Καλημέρα σας.
Ραντεβουδάκι 10.30 όπως είχε αναφέρει η Δήμητρα. Συναντηθήκαμε εγώ, η Δήμητρα και η tsalapetinitsa

. Το τραπέζι μας μας περίμενε όπως μας περίμεναν ο Αλέξανδρος και ο Γιάννης. Αρκετός κόσμος, η θάλασσα καλή προς λίγο δροσερή, με το μόνιμο θέμα του Σχινιά . Περπατάς, περπατάς, κάνεις ένα τσιγάρο, συνεχίζεις, παίζεις ρακέτες, ξανακάνεις ένα τσιγάρο και αν έχεις κουράγιο ξανασυνεχίζεις. Οι τολμηροί μπορεί καποια στιγμή να δούν το νερό να φτάνει μέχρι τον λαιμό τους

Και όπως είπε και κάποιος φίλος, εκεί που πλέον έχεις φτάσει μέχρι την μέση στο νερό, και έχεις συνηθίσει, ξαναβγαίνεις στον αέρα
Η Δήμητρα αναφέρει προφανώς οτι ήμουν συνεπής, επειδη απο όλους, ήμουν ο μόνος μαζι με τον Τ042 που κάναμε μπάνιο

Οι υπόλοιποι προτίμησαν την σκιά και την κουβεντούλα στις καρέκλες του πολύ ωραίου μαγαζιού που είχαν κλείσει τα παιδιά

Φάγαμε τα ωραία θαλασσινά μας, ήπιαμε το τσιπουράκι μας και κατά τις 5 πήραμε τον δρόμο της επιστροφής απο εκεί που είχαμε έρθει, απο την ωραία διαδρομή του Διονύσου.
Να ευχαριστήσω την Δήμητρα και τον ah_photography για την οργάνωση και αναμένω την βραδυνή που αναφέρει η Δήμητρα

Δημήτρη φωτό δεν βλέπω να ανεβαίνουνε διότι αν εμφανιστώ με μαγιώ, προβλέπω τα κάτωθι σχόλια
1. Μαμά προς παιδί.Αν δεν φάς το φαγητό σου θα έρθει ο μπαμπούλας της φωτογραφίας να σε φάει
2. Γιατρός. Πόσο χάλι μπορεί να γίνει το αντρικό σώμα απο την κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας φαγητού και αλκοόλ
3. Γυναικείος και όχι μόνο πληθυσμός του club. ΜΠΛΙΑΧ.......
Αυτά τα ολίγα απο μένα και με την επισήμανση της Δήμητρας να προσέχουμε τις συμμετοχές.
Υ.Γ. απογευματινοβραδυνοί περιμένω πληροφορίες για την βάφλα

Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ