύνεται η ανάρτηση στο τέρμα της.
    * Με τις γωνίες καμπερ, χρειάζεται ρύθμιση ώστε μπροστά να έρθει κοντά στο μηδεν και πίσω κοντά στο -1.15.

Για τις γωνίες το θέμα απο ότι κατάλαβα είναι ακόμα ανοικτό:

Το σωστό είναι να μπουν και μπροστά καμπερόβιδες και να γίνει ρύθμιση οπως και πίσω. Οι πιο πολλοί ομως το έχετε αφήσει ως είχε σωστα;

Τώρα, μιας και εγώ τωρα ξεκινάω να ασχολούμε, υπάρχει κάτι άλλο που το θεωρείτε προφανές αλλά μπορεί εγώ να μην το προσέξω κατα την αγορά/τοποθέτηση;

Επίσης οι καμπερόβιδες μπροστά είναι δύσκολο να βρεθούν; Ειχε αναφερθεί ότι είναι της Eibach οπότε μπορούν να βρεθούν εύκολα και στην Ελλάδα, αλλά δεν έχει διασταυρωθεί μάλλον. Εχει κανείς κανένα site ή έστω πως λέγονται οι καμπερόβιδες στα αγγλικά; - [edit 1] Ακυρο το τελευταίο το βρήκα: camber adjustment bolts (φυσικά!).
[edit 2] Μάλλον τις βρίσκουμε απο εδώ :
bits4vits στο ebay - δεν ξέρω γιατί δεν παίρνει το URL
Άβαταρ μέλους
haritak
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Michellen Latitude c
Suspension: King Springs
cb: Όχι
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Δευτ Ιουν 01, 2009 6:50 pm

καλησπερα!!! σημερα τα τοποθετησα και ειναι αψογα!!! το μονο που με ανησυχει λιγο ειναι οτι ο μηχανικος που μου τα τοποθετησε μου ειπε να κανω ευθυγραμιση μεχρι να "κατσουν" μετα απο καποια χιλιομετρα, με αποτελεσμα αυτην την στιγμη δοκιμαζοντας το λιγο να εχω χασει την σταθεροτητα του αυτοκινητου μου. εχει κανεις αποψη πανω σε αυτο?
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Δευτ Ιουν 01, 2009 6:57 pm

Kάνουμε τώρα και να στην επαναλάβει ξανά και δωρεάν,σε αυτόν που θα την κάνεις κάντου αυτή την συμφωνία :wink:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Ιουν 01, 2009 6:57 pm

f_tasos έγραψε:καλησπερα!!! σημερα τα τοποθετησα και ειναι αψογα!!! το μονο που με ανησυχει λιγο ειναι οτι ο μηχανικος που μου τα τοποθετησε μου ειπε να κανω ευθυγραμιση μεχρι να "κατσουν" μετα απο καποια χιλιομετρα, με αποτελεσμα αυτην την στιγμη δοκιμαζοντας το λιγο να εχω χασει την σταθεροτητα του αυτοκινητου μου. εχει κανεις αποψη πανω σε αυτο?

Μάλλον κάτι δεν σου είπε καλά ή δεν το κατάλαβες καλά Τάσο.
Λογικά μόλις τα τοποθετήσει πρέπει να κάνει αμέσως ευθυγράμιση γιατί όλα είναι αλλού για αλλού :shock:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Δευτ Ιουν 01, 2009 7:03 pm

οχι δεν μου εκανε και μου ειπε οτι μην την κανω ασκοπα σημερα γιατι πρεπει να κατσουν τα ελατηρια. τι να κανω να παω αυριο να πληρωσω για ευθυγραμιση?
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Ιουν 01, 2009 7:14 pm

f_tasos έγραψε:οχι δεν μου εκανε και μου ειπε οτι μην την κανω ασκοπα σημερα γιατι πρεπει να κατσουν τα ελατηρια. τι να κανω να παω αυριο να πληρωσω για ευθυγραμιση?

Άν είχες κάνει συμφωνεία να σου κάνει και ευθυγράμιση να πάς αύριο και να απαιτήσεις να στην κάνει επι τόπου και όχι ,άκουσον άκουσον-όταν κάτσουν τα ελατήρια.Και μέχρι τότε πές του ρε μεγάλε θα πηγαίνω με ανάποδα?
Αν δεν έχεις κάνει συμφωνία και έχει μηχάνημα να στην κάνει και πλήρωσε.Πάντως να ξέρεις ότι έξω που την έκανα εγώ αμέσως μετά την αλλαγή μου πήρε 20ε. :wink:
Επισκέπτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αναρτήσεις/Λάστιχα

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες