eaglenest έγραψε:kostasRS έγραψε:kostas64 έγραψε:Οτι ειναι μη Ελληνικο δεν με πειραζει να κλειση και την θεση του να παρη καποιο Ελληνικων συμφεροντων.
Μεγαλη κουβεντα ανοιγεις,,Αυτοι που εργαζονται μεσα δεν ειναι γερμανοι,,Ελληνες ειναι!!

όπως ελληνες ηταν και οι πολλαπλάσιοι ιδιοκτητες και υπαλληλοι παρεμφερών μικροτερων καταστημάτων που τα εκλεισε ο μεγαλοκαρχαρίας!!!
Κανεις δεν αμφιβαλλει!!!
Το ιδιο ομως να νοιαζομαστε και για ολα τα πραγματα, οχι μονο οσα δεν μας ενδιαφερουν ,
Να αγοραζουμε αυτοκινητα πονυ οχι σουζουκι ,,,να παιρνουμε παπουτσια Strike και τα Zita Hellas,να μην ξαναπιουμε αμστελ και χαινεκεν η κοκα κολανα μην ξανααγορασουμε απο ebay κλπ κλπκλπ κλπ,και χιλιαδες ακομα κλπ,,,(πραγμα αδυνατον),,,,,
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΝΑ μειωσουν τις τιμες τους οι Ελληνες,επιχειρηματιες και παραγωγοι ,,(παραδειγμα),,,δεν μπορει το τυρι απο οποιοδηποτε μερος της γης να ειναι φτηνοτερο σε σχεση με το Ελληνικο,,,δεν αρκει λοιπον να λεμε αγοραζουμε Ελληνικα ,,,,,τι σημαινει αγοραζουμε Ελληνικα η υποστηριζουμε τους Ελληνες,οταν οι ιδιοι οι Ελληνες ειναι πανακριβοι σε ολα!!
Μηπως να αναφερθω σε τιμες ξενοδοχειων σε σχεση Ελλαδα -Ευρωπη

,που παιρνεις τηλ στο κωλοκοτρονιτσι και σου λεει η μανταμ (ποσοι;;; 4μλης οικογενεια ,,,α ωραια 150 ευρω με παραδοσιακο πρωινο

) ,,,
η μηπως σε εισητηρια ,,,,αεροπλανων ;;;που οσο εχει να πας μυτιληνη,,εχει να πας Παρισι!!
Περσι παιρνω τηλ στη Σκιαθο,,μπανκαλοουζ ποσο εχει την ημερα για 10 μερες ,,,,,ρωταω ,,,,200 μου λεει ,,,οκ γεια σας!!!
Μπαινω σε μεγαλο ιντερνετικο σιτε του εξωτερικου για ξενοδοχ,,,,,ψαχνω βρισκω το ιδιο ,,,με τιμη Ω ΕΚ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟς ,,,115 ,,,μιλαμε για 850 ευρω διαφορα ,,,δεν ειναι και λιγα ετσι;;;;το κλεινω απο εκει,,,,, παιρνω τηλ μετα και λεω,,
το και το ,,,,γιατι ρε παιδια ;;;;;δεν πηρα ποτε καμμια απαντηση!!!
Ο μεγαλοκαρχαριας λοιπον φταει;;;;η ο Ελληνας
Κανω λαθος;η εκει δεν μετραει;;
Εγω μαζι σου ειμαι
ομως που ειναι οι Ελληνες να υποστηριξουν εμας,,,τους αλλους Ελληνες;;
Φιλικα παντα, Κωστας...