Καλησπέρα σας φίλοι μου,
Φαινόταν από το πρωί ότι δεν θα είναι μια καλή μέρα σήμερα, αυτό το λέω γιατί το πρωί δεν είχα κινητό, μου έκαναν μεταφορά φορητότητας, ενώ το είχα ακυρώσει, παρόλα αυτά μου το έκοψαν, πάει αυτό, μακάρι να ήταν μόνο αυτό.
Η Mητέρα μου, πήγε να κάνει μια εξέταση σε ΩΡΛ, έχει μια βοή και έχει πέσει η ακοή της,
έ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, έλα με στέλνουν σε νευρολόγο στο νοσοκομείο κατεπείγον.

Τρελαμένος έφυγα να τους πάω στο νοσοκομείο, από εκεί και πέρα μια οδύσσεια, από της 16:00 στα επείγοντα ιατρεία του εφημερεύων Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας ως της 22:30,
από αυτά που είδα, όσο και να κρατήθηκα στο τέλος δεν άντεξα και ο κόμπος μου ήρθε στο λαιμό και βούρκωσαν τα μάτια μου, η λέξη ήρωες είναι πολύ μικρή, για τους ιατρούς και νοσηλευτές.

Τι να πω να τους έχει ο θεός καλά,
όσο για τα δικά μας, είχαμε και εμείς την αγονία μας, γιατί χρειάστηκε να κάνουμε αξονική, γιατί υπήρχαν υποψίες για BELL, ευτυχώς βγήκε αρνητική, αύριο θα συνεχίσουμε τις εξετάσεις ακοής.
Σας ζητώ συγνώμη φίλοι μου για το μπέρδεμα αυτό που έγινε, κατάφερα μόνο να επικοινωνήσω με τον Μιχάλη (Sumi) και ενημέρωσε όσους, ήταν δυνατών περισσότερους, είτε με πμ είτε με mail,ευχαριστώ Μιχάλη, γιατί εγώ ούτε σήμα ούτε 3G, στο -1 που ήμασταν, και από γιατρό σε γιατρό, κλάταρα

Γιατί πέρα από την δικιά μου περιπέτεια , είχαν και άλλοι, ο Θωμάς Tom ster, πάτησε αχινό, σε έναν φίλο μου προέκυψε, ένα μάθημα Eng, στη γυναίκα του και έκατσε να κάνει την babysitter, μείον 4 άτομα μάνη μάνη, να μην τα πολυλογώ μια χάλια μέρα σήμερα.
Πόσο πολύ ήθελα να πάμε να παίξουμε, μπασκετάκι σήμερα, άλλα μας έκατσε στραβή,
Συγνώμη και πάλι από τους φίλους και πιο πολύ από τον Kostis – suzuki που δεν προλάβαμε να τον ενημερώσουμε εγκαίρως και πήγε ως εκεί.
Κωστή, ξέρω πόσο πολύ το ήθελες και εσύ να παίξουμε , μπασκετάκι,
εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να κανονίσουμε μια συνάντηση για μπάσκετ.
Συγνώμη και ευχαριστώ για την κατανόηση.