Λοιπον ,επειδη το υποσχεθηκα αλλα βαρεθηκα να τα απλωσω ολα κατω και να τα ξαναμαζέψω,εβγαλα με το κινητο καποιες φωτό και τις δειχνω και εξηγω.
Αυτη τη φορα θα κανω οπως ειπα σούστες γιατι βαριεμαι να κανω παλι ελατηρια,ασε που εχει παραπανω δουλεια και επισης βαριεμαι.Π.χ για ελατηρια επρεπε να αλλαξω τις βασεις στο σασι (τραβερσες,σασι,κ.τ.λ) για να χωρεσουν οι μπίλες που θα θα δειτε παρακατω ,αλλα με μονο ,με τη σκεψη αυτή αρχιζω να νυσταζω ασχημα,οποτε θα κανω σούστες και οταν βαρεθω σε κανα χρονο η δυο,θα ξανακανω ελατηρια με τα ενισχυμενα εξαρτηματα.
Οι αξονες που εχω και τα εξαρτηματα που εχω αλλα και που παραγγειλα (κεντρικοι αξονες,βασεις,βραχιονες ακραξονιων,κ.τ.λ) ,ειναι απο αυτον τον τυπο αυτοκινητου Toyota LandCruiser FJ60/62 4.0L 6κυλινδρο με το 9,5" διαφορικο,ετσι για να εχετε μια ιδέα
Εχουμε και λεμε,
Πλακες σούστας,πιατελα και ειδικη βαση για να κατσει ελαφρα στη χελώνα
Τα κουτια που ηρθαν μεχρι στιγμής,περιμενω αλλα 3 (κορωνοπηνια--μπλοκέ- αμορτισερ)
Σουστόφυλλα ΟΜΕ YJ Wrangler 2,5"
Μια ποικιλία απ''ολα
Η πισω βαση antiwrap και μια απο τις μπίλιες της με τον ανταπτορα για τον σωλήνα βιδωμενο πανω της (το πακετο τσιγαρα ειναι κανονικο οχι το μινι με τα 10

)
Και εδω
το μπαλακι για την μπαρα τιμονιου απο Landcruiser FZJ80
Βαση παναρ στον αξονα ,βαση αμορτισερ,και πλακακι σουστας
Βραχιονες τιμονιου ακραξονίων για Toyota Landcruiser FJ62
Βαση αμορτισερ τυπου FORD F150 η μαυρη και η αλλη καμουλωτη για εμπρος - πισω
Σκουλαρικι Bone 1,5" για YJ ,με τη βαση του
Βαση σουστοφυλλου στο σασί (σταθερη βαση) για Toyota LC
Διαφορα σινεμπλοκ πολυουρεθανης και στοπ σούστας
Τα αλλο τμημα που κανει το σπαστο σκουλαρικι ηταν κατω κατω σε μια κουτα και δεν ..... next time
Αυτα τα ολίγα για την ωρα.Μου πηρε καιρο να τα ξεδιαλεξω ολα ενα ενα,ειναι ολα υπερενισχυμενα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Αυτα...... για την ωρα ...
Suzuki Vitara,SAS,custom coil suspension,OTT Kicker 3 -double t cases,ARB F-R,33's