από κυριακος αθανασιου » Σάβ Ιουν 14, 2014 2:49 pm
πριν απο ενα χρονο ακριβως με δακρυα χαρας στα ματια επαιρνα για πρωτη φορα τον μικρο μας νικολα αγκαλια...!!!
τα συναισθηματα που πλημμυρισαν ολοκληρο το σωμα μου δεν μπορω να τα περιγραψω αλλα ηταν απιστευτα...
δυστυχως ομως δεν κρατησαν πολυ γιατι απο εγκληματικη αμμελια της γυναικολογου της βιβης αρχικα και αργοτερα απο την παιδιατρο της χειροτερης μαιευτικης κλινικης στον αγιο νικολαο του βολου ο μικρος μας νικολας κοντεψε να χασει την ζωη του οπως ολοι θυμαστε απο το ποστ ''η οικογενεια του αθανασιου μεγαλωσε''....
ευτυχως ο μικρος μας νικολας τα ξεπερασε ολα με δυναμη που δεν μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους αλλα και με την βοηθεια ολων σας με τις θετικες σας σκεψεις και τις ευχες σας!!!!
σημερα λοιπον αυτο το μικρο θαυμα που πηρε το ονομα του απο τον αγιο νικολα εγινε ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ!!!!
ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι το μωρακι μας σημερα ειναι 1 ετους και περπαταει και μας τρελαινει ,θετικα φυσικα!!!
ξερω οτι ολοι θα θελατε να ειστε εδω σημερα (οπως και εμεις θα το θελαμε)να σβησετε μαζι μας το κερακι του και να μας ευχηθειτε!!!
μπορει να ειστε μακρια αλλα ξερουμε οτι ειστε μαζι μας!!!!σας αγαπαμε ολους και σας ευχαριστουμε που μας στηριξατε οταν νιωθαμε να μας εγκατελειπουν οι δυναμεις μας και να χανουμε την ελπιδα μας!!!!!
υγ.θα ανεβασω φωτο το βραδυ απο την τουρτα!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)