που να μπορούμε να την βάλουμε σε μια κάρτα sd η στην ταμπλέτα ?

Οι εφαρμογές που μου δίνει το android είναι μόνο με ίντερνετ.

Ε, δεν είπαμε?Σταύρος 4x4 έγραψε:Έχω και εγώ μια ερώτηση σχετικός με το θέμα , υπάρχει εφαρμογή GPS, αλλά να λειτουργεί χωρίς Internet, μόνο με το στίγμα,
που να μπορούμε να την βάλουμε σε μια κάρτα sd η στην ταμπλέτα ?![]()
![]()
Οι εφαρμογές που μου δίνει το android είναι μόνο με ίντερνετ.![]()
panoshm έγραψε:Ε, δεν είπαμε?Σταύρος 4x4 έγραψε:Έχω και εγώ μια ερώτηση σχετικός με το θέμα , υπάρχει εφαρμογή GPS, αλλά να λειτουργεί χωρίς Internet, μόνο με το στίγμα,
![]()
Navigon
Κατεβάζεις (βρισκόμενος σε WiFi) την χώρα που χρειάζεσαι (μόνο 1 φορά) και κατόπιν δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο παρά μόνο στίγμα GPS
panoshm έγραψε:Ε, δεν είπαμε?Σταύρος 4x4 έγραψε:Έχω και εγώ μια ερώτηση σχετικός με το θέμα , υπάρχει εφαρμογή GPS, αλλά να λειτουργεί χωρίς Internet, μόνο με το στίγμα,
![]()
Navigon
Κατεβάζεις (βρισκόμενος σε WiFi) την χώρα που χρειάζεσαι (μόνο 1 φορά) και κατόπιν δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο παρά μόνο στίγμα GPS
nidi έγραψε:tjordas έγραψε:dorian-x έγραψε:Επειδη η ενοτητα ειναι τεραστια και δεν με παιρνει ο χρονος να την ψαξω καλα ολη,μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο tablet με αξιοπιστο GPS?
iPad (Apple) απο αυτό γράφω. Κατά την άποψη μου εξ ίσου καλό με το gps του iPhone.
Εχω φορτωμένα το Tom Tom καθώς και το navigon. Το στίγμα του google earth σε live (σε κινούμενο όχημα) ακριβέστατο.
Τάσο, κάτι άσχετο.. Το ipad το έχεις jailbroken με αυτά τα προγράμματα σπασμένα ή όλα είναι γνήσια από το App Store?
Σταύρος 4x4 έγραψε:Έχω και εγώ μια ερώτηση σχετικός με το θέμα , υπάρχει εφαρμογή GPS, αλλά να λειτουργεί χωρίς Internet, μόνο με το στίγμα,
![]()
nidi έγραψε:Σταύρος 4x4 έγραψε:Έχω και εγώ μια ερώτηση σχετικός με το θέμα , υπάρχει εφαρμογή GPS, αλλά να λειτουργεί χωρίς Internet, μόνο με το στίγμα,
![]()
Σόρυ αλλά τώρα το είδα το θέμα.![]()
Υπάρχουν 2 εφαρμογές για μηλόφωνο και για ανδροειδές στις οποίες κατεβάζεις τους χάρτες ενόσω είσαι σε wifi και μετά παίζεις για όποτε και όσο θες offline. Χρησιμοποιούν χάρτες OSM, έχουν άπειρα POIs ΑΛΛΑ δεν κάνουν πλοήγηση όπως το navigon (φυσικά δεν έχουν φωνή)
Δε χάνεις τίποτα να τα δεις Σταύρο.![]()
https://play.google.com/store/apps/deta ... ithme.maps
https://play.google.com/store/apps/deta ... itymaps2go
tjordas έγραψε: Το στίγμα του google earth σε live (σε κινούμενο όχημα) ακριβέστατο.
Antonioz έγραψε:tjordas έγραψε: Το στίγμα του google earth σε live (σε κινούμενο όχημα) ακριβέστατο.
τελευταία μου χαρίστηκε ενα MLS tab kati..το οποίο διαθέτει gps(φυσικα) και sim. Το προβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι ενώ στην εφαρμογή της google "χάρτες" φαινεται κανονικά το στίγμα μου κ με ακολουθεί, στο earth μένει στάσιμο, στο πρώτο σημείο που λαμβάνει μόλις το τρέξεις. Αν τα εχω κ τα δυο ανοιχτά (χαρτες κ ερθ) μετακινείται το στίγμα στο ερθ(αν κάνω ενημέρωση) στο σημείο που ειχε μεινει το χαρτες ;
Έχεις κανείς καμιά ιδεα για το τι πρέπει να κάνω ωστε να βλέπω ζωντανο το στίγμα μου κ στο ερθ;
Antonioz έγραψε:tjordas έγραψε: Το στίγμα του google earth σε live (σε κινούμενο όχημα) ακριβέστατο.
τελευταία μου χαρίστηκε ενα MLS tab kati..το οποίο διαθέτει gps(φυσικα) και sim. Το προβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι ενώ στην εφαρμογή της google "χάρτες" φαινεται κανονικά το στίγμα μου κ με ακολουθεί, στο earth μένει στάσιμο, στο πρώτο σημείο που λαμβάνει μόλις το τρέξεις. Αν τα εχω κ τα δυο ανοιχτά (χαρτες κ ερθ) μετακινείται το στίγμα στο ερθ(αν κάνω ενημέρωση) στο σημείο που ειχε μεινει το χαρτες ;
Έχεις κανείς καμιά ιδεα για το τι πρέπει να κάνω ωστε να βλέπω ζωντανο το στίγμα μου κ στο ερθ;
Ted23 έγραψε:Antonioz έγραψε:tjordas έγραψε: Το στίγμα του google earth σε live (σε κινούμενο όχημα) ακριβέστατο.
Μαλλον εννοείς το MLS iQ TAB.αυτο εγω εχω.θα κοιταξω να κανω αυτο που θελεις να το δοκιμάσω κ θα σου πω φιλε μου τις παρατηρήσεις μου στο προβλημα σου
Επιστροφή στο GPS χαρτογράφηση
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες