Επειδή πρόσφατα έψαξα πολύ για να εξυπηρετήσω φιλικό πρόσωπο με GV2.0, μοντέλο 2003, που ήθελε να αντικαταστήσει το εργοστασιακό Clarion 2din, με άλλη μάρκα 1din, διαπίστωσα τα εξείς:
- Οι αντάπτορες σαν αυτούς που έχουν τα link που έβαλες δεν ενεργοποιούν τα χειριστήρια του τιμονιού αλλά μετατρέπουν την τελική φύσα προκειμένου να ταιριάξει με την εκάστοτε μάρκα της μονάδας που θα τοποθετήσεις.
- Αν ψάχνεις στο εξωτερικό η ορολογία στα αγγλικά για αυτό που ψάχνεις είναι "remote control adaptors" με τιμή σημαντικά υψηλότερη από τα 5-10 ευρώ που έχουν οι απλοί αντάπτωρες (από σχεδόν 50 ευρώ και πάνω με τα μεταφορικά)
- Σε δύο μεγάλα καταστήματα της αγγλίας που επιχείρησα να τους πάρω μαζί με cd player , ο ένας μετά από δυο εβδομάδες μου ακύρωσε την παραγγελία και μου επέστρεψε τα χρήματα χωρίς εξηγήσεις και ο άλλος δεν δέκτηκε καν την παραγγελία λέγοντας οτι δεν μπορεί να βρει το σχετικό ανταλλακτικό.
- Τελικά κατέληξα εδώ
http://www.gelisound.gr/default.aspx, όπου σήμερα με ειδοποίησαν οτι τους ήρθε από το εξωτερικό (στα 55 ευρώ). Ο υπεύθυνος από την αρχή με ενημέρωσε οτι καμιά φορά τέτοιου είδους αντάπτορες δεν λειτουργούν και σε αυτή την περίπτωση επιστρέφει και αυτός τα χρήματα. Λογικά την άλλη εβδομάδα που θα γίνει η τοποθέτηση των πραγμάτων θα ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες.
Ελπίζω να βοήθησα