Να τα παρουμε ομως τα πραγματα απο την αρχη :
Το φετινο Ραλλυ Ακροπολις θα λαβει χωρα απο τις 11 - 14 Ιουνιου .
Κατα την διαρκεια των αγωνιστικων ημερων και μεσα απο πληθος ειδικων διαδρομων , εχω ξεχωρισει αυτη του Κεφαλαριου , μιας και η περιοχη , μου ειναι αρκετα γνωριμη !
Το χωριο Κεφαλαρι στους προποδες της μικρης Ζηρειας , θα ειναι η αφετηρια της εν λογω ειδικης διαδρομης!Το σημειο οπου αρχιζει ο χωματοδρομος στο βαθος αριστερα , ειναι η αρχη της διαδρομης , η οποια ανηφοριζει προς τα Ισωματα

Και φτασαμε στο επιμαχο !!!
Οπως διακρινετε και σεις , στα Ισωματα υπαρχει απλετος χωρος ....για camping , χοληστερινη , κρασακι , νταουλια και θεαμα !!!

Αρκετη σκια κατω απο τα ελατα , υψομετρο γυρω στα 1100 μετρα για να αντιμετωπισουμε ...τον επερχομενο καυσωνα

Προχθες εκανα αναγνωριστικη με ενα φιλο απο το χωριο , ολοκληρης της ειδικης και μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι ολοκληρη η διαδρομη ειναι απιστευτης ομορφιας , ακομα και το καμμενο κομματι πριν το χωριο Βελινα
Στο σημειο αυτο να ευχαριστησω τον φιλο Γιωργο για την ευγενη καλοσυνη του να προσφερει το d-max για την αναγνωριστικη , για να μπορω εγω να βγαζω φωτο ... !

Για να φτασετε στο χωριο Κεφαλαρι , θα χρειαστειτε περιπου μιαμιση ωρα απο Αθηνα και μιση απο Κιάτο !
Τελος να πω οτι η ειδικη μας ειναι διπλη και πραγματοποιειται στις 11.30 περιπου το πρωι και στις 17.00 περιπου το απογευμα , της 13ης Ιουνιου ημερα Σαββατο .
Οποτε οπως καταλαβαινετε το ραντεβου θα δωθει την Παρασκευη το απογευμα σε σημειο που θα συζητηθει στην εξελιξη μεχρι την εκδρομη , και εφοσον ληφθουν υπ οψη οι γνωμες των συμμετεχοντων , ετσι ωστε να μπουμε στην ειδικη και να φτασουμε στα Ισωματα με τα αυτοκινητα ...και ολο τον εξοπλισμο μας , πριν την κλεισουν !!!
Σιγουρα υπαρχουν πολλες λεπτομερειες ακομα προς συζητηση που τωρα μου διαφευγουν , αλλα στην πορεια θα διευκρυνιστουν .
Αν υπαρχει καλη διαθεση και χρονος , μπορουμε να μεινουμε στο βουνο και το Σαββατο το βραδυ και να αναχωρησουμε την Κυριακη ή να μετακομισουμε ...τα τσαντιρια μας παραλιακα για διανυκτερευση στη θαλασσα , με τα σχετικα ουζακια και οχι μονο ...!!!
Αντε λοιπον , οργανωθειτε , φορτωστε και φυγαμε!!!

Μεχρι να οριστικοποιηθουν οι συμμετοχες και να μπουμε σε λεπτομερειες για σημεια συναντησης , ωρες και λοιπα , ας ασχοληθουμε λιγο με τον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ που πρεπει να διαθετουν οι συμμετεχοντες :
ΣΚΗΝΗ - ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΝΑΥΛΟΝ ΣΚΗΝΗΣ - ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ - ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ
Οι σκηνες να εχουν ολα τα πασαλακια και σκοινια συγκρατησης , για το ενδεχομενο ισχυρου ανεμου !!!
ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
Φακος μπαταριας , λαμπα θυελλης πετρελαιου , λουξ με γκαζακι , μπαταριας αυτοκινητου κλπ.
ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ
Ζεστα ρουχα , μπουφαν , αδιαβροχο .....και μαγιο !
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Ειδικα για αντιμετωπιση τσιμπηματων (αμμωνια - fenistil ...)
TΡΑΠΕΖΙ - ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΞΟΧΗΣ
Ξαπλωστρες , ψαθες κλπ.
ΝΕΡΟ
Αρκετη ποσοτητα ποσιμου νερου και για πλυσιματα .
ΠΙΑΤΑ - ΠΙΡΟΥΝΙΑ - ΚΟΥΤΑΛΙΑ - ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΠΟΤΗΡΙΑ καμπινγκ ή μιας χρησης .
Λοιπα κατα βουληση σκευη , Σακουλες Απορριματων!!!
ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ
ANTIKOYNOYΠΙΚΑ ( φιδακια , lotion .., )
Και μιας και δεν ανοιξε ακομα το περιπτερο στη Ζηρεια οπως λεει και ο Σπυρος και θα ειμαστε ξεκομμενοι απο τον πολιτισμο , φροντιστε να εχετε μαζι σας καραμελες , τσιχλες , τσιγαρα και οτι αλλο μικρομπιχλιμπιδι σας ειναι απαραιτητο !!!
( Ευχαριστω τον Σπυρο (MAVERICK) για την ολη συνεργασια ! )
Το ραντεβου μας ειναι την Παρασκευη 12-6-09 , αμεσως μολις περασουμε τα διοδια της Ελευσινας , στις 18.30.
Αν καποιος προτειθεται να ανεβει το πρωι του Σαββατου , πρεπει να γνωριζει οτι η ειδικη κλεινει στις 08.50 . Οποτε καλα ειναι να βρεθει στο Κεφαλαρι το αργοτερο μια ωρα πριν ! Ας μου στειλει Π.Μ. για να του δωσω το κινητο μου για να συνεννοηθουμε . Το ιδιο ισχυει και για οποιον ενδιαφερεται να μας συναντησει μονο παραλιακα το Σαββατο το απογευμα!
Φουλαρουμε καυσιμα πριν την αναχωρηση ! - C.B. Ch.21 FM