kaliakouda έγραψε:Λες να πουλήθηκε για έναν ζεύγος πίσω-μπρος εργάτη με πλάσμα και μια τετράδα ζαντομαντολάστιχα ???
Φέρτε μου την και μένα τη νύφη!!!!
Εσύ είσαι φαντάρος ακόμη!!!! (που θές και γάμο.....)
Είπαμε έλλειψη γνώσης
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
kfanis έγραψε:Ρε δώσε τη νύφη σε άλλον και κάντηνε!!! Προλαβαίνεις σου λέω!!!!!!
Τώρα που το λες, δεν είναι κακή ιδέα Και για να κάνουμε οικονομία στα προσκλητήρια, λέω να την δώσω στο ξάδερφο
Ναι, κύριοι, η αλήθεια είναι ότι ο Pete κρεμιέται, δεν με άκουσε και έκανε του κεφαλιού του
Ευτυχώς που η διαδικασία περιλαμβάνει πλήρη περιγραφή των στοιχείων των μελλοντικών νυμφευμένων, αλλιώς θα είχα πρόβλημα
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι την ημέρα δημοσίευσης, έτυχε και εμείς είχαμε επέτειο και μια "ταραχή" την έπαθα, αφού νόμιζα ότι κάτι "μαγειρεύτηκε" από την σύζυγο με τον κατεστραμμένο admin μας , πίσω από τη πλάτη μου για να μου το θυμίσει
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.